Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

1-eurohost

1-eurohost1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:123
E-mail:
Adres:Domien Geersstraat 37 37
Postcode:9041
Plaats:GENT BELGIE
Telefoon:+32494031490
Fax:+32494031490

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 1-eurohost



Steeds tevreden geweest over deze hostingpakketten. Correcte communicatie bij problemen en bij vragen krijg ik snel antwoord. Aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 23 juli 2013
NamensJoran
Ik ben al bijna 10 jaar klant van 1-eurohost / Stone Internet Services. Nooit problemen gehad en altijd goede en geduldige feedback op supporttickets (ook vandaag, vandaar dat ik besloot om mijn ervaring te delen).
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 juni 2013
NamensDennis
Uitstekende hosting provider met een hoge uptime. Bij vragen aan de helpdesk ben ik altijd binnen 24 uur goed geholpen.
Als er onderhoud gepland is wordt je goed van te voren geinformeerd. Verstoringen/ incidenten mochten die zich voordoen worden snel opgepakt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 juli 2012
NamensPatrick
Ik ben reeds klant van bij het begin en zeer tevreden. Eigenlijk nooit problemen gehad en als er al iets voorvalt kun je bogen op een zeer snelle service. Ook een prima prijs-kwaliteit verhouding.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 juli 2012
NamensJoachim
Websitewww.solidjive.be
Zeer goede webhosting. Klantvriendelijke services, goedkope pakketten. Een aanrader!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 18 juli 2012
NamensMathieu
E-mail
Websitemathieucieters.com
In de voorbije jaren heb ik stone-is zien groeien van een klein webhosting bedrijf tot een bedrijf met meerdere werknemers en een uiterst stabiel netwerk. De support is op en top! Zowel via e-mail, tickets, twitter en telefoon.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 juli 2012
NamensShane Vandewalle
Websitewww.cobrapit.be
Nooit problemen gehad, zeer vriendelijke werknemers.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 juli 2012
NamensJens
Websitejenssegers.be
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 juli 2012
NamensVasco Marin
E-mail
Super service en altijd bereid te helpen bij problemen. Klantendienst 24/7 bereikbaar, zowel via ticketservice als op sociale media.
Zeer tevreden van de hosting uptime.
Bij het overzetten van server hebben wij geen problemen gekend, de mannen van 1eurohosting losten dit snel en efficiënt op.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 27 juni 2012
NamensInline Nieuws .be
BedrijfInline Nieuws .be
E-mail
Websitewww.inlinenieuws.be
Ik ben zeer tevreden met de geleverde diensten en support van http://www.stone-is.com
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 19 juni 2012
NamensGregory
E-mail
Websitewww.gregorywaelkens.be
1 2 3 ... 13Volgende pagina

1-eurohost Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?