Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

123Webhost

123Webhost1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:19
E-mail:
Adres:de groenling 22
Postcode:9231JB
Plaats:Surhuisterveen
Telefoon:+ 31 512 362760
Fax:+ 31 512 365471

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 123Webhost



Aansluitend op min eerdere commentaar (19-09-2011): deze webhost presteert het om - na de beschreven ellende van virusbesmetting - je het jaar daarop vrolijk een nieuwe rekening aan te bieden voor het komende jaar. Ik was dus al gillend weggelopen in augustus van het afgelopen jaar... Maar administratief was dat niet verwerkt. Kenmerkend!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 11 februari 2012
NamensMark
Als ik een vraag heb over mijn website om zelf te uploaden of als ik ergens niet uit komt m.b.t. de website en het hosten hiervan heeft 123Webhost altijd hulp voor mij klaar staan.
Ik ben zeer tevreden en ik ben blij dat het voor mij makkelijk gemaakt wordt om op deze manier een leuke website te onderhouden!! hartelijk dank!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 27 september 2011
NamensSonja
Websitewww.sonicepictures.nl
Verwar 123webhost niet met 123-webhost (die schijnt goed te zijn).

Positief:
gebruiksvriendelijk controlepanel. Hele opzet laagdrempelig; geschikt voor zelfbediening.

Negatief:
support schiet finaal tekort bij iets gecompliceerdere situaties. Nadeel van dit eenmansbedrijf is dat bij ziekte of vakantie-ergens-ver-weg je âhemâ telefonisch niet kunt bereiken of geen verstaanbaar gesprek kunt voeren. Geen vervanger op de zaak.

Juichende recensies over 123webhost zijn afkomstig van hen die duizenden euro's besteedden. Aan mij wordt nog geen ⬠30 per jaar verdiend. Dat merk je hieraan: van e-mails, wordt alleen de bovenste helft gelezen, je krijgt dus ook een half antwoord. Of geen antwoord. Op het antwoord gaat naar een ander e-mailadres! Of de klantenservice doet alsof je e-mail gloednieuw is, omdat de vorige alweer zijn vergeten/ niet zijn gelezen.

Wat alles overtrof was dat een aantal van mijn sites in de Internetbrowsers werden aangemerkt met âmalware gedetecteerdâ. Het bijzondere was, dat ik in geen weken iets had geüpload. In die tussentijd is er kennelijk bij 123webhost wel malware ingevoerd. Gehackt dus. 123webhost deed toen wat onduidelijke en irrelevante handelingen, waar men zelf erg tevreden over was.

Terwijl de ene site van de malwaremelding werd verlost, kwam de volgende er alweer aan. Bij de "klantenservice" van 123webhost loste men dat fantastisch op door te zeggen: "ik zie niets". Bezoekers melden mij ondertussen dat ze telkens wèl een malwaremelding zagen. Klantenservice hulde zich schouderophalend in zwijgen.

Ik ben daar vertrokken, heb mijn verlies genomen en niet eens geld teruggevraagd, ofschoon ik nog driekwart jaar te gaan had. Een discussie met een onwillige 123webhost is slopend.

Na de verhuizing van domein en site naar een andere host bleken de malwaremeldingen gewoon door te gaan. Deze nieuwe host heeft echter deskundig aanwijzingen gegeven en op de voet gevolgd wat er daarmee gebeurde. De slotconclusie was, dat de diverse browsers "onthouden hadden" dat er bij de oude host (123webhost) malware was gedetecteerd. Maar 123webhost ziet nietsâ¦
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 19 september 2011
NamensMark
Zeer goeie webhost! Wietse staat altijd voor je klaar en reageer snel, Ik adviseer ook altijd mijn klanten zijn webhost, is zeker ideaal voor mij zodat ik alles bij 1 webhost heb (I.V.M. beheer). Ga zo door Wietse!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 juli 2011
NamensMitchel
Websitewww.verschoof.net
Buitengewoon goede provider met hoog service level. Je zou haast zeggen hoe doen ze 't. Nou gewoon lekker kleinschalig! En Wietse staat altijd voor je klaar. Zelfs af en toe buiten kantooruren.

Zat eerst met een aantal (zakelijke) websites bij een andere aanbieder maar heb alles verhuist naar deze. Geeneens een downtime gemerkt en alles werkt naar behoren.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 5 januari 2011
NamensJochem van Dooremolen
E-mail
Websitewww.vandooremolen.com
Niets dan lof voor deze provider. Bij de vorige host was onze website regelmatig uit de lucht. 123Webhost heeft vervolgens onze noodkreet opgepikt en alle rompslomp op zich genomen om de hosting van de website over te nemen. De persoonlijke benadering van Wietse hebben we heel erg op prijs gesteld.
We kunnen deze host iedereen aanraden: heel veel kwaliteit voor heel weinig geld. Klasse!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 februari 2010
NamensFreddy
BedrijfMusa Music Arrangementen
E-mail
Websitewww.musamusic.nl
Naam: john
E-mail:
Website; www.snsrepair.nl

John ik ben het totaal niet met je eens! Ik heb maar één domeinnaam van me vermeld, maar ik heb er meerdere. En bel je Wietze staat ie direkt voor je klaar. Maar mijn ervaring gelijk met andere webhosters: Stuur altijd een uitgebreide email met wensen of opmerkingen. Dat is dan meteen voor Wietze duidelijk !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 7 december 2009
Namensalbert bolink
Bedrijfuitvaartvoorlichting
E-mail
Websiteuitvaartvoorlichting.nl
even een berichtje aan John,
volgens mij bent u nooit klant bij ons geweest. deze domein is onder mijn gezag niet bij ons geweest. wellicht verward u ons met een ander bedrijf of persoon.

wij van 123webhost.NL kunnen best kritiek hebben, maar dan moet het wel terecht en voor ons bedoeld zijn ;)

mvg

123WebHost .NL
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 17 september 2009
Namens123WebHost
E-mail
Websitewww.123webhost.nl
Wat een drama is dit bedrijf het hangt aan elkaar van overnamens van bedrijfjes van studente vriendjes...

Ik probeer te bellen heb 3 telefoon nummers maar word nooit beantwoord..
Dit is echt een afraader mensen let op dit zijn oplichters

Wacht maar tot je wil verhuizen naar een andere provider
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 3 september 2009
Namensjohn
E-mail
Websitewww.snsrepair.nl
prima hosting snelle helpdesk en zeker een aanrader voor degene die gewoon fijn wil werken!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 augustus 2009
Namensalwin
E-mail
Websitekawalinya.nl
1 2 Volgende pagina

123Webhost Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?