Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Active 24

Active 241 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:224
E-mail:
Adres:Arendstraat 29
Postcode:1223 RE
Plaats:Hilversum
Telefoon:+ 31357736900
Fax:+ 31357736999

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Active 24



Afgelopen twee jaar is de performance heel moeizaam. Support niet of slecht bereikbaar en problemen worden niet opgelost.

Vooral met een webshop kost dit bakken geld.

Kies bij voorkeur niet voor deze leverancier
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 juni 2015
NamensFrank Laarakker
Ging altijd goed maar de laatste tijd steeds meer problemen.
Het grootste probleem is dat hij nu al 2 weken op rij steeds het weekend plat ligt en niet heel even maar echt tot maandag active 24 zin heeft om de problemen te gaan verhelpen. Geen noodnummer beschikbaar om deze melding te kunnen doen.
Wij zijn al heel lang klant maar en we zijn erg trouw in dat soort dingen maar nu is de maat vol en gaan we maandag direct opzeggen.

Active24, bedankt voor de goede support!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 14 maart 2015
NamensRichard
BedrijfAutobedrijf van Essen
E-mail
Websitewww.vanessenauto.nl
website ligt ALWEER eruit. al weer 2 dagen! telefonisch zijn ze niet te bereiken.dus je kunt gewoon niets doen! site is zo wie zo vreselijk traag.niet normaal. echt slecht!ga opzeggen. ben er echt helemaal klaar mee.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 februari 2015
NamensLisa
Klanten bellen al jaren af en toe of mijn bedrijf nog wel bestaat. Konden mijn site dan niet vinden . Begreep er nooit iets van want tegen de tijd dat ik keek was de site weer online. Maar is nu ook weer weg . Ik zoek een ander.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 8 februari 2015
NamensJ W Bakker
Websitewww.bakkerharlingen.nl
Mijn website is al dagen uit de lucht, volgens Active 24 heb ik niet betaald, volgens mijn bankafschrift wel. Beloven herstel, zie nog geen resultaat. Op dit moment is de website van Active 24 ook uit de lucht.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 21 januari 2015
NamensNico
Websitewww.trashlog.org
Ellende, drama, ramp.
Mijn site doet niets meer, door onbekende reden.
Zelf heb ik er niets aan veranderd, maar krijg steeds foutmelding. Support gebeld. Eerst al moeilijk om een adres of telefoonnummer te vinden en via via een telefoonnummer van de supportafdeling in Amsterdam gekregen.
Al vanaf november tot nu (half januari), ruim 2 maanden probeer ik antwoorden te vinden waarom mijn site het spontaan niet meer doet.
Telefonisch krijg ik te horen dat ik door iemand terug gebeld ga worden… Of dat er naar gekeken gaat worden. Moet nog steeds gebeuren. Via de mail heb ik een casenummer gekregen, dat is het enige antwoord dat ik ooit van ze heb gehad.
Niks, helemaal niks laten ze horen op herhaaldelijke vragen, op meerdere mailtjes.
Het pakket was ooit eens goed genoeg, maar voor service zou ik graag heel wat MIN PUNTEN willen geven. Waardeloos.
Prijs/kwaliteit eh… erg duur in vergelijking met anderen
Algemene beoordeling, DRAMA.
Na jaren zonder een probleem stop ik ermee bij active24. Want als er namelijk wel wat mis gaat, kun je dus ECHT NIET rekenen op hulp van hun kant. Na ruim 2 maanden is mijn geduld op. Een mailtje met daarin vorderingen waar ze mee bezig zijn, zou al geholpen hebben om te wachten of vertrouwen te houden, maar ze laten gewoon NIKS van zich horen.
Advies: Zoek een host met positieve reviews over de support afdeling. Maar als je goede support belangrijk vind, ga dan dus nooit naar Active24. Weggegooid geld.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 16 januari 2015
NamensTrijnie
Al een aantal weken is mijn website www.heleenvandermeer.nl niet meer in de lucht.
Opgaaf van reden, geen. Bereikbaarheid active24, niet.
Ik zou niet weten wat ik moet doen. Iemand een tip?
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 16 januari 2015
NamensHeleen
E-mail
Websiteheleenvandermeer.nl
Onze website is momenteel 10 dagen offline. Meerdere pogingen van onze kant naar Active24 toe om de website weer online te krijgen is helaas mislukt.

De schade bedraagt tussen de €500 en €750 euro per dag.

Wij zijn erg teleurgesteld in de service van Active24 en de trage behandeling van deze zeer ernstige zaak. De reacties van Active24 op mails zijn onvoldoende en traag.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 28 juli 2014
NamensRobbert
Websitewww.leiderschapnu.nl
website langdurig offline, onacceptabel.

vgr,
Ben Erklaarmee
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 17 juni 2013
NamensBen Erklaarmee
email ligt er heel vaak uit en altijd als je op een belangrijke mail zit te wachten en het aanpassen van de website is ook een probleem dat lukt gewoon niet
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 oktober 2012
Namensleen
1 2 3 ... 23Volgende pagina

Active 24 Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?