Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

123-webhost.nl

123-webhost.nl1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:145
E-mail:
Adres:Willem Van Saeftingelaan 11
Postcode:9170
Plaats:De Klinge
Telefoon:+ 32 474399946

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 123-webhost.nl



De vriendelijke service is geweldig, de reactiesnelheid hoog en de duidelijkheid van alle instructies groot. Tel daarbij op het geduld om tijd te nemen voor iemand die een flater heeft begaan - en je snapt, ik ben FAN van 123-webhost.net
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 20 januari 2017
NamensDoor
Websitewww.flindor.nl
Uitermate klantvriendelijk en behulpzaam.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 9 december 2016
NamensRenee Verberne
BedrijfPink Sun Webdesign
E-mail
Websitewww.pinksunwebdesign.nl/
Dit is slechts één van mijn ervaringen:
Ik vroeg tegelijkertijd een aantal website namen aan. Ik dacht dat het handig was om twee website bij elkaar te voegen.
Even later bedacht ik dat ik hierdoor geen apart email adres voor die websites kon maken.
Eén mailtje, en een paar uur later was alles weer zoals ik het wilde.
En dat terwijl ik zelf de fout had gemaakt. Geen gezeur, gewoon uitstekende service.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 30 november 2016
NamensJeroen
Bedrijfvanuitstiltle
Websitewww.vanuitstilte.nl
Ben al meer dan 11 jaar klant van 123-webhost en kan er alleen maar lof over spreken.
Ook vandaag tijdens het overzetten van data en overige software naar een nieuwe server heb ik wederom uitstekende support gehad van Gunther.
Gunther is nooit iets te veel, beantwoordt altijd snel en correct je vragen en helpt je waar hij kan.
Gunther je bent een kanjer!
Ga zo door :-)
Groet,
Jean
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 11 november 2016
Namensjean
E-mail
Websitewww.reizentoppers.nl
Al geruime tijd klant en meer dan tevreden. Dus mag dat ook wel 's opgeschreven worden (zoals hier).

Geen fratsen, geen toeters & bellen, enkel recht-voor-je-raap-webhosting .
Flexib qua inrichting (binnen kaders), waar nodig degelatie op beheeronderdelen in controlpanel (bijv. DNS).
Mijn voornaamste redenen om toentertijd te kiezen voor 123-Webhost was vanwege integratie van Installatron. Binnen het DirectAdmin CP; one-mouse-click-deployment van 30-tal actuele templates voor webapplicaties beheeropties (oa. backup, clone). Ben nl. geen command-line-guy
Zo gecontroleerde voortbrenging en onderhoud over subsets van Wordpress sites (ontwikkel- vs. live-versies) te kunnen doen.

Snelle en behulpzaam support via ticketing system, veelal ook nog response buiten de gebaande kantoortijden.

Door de jaren heen zeer zeer WEINIG issues/instabiliteit of onbeschikbaarheid gehad.

Communicatie is helder en duidelijk, notificaties vooraf van verlengingen van hostingpakket en vervaldata domeinnamen.

Aanrader, dummy-proof, kind-kan-de-was doen, geschikt voor meer ervaren huis-tuin-en-keuken webadmin's.

Herinner me nu ook, eerder goede ondersteuning te hebben gehad bij het (op mijn verzoek, toch) terughalen van een domeinnaam die in verval was. Die stond gelukkig nog in quarantaine van SIDN stond en er nog minder dan 24u recuparatietijd over was.

#
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 8 maart 2016
NamensDanny
Bedrijfn/a
@Maarten (reactie 13 februari): een factuur voor de verlenging van (niet opgezegde) abonnementen is geen 'spookfactuur'. Zegt u aub voortaan tijdig uw abonnementen op als u deze niet wil verlengen en niet pas enkele maanden na de verlenging zoals nu het geval was. Dat voorkomt dit soort ongemakken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 23 februari 2016
NamensGunther Degraeve
Bedrijf123-webhost
Zeer slechte ervaring met deze host. Ze sturen spookfacturen op. Pas op zijn echte oplichters.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 13 februari 2016
NamensMaarten Bruijn
Gunther, wat ben je een verademing! Ik ben zo blij met de servicegerichte instelling die je hebt. Je bent in staat om de informatie binnen het enorme oerwoud aan internettermen op een begrijpelijke manier te vertellen. Je verliest geen een moment het geduld door al mijn vragen.
Omdat je niet primair je eigen producten verkoopt maar de juiste informatie geeft waaruit ik zelf de keuze kan en mag maken, verkoop je jezelf.
123-Webhost is en blijft voor mij een topbedrijf.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 11 januari 2016
NamensBianca Kroon
BedrijfAuteurscollege
Websitewww.auteurscollege.nl
Voor een klant van ons met de supportafdeling gebeld. Hier werd ik erg goed geholpen. Omdat zoveel hostingproviders zich tegenwoordig beperken tot alleen hulp bij hosting en soms zelfs betaalde telefoonnummers of alleen e-mail support verlenen vond ik dit echt een verademing. Website is sloom, kan je me helpen? En vervolgens werden niet alleen de serverinstellingen gecheckt maar werd er veel dieper op ingegaan en werden problemen op de website ook besproken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 20 augustus 2015
NamensBob van Biezen
BedrijfWeb Whales
Websitewebwhales.nl/
@Martin (reactie 2 juli): u bent geen klant van ons, maar van 123website.nl. Graag uw ervaring bij de juiste provider plaatsen, 123-webhost.nl heeft niks te maken met 123website.nl. Waarvoor dank :)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 16 juli 2015
NamensGunther Degraeve
Bedrijf123-webhost
1 2 3 ... 15Volgende pagina

123-webhost.nl Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?