Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

4U Hosting Nederland

4U Hosting Nederland1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:14
E-mail:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Telefoon:

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met 4U Hosting Nederland



Deze servers zijn nooit langer dan een week online. Wanneer ze werken zijn ze snel, maar wat heb je aan een server die er meermaals ui gaat.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 14 augustus 2011
NamensLuc
4u web bestaat inmiddels niet meer als hostingprovider en is overgenomen. Het bedrijf wat het heeft overgenomen is naar mijn mening heel goed.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 15 januari 2007
Namens Alex
E-mail
Websitewww.cyberkrant.nl
Ik moet mijn eerdere (hieronder) gemaakte klacht in ieder geval flink afzwakken. Er waren klaarblijkelijk problemen met het mailen van de account informatie zowel naar mijn priv? email als later naar mijn zakelijke email.
Inmiddels ben ik voorzien en 'in de lucht' met een tijdelijke pagina. Enkele malen telefonisch contact gehad en daarbij heel vriendelijk te woord gestaan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 8 juli 2005
Namens Richard Janssen
E-mail
Websitewww.eilandrijk.net
Bizar,... maandag online een order geplaatst.
Geen enkele respons. Bellen geeft antwoord apparaat, en op 2 voicemails van mij wordt niet gereageerd.
Wel lijken de malloten inmiddels mijn domeinnaam te hebben geregistreerd.
Volstrekt onprofessioneel! Lijkt mij zelfs een 'scam'.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 7 juli 2005
Namens Richard Janssen
E-mail
Websiteio
Pluspunten:
* account is snel geregeld
* nette e-mail wordt snel beantwoord
* zijn zeer eerlijk over problemen

Toch ga ik hun verlaten. Door allerlei omstandigheden is de webserver het afgelopen jaar drie keer verhuist. Dat kan gebeuren, maar in alle drie de gevallen verliep de verhuizing verre van soepel. Websites onbereikbaar, databases niet overgezet, bestanden verloren gegaan etc. Zodra de stof van de verhuizing weer is neergedaald, verloopt alles prima. Maar drie verhuizingen in korte termijn en op deze manier kosten mij mijn nachtrust :-)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 november 2004
Namens Henk van de Kamer
E-mail
Websitewww.hetlab.tk
Krijg met geen mogelijkheid contact met dit bedrijf, zou graag een domein registeren en forwarden maar, op mijn emails wordt niet gereageerd, alle 2 de nummers (vast en mobiel) voicemail.

Vreemd.....
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 22 september 2004
Namens Jacco
E-mail
Websitelotta.homelinux.org/phpsysinfo/
Zeer goede helpdesk, reactietijd is zeer snel.
Ook is de hosting snel, nog nooit problemen mee gehad.
Aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 24 april 2004
Namens Bob
E-mail
Websitewww.dofansite.nl
Met tegenzin onderschrijf ik de laatste reactie, ik zou 4uhosting ook niet aanbevelen.
Mijn site verhuist van hun server.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 23 april 2004
Namens Steef
E-mail
Websitewww.webwerk.org
Ik snap niet dat mensen hier tevreden zijn. De server ligt er elke dag wel een keer uit en ik kan nog amper emailen. Ik probeer op te zeggen maar ze reageren niet op mijn emails. Ik heb al een paar hosting providers gehad maar dit is ongetwijfeld de slechtste. Cijfer: 2/10.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 maart 2004
Namens Dave
E-mail
Websitewww.dnote.nl
Zit er nu sinds juli bij, en de hosting is z??r goed. Ook de Helpdesk/support is z??r goed. En z??r handig dat ze een mail sturen, met de nieuwste updates. Ook als er fouten zijn, doen zei dit!

Supper hosting!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 11 november 2003
Namens Remy
E-mail
Websitewww.startcool.nl/
1 2 Volgende pagina

4U Hosting Nederland Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?