Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

123xs.com

123xs.com1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:28
E-mail:
Adres:Huizermaatweg 570
Postcode:1276 LN
Plaats:Huizen
Telefoon:+31-0356560028
Fax:+31-0356569917

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 123xs.com



Dit bedrijf raad ik iedereen van harte aan! Snelle antwoorden (ook in het weekend!), zeer vriendelijke en zeer competente mensen die mij heel goed en geduldig hebben bijgestaan bij de start van mijn bedrijf. Deze mensen zijn een voorbeeld voor menig Customer Service!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 31 oktober 2014
NamensAnita Weststrate
BedrijfSparko
E-mail
Websitewww.sparko.nl
Slecht. De eigenaar en secretaresse zijn hot heads, zeer veel technische problemen, één medewerker die zich inzet maar de eigenaar en secretaresse weten niet wat customer service is. Bij tegenspraak wordt de website database principieel vernietigd! Onbetrouwbaar bedrijf in zware economische crisis, te duur voor in verhouding van de service.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 14 augustus 2014
NamensCarmen VZ
E-mail
Al sinds het begin van 123xs klant en nooit problemen met accounts en/of websites gehad. Als je voor kwaliteit en services en ook toch nog prijs gaat is dit absoluut het beste in Nederland. Hosten nu drie websites bij 123xs en naar volle tevredenheid. Ik zeker dat zij dit niveau nog vele jaren volhouden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 19 november 2013
NamensWillem de Vries
BedrijfInTech
Ik ben al sinds begin 2011 klant bij 123xs en ben super tevreden over hun service. We worden telefonisch en via de e-mail altijd erg netjes en geduldig te woord gestaan. In het weekend, in de avond en zelfs 's avonds in het weekend reageren ze snel! Het team is erg kundig. En doordat het een 'kleinere' organisatie is spreek je altijd met dezelfde mensen, die dan ook altijd weten met wie ze te maken hebben.

Kortom, wij zitten goed op onze plek daar! Mensen die voor klantvriendelijkheid en zekerheid gaan moeten bij 123xs zijn.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 november 2013
NamensDavid
Snelle service, nemen direct de telefoon op en denken mee. Bij problemen sturen ze geen rekening, zoals andere hosters wel doen. Inderdaad niet de goedkoopste, maar het is elke cent waard.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 30 januari 2010
NamensMaarten
absoluut super, snelle hulp en reacties per email EN toen wij door een domme fout onze hele website zagen verdwijnen was er thank goodness een back up bij 123 xs en voila binen 48 uur was de website gered en terug....waarvoor nogmaals hulde
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 11 juli 2009
Namensgonny de niet
E-mail
Websitewww.el-tayranils.nl
Altijd prima geholpen.
Inderdaad niet de allergoedkoopste maar die paar euro extra is mijn email en site me wel waard.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 28 maart 2009
Namens Marc
E-mail
Websitewww.bad-en-tuin.nl
Uitstekende ervaringen met deze ISP, ik heb er nu 3 sites draaien, allen naar volle tevredenheid.

Bij het verhuizen werd de mogelijkheid geboden om vooraf de site op IP live te brengen en te testen. Daardoor heeft niemand er iets van gemerkt dat we van provider waren veranderd.

De service is prima: Geen gedoe met bonnummers, moeilijke formulieren etc, maar gewoon e-mail waarop je iha binnen 12uur (soms zelfs 's avonds!) antwoord krijgt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 20 februari 2009
Namens Stoom Stichting Nederland
E-mail
Websitewww.stoomstichting.nl
Vergeleken met andere hosters duur, zit ongeveer 80,- euro boven andere hosting aanbieders, ben na 2 jaar overgestapt van 130,- pj. naar 30,- pj. nou dat scheelt niet eens een beetje...

donwtime heb ik bij mijn huidige provider ook niet, dus kijk en vergelijk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 juli 2008
Namens Van Mierlo
E-mail
Websitewww.mierloenco.nl
dit is een prima webhoster heb er zelf enkele domeinen geregistreerd
en als iemand een website wil hebben dan laat ik ze altijd een pakket bij 123 nemen

want het 123 staat echt voor kwaliteit

1 probleem
2 melding maken
en 3 probleem opgelost

dus 123 en probeleem is weg

de uptime is bijna 100 procent en service is buiten kijf

gr hilko
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 1 februari 2008
Namens hilko
E-mail
Websitewww.geenhandel.nl
1 2 3 Volgende pagina

123xs.com Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?