Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

1eurohosting

1eurohosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:75
E-mail:
Adres:Postbus 32
Postcode:1960 AA
Plaats:Heemskerk
Telefoon:+31251208173
Fax:+31251209316

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 1eurohosting



Geweldige support, snelle reacties. Overstap naar SSL zonder enige problemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 31 maart 2017
NamensPierre L.G. Jansen
E-mail
Websitewww.pjvision.nl
Na een goede start met dit bedrijf is het vooral de laatste 2 jaar zeer slecht geworden. Er worden 6 websites gehost en die zijn steeds ofline. Na herhaalde pogingen om de zaak op te lossen, met een helpdesk die te wensen overlaat, is het nog steeds hommeles. Timeouts met de dbase, het wachten op de mapstructuur..ik wordt er zo langzamerhand gestoord van. Ik heb dus nu besloten om de zaak te gaan afbouwen en te verhuizen.

Voor mij GEEN 1EUROHOSTING meer
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 24 februari 2017
NamensJohannes
Sturen een factuur uit voor verlening van 3 jaar. Nadat betaald is, wordt aangegeven dat het maar voor 1 jaar was omdat op de factuur een tikfoutje stond (maar dan wel meerdere keren).

Geef je dan aan dat je niet tevreden bent en je hierover een melding gaat maken bij verschillende sites dan geeft de klantenservice aan dat ze aanklachten van smaad gaan doen.

PAS OP MET DIT BEDRIJF!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 16 februari 2017
NamensMartijn
Men zegt mij een factuur te hebben verstuurd, maar ik heb die niet ontvangen. Omdat ik het niet eens ben met de prijsverhoging een ticket aangemaakt. Hier een reactie op gekregen en deze weer beantwoord. Daarop volgt een brief met dreiging voor inschakelen van een incasso bureau. De klant even netjes te woord staan is niet aan de orde.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 januari 2017
NamensJan Manusman
Deze hosting partij is nooit aanwezig en niet eens telefonisch bereikbaar.

Wil je iets veranderen, dan moet je allerlei formulieren invullen en opsturen of mailen en dan duurt het minimaal 2 dagen voordat je antwoord hebt.

Welke moderne hostingprovider werkt nog op deze manier? Onvoorstelbaar voor deze tijd!

Daarnaast erg klantonvriendelijk in communicatie en voornamelijk onduidelijk in al hun contacten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 5 december 2016
NamensRoger
Ik vind de helpdesk ver beneden peil. Men schuift het probleem continu op je eigen bord. Men bied geen goede ondersteuning. En tickets afhandelen duurt dagen soms weken. Ik het begin was is super tevreden. Maar sinds de laatste 2 jaar dik ontevreden. Ook zijn servers bij 1 euro niet gelijk kwa software en dat nekt je met een CMS die continu geupdate word. Verhuizen moet dan het probleem verhelpen. Dat is naar mijn idee continu bandjes plakken dan een probleem goed aanpakken.

Ik ben daarom overgestapt naar Hagehosting. Daar word je van a to z gelijk geholpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 17 november 2016
NamensMarco
Websitepe2mc.nl
Na nu meer dan 2 uur nog steeds niet online gevraagd zou aan mij liggen. Ik vind het onbegrijpelijk dat je antwoorden als deze krijgt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 5 september 2016
Namenshans Stuivenberg
En weer ligt de site eruit het is niet te begrijpen dat hun nog bestaan. Niet aan te raden zeer slecht.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 5 september 2016
Namenshans Stuivenberg
Heel simpel 1 euro hosting licentie af halen. Nooit geen reseller hadden moeten maken.
Onervaren mensen
Geen communicatie
Degenererend gedag vertonen tegen over klanten.
Motto de klant is dom
Ligt mijn site er gemiddeld 65 maal per maand eruit, vraag helpdesk hoe weet u dat? ik heb timless ping op mijn site staan, dit kan niet zegt de medewerker onervaren zei ik net nog.
Zo kan ik nog wel even door gaan niemand aan te bevelen slechtste hoster van Nederland.

Bij het schrijven van deze tekst ligt de site er weer uit hoe toevallig.

Pinging hbs-ict.nl [92.48.206.231] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 92.48.206.231:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 augustus 2016
Namenshans Stuivenberg
E-mail
Echt, wat een waardeloos bedrijf. Ongeveer 20 tot 30 keer per maand de website voor een paar minuten, een paar uur en soms zelfs een hele dag niet bereikbaar.

Jetpack plugin geiinstalleerd welke een melding geeft als de website down is en al deze meldingen doorgestuurd naar hen. -hun reactie: "wie zegt dat de jetpack plugin betrouwbaar is?" en meer van deze stomzinnige reacties krijg ik van hun helpdesk.

Vandaag weer 4 websites die het niet doen waardoor ik klanten misloop en ga nu echt de hele boel opzeggen daar bij dit amateur bedrijf. Waardeloos!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 29 juni 2016
Namenssimon spit
E-mail
Websitewww.oteadesigns.com
1 2 3 ... 8Volgende pagina

1eurohosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?