Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

1Mhosting - uw digitale service provider

1Mhosting - uw digitale service provider1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:19
E-mail:
Adres:Dintel 50
Postcode:5172 CS
Plaats:Kaatsheuvel
Telefoon:+31 73 711 06 76
Fax:+31 84 223 20 09

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 1Mhosting - uw digitale service provider



We zitten nu zo'n 2 jaar bij 1Mhosting, en waren het eerste jaar meer dan tevreden, goede stabiele servers, en geweldige ondersteuning. Nu echter is het bedrijf overgenomen door wiseadvise business solutions en zoals zo vaak na overname, betaal je ineens meer, maar laat de service het ineens afweten. De afgelopen maanden veel offline, storingen met de e-mail, en andere ongemakken ondervonden. Grote hamvraag of we hier wel blijven.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 december 2008
Namens Arch en Gigi
E-mail
Websitewww.archengigi.net
Erg goede ervaring met 1Mhosting, heb mijn website daar nu een paar maand gehost en nooit last gehad van downtime o.i.d. De helpdesk is (belachelijk) snel. Zelfs op zaterdagavond binnen 2 minuten reactie op mij vraag (niet altijd zo snel, maar zeker wel binnen 1 uur). Tophoster dus tegen de allerlaagste prijs (zie hun aanbieding).
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 21 november 2007
Namens Jan Tiebot
E-mail
Websitexbox.jantiebot.nl/
Ik ben heel erg tevreden over 1Mhosting.

Ze leveren zeer goed werk af en het is zeker het geld waard.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 9 november 2007
Namens Jerry de Blok
E-mail
Websitewww.fishaqua.nl
Even update, ik heb jaar geleden al deze hoster de hemel in geprezen. Na jaar ervaringen verder te zijn kan ik zeggen dat ik alleen nogmaals de supergoede ervaringen van vorig jaar kan bevestigen.

Gewoon een topper! En ook nog eens heel betaalbaar. Tevens in dit kader (via collega IT-er) ervaring met resellerpakket naast diverse losse pakketten, en op alle fronten is 1Mhosting een hele fijne partner met geweldige service en zeer betrouwbare webhosting.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 21 juni 2007
Namens Hans
E-mail
Websitewww.focusonit.nl
Uitstekende provider!
Goede helpdesk
Zeer goede service
Stabiele server
Kortom TOP!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 1 oktober 2006
Namens St. Buwonersplatform Burgerhout
E-mail
Websitewww.burgerhout-online.nl
Pakket: 1M-aanbieding incl. domein

Nu bijna 1 maand online:
- erg snelle reactie op mailtjes
- snelle betrouwbare server

Kortom: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

(Niet voor iedereen even belangrijk: via DirectAdmin heb je toegang tot Installatron waarmee je snel allerlei scripts kan installeren.)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 17 augustus 2006
Namens R. Bakker
E-mail
Websitewww.klavertjevijf.nl/
Na meer dan drie jaar elders verschillende webhostingpakketten te hebben gehad en dus ook vele (vervelende) ervaringen rijker te zijn geworden, ben ik op zoek gegaan naar een goed maar voordelig resellerpakket. Op die manier kan ik overzichtelijk (via 1 portaal) mijn website?s beheren. Dit pakket heb ik gevonden bij 1Mhosting. Voorafgaand aan de aanvraag van het pakket heb ik veel gecommuniceerd via de mail en gezocht op forum- en reviewsite?s. Zowel mijn eigen ervaringen als die van anderen waren positief wat mij heeft doen besluiten het resellerpakket te bestellen.
Inmiddels zijn we een halve maand verder en kan ik niets anders zeggen dan dat er bij 1Mhosting absoluut kwaliteit wordt geleverd. Ik heb nog niet eerder zo?n snelle server gehad (trok laatst met 1,5 Mb/s een gecomprimeerd bestand naar binnen) en zo?n snelle en goede service ontvangen. Al mijn vragen en verzoeken zijn nog altijd binnen een uur beantwoord en dat is gewoon TOP, daar betaal ik graag voor!

1Mhosting is wat mij betreft een absolute aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 mei 2006
Namens Erik
E-mail
Websitewww.ekprojects.nl
Betreffende de hoster en service:
- snelle en goede service
- prima ondersteuning
- mooie betaalbare pakketten (geldt zeker ook voor resellers)
- laat niets te wensen over.

Betreffende de hosting:
- goede servers
- snelle betrouwbare verbindingen

Absoluut aanrader! Ben hier zeer content mee.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 26 mei 2006
Namens Hans
E-mail
Websitewww.focusonit.nl
Ik heb deze site bij 1Mhosting ondergebracht na slechte ervaringen met een andere hoster, en kan alleen maar positief zijn.

Gewoon goede servers, service en ondersteuning. Alles draait soepel en razendsnel, dus zeer zeker een aanrader. En de prijs..... gewoon lekker laag, zo hoort het gewoon.

Belangrijkste is voor de continuiteit en betrouwbaarheid dat 1Mhosting naast hosting zich (nog altijd) bezig houd met grafische vormgeving (hun core business).

Ga zo door Martijn!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 20 mei 2006
Namens Hans
E-mail
Websitewww.nemas.nl
Ik heb ongeveer het volgende pakket:
1Mmedium-200

En ik ben er uitermate tevreden over :D
De service is top, binnen 1 dag respond op je mailtje!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 22 april 2006
Namens Martin
E-mail
Websitewww.ehbo-eibergen.nl
1 2 Volgende pagina

1Mhosting - uw digitale service provider Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?