Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

2uhosting Internet Diensten

2uhosting Internet Diensten1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:26
E-mail:
Adres:Golfpark 2
Postcode:8241AB
Plaats:Lelystad
Telefoon:+ 31 0302 71 13 33
Fax:+ 31 0320 26 17 80

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 2uhosting Internet Diensten



Service is super, altijd antwoord via mail.
Hosting altijd in de lucht.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 november 2009
NamensLidy
Perfect bedrijf! Altijd snelle reactie op support vragen, nooit te beroerd iets voor je uit te zoeken en goede en snelle server.
Heb er een paar jaar virtual hosting gehad en ben nu over gestapt op een VPS. VPS binnen een dag online.

Wat al eerder gezegd is, misschien niet de goedkoopste, maar wel de beste die ik tot nu toe heb gehad!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 30 januari 2008
Namens Tristan
E-mail
Websitewww.tristansiebers.nl
Ik heb goede ervaringen met dit hosting bedrijf,

Misschien niet de goedkoopste maar wel een zeer betrouwbaar en professioneel bedrijf. Downtime is zeer laag, en om klanten tevreden te houden wordt onderhoud altijd in de nacht of in het weekend gedaan.

Van te voren wordt er altijd netjes een mailtje gestuurd dat er werkzaamheden gaan gebeuren.

Tip: je kan zoeken naar de goedkoopste.. maar persoonlijk kies ik voor 2uhosting!

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 2 oktober 2007
Namens Bernhard Hamer
E-mail
Websitewww.benwracing.nl
2Uhosting heeft ons nog nooit teleurgesteld. De snelle ondersteuning en goede uptime is zeker een pluspunt bij deze provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 1 oktober 2007
Namens Jeroen Leeuw
E-mail
Websitewww.dt-services.nl
Ik heb nog nooit zo'n fijne hosting bedrijf mee gemaakt als 2uHosting, want de service die zij leveren is mega goed en ik ben er dan ook zeer te spreken over, maar ook de hosting zelf is erg goed. Lang verhaal zo kort mogelijk gemaakt: daar zouden heel veel hosting bedrijven een serieus voorbeeld aan kunnen nemen!

Van mij krijgen ze de volgende cijfers:
Service: 10
Hosting: 10
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 september 2007
Namens Now! FM = Your Music!
E-mail
Websitewww.radionowfm.nl
Momenteel ben ik zelf zo'n 3 jaar actief bij 2uhosting!

Bevalt mij goed, wordt op de hoogte gehouden van bijzondere gebeurtenissen (updates etc)

Gister mijn eigen servers laten plaatsen in het netwerk van 2uhosting, zegt genoeg lijkt mij!

Alleen maar lof over deze provider!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 18 januari 2007
Namens Ivan Maatman
E-mail
Websitewww.speelnumee.nl
Zeer goede support, soms komt het voor dat er binnen enkele minuten antwoord is op een vraag die ik stel. Ik heb laatst ook gevraagd omdat ik bijna door mijn dataverkeer was of ik een gig erbij mocht, zonder probleem gekregen. Kortom Mark heeft een goed bedrijfje!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 8 mei 2005
Namens martijn
E-mail
Websitewww.worldexplosion.nl
opzich wel een goeie hostin bedrijf. maar als je te veel gaat vragen geven ze geen antwoord en doen ze niks meer voor je. ik heb dit al 5x mee gemaakt. het ging over het verhuizen van domeinnaam. ze lieten niks meer van zich weten.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 28 maart 2005
Namens michael
E-mail
Websitewww.webtuning.nl
Zeer goede ervaringen, vrijwel geen downtime, snelle reacties op vragen en snelle handelingen!

Gewoon geweldig.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 maart 2005
Namens Denny van der Vaart
E-mail
Websitewww.exity.nl
Ervaringen zijn zeer goed met deze hosting provider. Echter vandaag wel een kleine down time maar dit is inmiddels opgelost.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 5 maart 2005
Namens D.Borneman
E-mail
Websitewww.gamehal.nl
1 2 3 Volgende pagina

2uhosting Internet Diensten Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?