Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

10eurohost.nl

10eurohost.nl1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:22
E-mail:
Adres:Postbus 20617
Postcode:1001 NP
Plaats:Amsterdam
Telefoon:+ 31 20 - 475 00 10
Fax:+ 31 20 - 337 18 02

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 10eurohost.nl



Sinds ongeveer 4 jaar nu klant. Ook een andere website die door mij onderhouden wordt draait er. Over het algemeen behoorlijk tevreden, zeker in relatie tot de kosten. Niet helemaal vlekkeloos, maar de prijs-prestatieverhouding is voor mij in orde. Helpdesk reageert over het algemeen vlot per e-mail.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 9 april 2009
NamensJack
Zit nu een klein jaartje bij deze provider en het bevalt me uitstekend. Ik heb geen problemen. De helpdesk is snel en goed! Wat gerommeld met CNAME record voor mijn blog (op blogspot) om deze onder mijn subdomain (blog.vanmeeuwen-online.nl) te krijgen. Dat is uiteindelijk gelukt dankzij de uitstekende support van de helpdesk. Site is bij mijn weten nog nooit down geweest.
Een aanrader! Alleen mag het basispakket wel wat grotere webspace hebben. 50 Mb is een beetje uit de tijd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 24 oktober 2008
Namens Rob van Meeuwen
E-mail
Websitewww.vanmeeuwen-online.nl
Technisch goed, administratief waardeloos. Hadden nog een oud bankrekeningnummer dus incasso mislukte. Pats, website offline en 25 euro + btw "herindienststellingskosten". Alles betalen of de website blijft offline. Niet netjes en ook niet erg betrouwbaar dus. Voor 1 jaar goedkoopste hostingpakket ben ik nu 77 euro kwijt bij 10eurohost.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 27 februari 2008
Namens Mark Baars
E-mail
Websitewww.markbaars.com
Goedkoop, goede service, nog nooit plat gelegen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 4 januari 2008
Namens Meghan
E-mail
Websitewww.dreadsbymeghan.nl
Domein en hostingpakket binnen een dag actief. Na wat rommelen het CMS Joomla! erop gezet. Omdat de serverinstellingen niet geheel compatibel waren er een mailtje over geschreven aan support. Na een dag een mailtje terug dat ze 3 php instellingen hadden aangepast. De 4e aanpassing kon gewoon via php_value in het .htaccess bestand.

Al met al een goede provider waar ik voor minder dan ?2,50 per maand een snelle website heb.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 20 maart 2007
Namens stefanne
E-mail
Websitewww.stefanne.nl
Ze werken correct, snel en hebben goede mogelijkheden. Bovendien zijn ze echt ??n van de goedkoopste hosters!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 16 januari 2007
Namens Thijs Wagenaar
E-mail
Websitewww.dutchmediavision.nl
Mijn ervaringen met deze host zijn na een half jaar positief. Nog geen storing gehad en heel snelle laadtijden. 1 keer een probleem gehad met de werking van het mailing list script. Na wat emails bleek dat ze er niet uitkwamen. Het probleen is toen opgelost door het bedrijf waar zij serverruimte huren. Het zijn dus resellers en die 10 euro is een beetje goedkope marketingtruuk. Toch ben ik zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Mijn php scripts draaien feilloos en supersnel wat ik het belangrijkste vind van een provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 10 december 2006
Namens Tony Amsterdam
E-mail
Websitewww.tonyamsterdam.com
Een uitstekende provider met een prima service. In vergelijking met anderen springt 10eurohost er met kop en schouders boven uit.
Ik kan ze zeker aan iedereen aanbevelen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 26 juli 2006
Namens GJ
E-mail
Websitewww.nokkert.nl
Een prima host waarvoor je niet te diep in je buidel hoeft te tasten.
Absoluut een aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 juli 2006
Namens GJ
E-mail
Websitewww.nokkert.nl
snel, zakelijk, helder, duidelijk: werkt als een trein.
een 9 voor 10 eurohost
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 14 juli 2006
Namens wim van mourik
E-mail
Websitewbvanmourik.eu
1 2 3 Volgende pagina

10eurohost.nl Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?