Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

AcxoHosting

AcxoHosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:5
E-mail:
Adres:rooseveltlaan 89
Postcode:6191vz
Plaats:beek
Telefoon:+31646182819
Fax:+31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met AcxoHostingHierbij wil ik even wat recht zetten omtrent mijn eerdere bericht. Sinds de verhuizing naar een grotere server ben ik zeer tevreden over de hosting. Alles verloopt nu soepeltjes en snel. Kortom positief.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 8 januari 2008
Namens Bianca Bruinsma
E-mail
Websitewww.boedhamails.nl
Om even te reageren op het bericht van boedhamails.nl

Met deze klant is een kleine onenigheid ontstaan.

We hebben voor deze klant het domein op haar naam gezet maar dat heeft iets langer geduurt bij sidn omdat de gegevens niet klopten, dat de mailing langzaam verliep is dat er een tag werd gebruikt in de mailtemplate waardoor elke mail appart word aangemaakt, en omdat men cronjobs op 1 minuut heeft geprobeerd te zetten ! Verder werden we benaderd via msn, en dan word er wel eens iets vergeten. Daarvoor verwijzen wij ook altijd naar het ticket systeem op onze website voor de klanten nog beter te voorzien van support. Deze klant is inmiddels weer tevreden maar voelt zich om gezondheidsredenen niet goed genoeg om op dit fora iets te posten, ik daarintegen neem me de vrijheid dit stukje tekst te posten en te verwijzen naar info@boedhamails.nl

Groetjes Dennie Kuik
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 2 december 2007
Namens dennie
E-mail
Websitewww.acxohosting.nl
Het spijt me om te zeggen maar ik ben momenteel absoluut niet tevreden met de hosting en met de gang van zaken hoe deze meneer zijn zaken regeld. Hoor rondom mij meerdere klachten dat de zaken niet goed geregeld zijn en ook bij mij is dit het geval. Zo zou in juli/augustus bvoedhamails al op mijn naam komen te staan en tot op heden is dit nog steeds niet gebeurd. Daarbij is de hosting traag, ik wacht gemiddeld een halve tot hele dag tot mijn mail die ik naar de leden wil versturen is verstuurd. Nou heb ik nog een klein leden aantal ( ongeveer 900) maar als je een groot aantals leden hebt ben je wel een dag kwijt met een mail versturen volgens mij. Spijt me zeer maar op dit moment kan ik dus geen positief bericht leveren over acxo.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 16 november 2007
Namens Bianca Bruinsma
E-mail
Websitewww.boedhamails.nl
Ik ben heel tevreden over Acxo Hosting , ze hebben een hele mooie site voor mij gemaakt en de service is ook heel goed .

bedankt dennie

groetjes eddie
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 4 november 2007
Namens EDDIE BIJMA
E-mail
Websitewww.euroslang
Ik moet zeggen ik ben meer dan tevreden over acxohosting. Ik heb er nu een reselllerpakket en de service is optimaal. Binnen een paar uur meestal antwoord als je het overdag stuurt de vraag.

Ook het samenwerken met Dennie gaat goed, allles wat je wilt gaat hij kijken of het mogenlijk is. Zo zouden meer hosters moeten zijn, een aanrader dus.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 5 februari 2008
Namens Gijs
E-mail
Websitewww.bandenplakkers.nl
1

AcxoHosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?