Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

123-Web-Host

123-Web-Host1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:2
E-mail:
Adres:postbus 2005
Postcode:2003 AD
Plaats:Amsterdam
Telefoon:+ 31-
Fax:+ 31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 123-Web-HostNog even ter aanvulling. De maand November was een top maand bij 123-web-host. Het record van 9 keer down gaan van de server in 1 maand tijd is bereikt.

Ik vraag nu al 7 maanden oplossing voor het zelfde probleem, het probleem dat de temp dir vol loopt en de server weer ofline gaat... Ze kunnen geen oplossing geven en ook geen antwoord.

Ik heb vandaag besloten om zelf een server aan te gaan schaffen en op co-locatie te zetten want bij deze reseller provider zit ik al maanden en maanden met de handen in mijn haar. Dit valt mijn klanten niet meer te verkopen... zeker niet omdat 123-web-host totaal niet met informatie komt maar afpoeierende antwoorden stuurt op email vragen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar, zelfs na het vragen van een telefoonnummer om eens persoonlijk te spreken en overleggen wordt dit afgewezen.

Het wordt slechter en slechter...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 1 december 2004
Namens Wilco
E-mail
Websitewww.sofled.nl
123-webhost moet je dus niet verwarren met 123-web-host.

Deze laatste is zeer maar dan ook zeer slecht. De server ligt gemiddelt 4 leer per maand offline. Steeds de zelfde problemen. DNS servers offline of de temp dir vol zodat de boel offline gaat.

Nu tentijde dat ik dit bericht type ligt de server er deze maand (november) er al voor de 5de keer uit.

Heb al zovaak aan de bel getrokken met de vraag wanneer er nu eens daadwerkelijk wat ging gebeuren om die toestand op te lossen. Daar krijg je dus geen antwoord op en er gebeurt ook niets.

Ze garanderen 99,9% uptime maar de komen nog niet aan de 80% uptime. Nu zit ik daar ruim 7 maanden en er is nog geen maand voorbij gegaan zonder dat de boel zo'n 4 keer plat heeft gelegen.

Zwaar beroert dus, vaak offline, wel redelijk snelle reacties op emails maar geen daadwerkelijke actie om problemen op te lossen.

Een afrader dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 27 november 2004
Namens Willem
E-mail
Websitewww.sofled.nl
1

123-Web-Host Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?