Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Acea Hosting

Acea Hosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:8
E-mail:
Adres:Jol 4
Postcode:8446EZ
Plaats:HEERENVEEN
Telefoon:+31 (0)513-820115

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Acea Hosting



Dit is een bedrijf waar Service nog met Hoofdletters wordt geschreven *****
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 13 december 2014
NamensReinder Nauta
BedrijfGodelin
E-mail
Websitewww.godelin.be
Geen storingen, heldere communicatie. Hosting all-in en scherp geprijsd. 75 gratis apps, zoals WordPress, Joomla! of Drupal, eenvoudig met één klik te installeren.

Altijd snel en duidelijk antwoord van de helpdesk.

TOP provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 17 februari 2014
NamensJim
Websitewww.bakkerit.nl
De support van Acea Hosting is fantastisch, je hoeft maar even een bericht te geven en je krijgt direct antwoord, inclusief een werkende oplossing. Ook als er daarna nog extra support moet komen, komt dat heel soepel binnen.

Je wordt onmiddellijk geholpen met goed resultaat en dat ook nog zonder kosten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 12 februari 2014
NamensIds Meijer
Websiteinjemars.nl/
Als iemand die de eerste keer uberhaupt met een webhosting provider te maken kreeg, kan ik niets anders zeggen dan dat "Acea Hosting" een uitstekende service heeft.

Alle tickets worden snel beantwoord ook in het weekend, bij alle vragen werd ik vriendelijk en correct geholpen super, snel en correct. Wat mij betreft een dikke 10!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 23 december 2011
NamensMike de Jong
Altijd vriendelijk en behulpzaam, service is top en de snelheid van de website ook !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 21 december 2011
NamensMarcel
Prima prijs kwaliteit verhouding ! Snelle serves echter niet voor Magento, derhalve overgestapt op een eigen VPS. Voor sharedhosting prima provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 21 december 2011
NamensRob
Op de webserver van Acea draaien teveel sites voor de huidige hardware, waardoor vooral tijdens piekuren de sites erg traag zijn. Het kwam zelfs af en toe voor dat de reactie op een aanvraag van een pagina langer dan 60 seconden duurde. Echt onacceptabel! Door mijn klacht is de server geupgrade naar 4 cores ipv 2, waardoor de vertraging wel minder werd, maar nog steeds onacceptabel was.

Daarnaast ben ik ontevreden over hoe dit bedrijf om is gegaan met mij. De eigenaar van Acea is technisch niet goed onderlegd en komt in zijn reactie op emailtje eigenwijs over. Daarnaast had ik SSH toegang gekregen op de server, maar na mijn klacht over de snelheid werd dit zomaar opgeheven en gaven ze niet thuis toen ik hierom uitleg vroeg. Deze redenen hebben mij doen besluiten om over te stappen naar een andere hosting provider.

Over de afhandeling van de verhuizing ben ik ook absoluut niet te spreken. De 2 hosting producten die voor een jaar waren betaald, werden na de domeinverhuizing per direct afgesloten, terwijl het contract nog liep. Het resultaat, de website was een paar uur offline, omdat de hosting partij ook niet meer de DNS afhandelde. Toen ik hem op de overeenkomst van een jaar wees en hij niet zomaar de hosting stop mocht zetten, gaf hij als reactie dat ik het eerder had moeten aangeven dat ik nog wel tot het einde van het contract toegang wilde houden. Het durfde zelfs te schrijven dat de gemaakte kosten voor het terugdraaien in rekening zou gaan brengen.

Deze reactie was voor mij echt de druppel om iedereen aan de hand van deze review te waarschuwen voor deze hosting provider. Absoluut niet mee in zee gaan!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 november 2011
NamensRuben Noorman
Websiteshop.quiltpalace.nl
Na even zoeken ben ik terecht gekomen bij Acea Hosting. Een zeer vriendelijk en altijd correct ontvangst.
Alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en mochten er dan nog vragen zijn, zijn ze altijd bereid te helpen.
Ik heb tot nog toe zeer goede ervaringen met deze webhosting provider, en ik zal er in de toekomst zeker nog veel van opsteken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 13 maart 2006
Namens Schokker
E-mail
Websitewww.fotoserviceheerenveen.nl
1

Acea Hosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?