Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

AD Hosting

AD Hosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:16
E-mail:
Adres:Postbus 269
Postcode:2700 AG
Plaats:Zoetermeer
Telefoon:+ 31-79-3478319
Fax:+ 31-79-3427806

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met AD Hosting



Zo lang je geen achterstand oploopt om je factuur te voldoen binnen 20 dagen en met een spoedoverboeking te herstellen zijn ze erg behulpzaam( ik wacht nog op een bevestiging jongens) en zeker niet goedkoop. Daarna worden ze erg onbeschoft. Tijd om te vertrekken.
Mijn domeinen zullen hier nooit meer gehost worden. En zeggen dat je uptime etc goed is allemaal leuk maar daar betaal je als klant gewoon voor. Doe er je voordeel mee
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 10 december 2010
NamensMarvin
Websitewww.murph.nl
AD Hosting in Zoetermeer is sterk af te raden! *

sowieso vaak een hautain 'dat staat op de site, hoe je dat moet doen', terwijl het op de site blijkbaar lastig te vinden en te regelen is, anders bel ik niet *

maar nu de druppel: vorig jaar december 2006 net een paar dagen te laat aangegeven dat ik een bepaalde domeinregistratie niet meer wilde, en stapte halverwege over naar een andere host - en nu staan ze op betaling van nog een jaar registratie van dat domein waarvan ik een jaar geleden al had aangegeven 'm niet te willen - lijk in de kast! *

ze denken nul met je mee, ze cashen gewoon ordinair *

tip voor ze: 'beste klant, u gaat naar een andere host, jammer! weet u nog wel dat dit en dat via ons loopt en stelt u daar inderdaad nog wel prijs op'
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 20 december 2007
Namens sam pitzalis
E-mail
Websitewww.betertelezen.nl
Inmiddels al jaren een zeer tevreden klant bij adhosting. Bij problemen helpen ze mij altijd erg snel, zelfs wanneer dit in de avond is. Erg mooi is bij adhosting dat mijn site en email gewoon bleef werken ondanks ik een keer veel te veel bestanden had geupload. De volgende dag kreeg ik hierover een email met een overzicht.

Kortom een echte aanrader voor iedereen die betrouwbaarheid en service wil.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 12 januari 2007
Namens Mark van der Ende
E-mail
Websitewww.flowmagic.nl
Onze site draait nu 2 jaar op de servers van AD Hosting. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. De service is snel, vriendelijk en deskundig. Nooit storingen en heel snelle laadtijden. Misschien niet de goedkoopste, maar wel heel betrouwbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 10 december 2006
Namens Teun van Wely
E-mail
Websitewww.webersholland.nl
Prima hostingprovider. Ik ben al jaren reseller van AD Hosting en heb hier meer dan 100 domeinen lopen en heb werkelijk nog nooit problemen ondervonden. Als er vragen zijn dan worden deze serieus beantwoord. In tegenstelling tot veel andere providers weten de mensen van AD Hosting WEL waar ze over praten. Snelle verbindingen, hoge uptime, goede technische support en vooral het persoonlijk contact maken deze provider in mijn ogen ??n van de betere.

Ze behoren dan misschien niet to de allergoedkoopste providers van Nederland, maar ze leveren wel prima kwaliteit en dat werkt ook door naar mijn klanten. Liever iets duurder en goed, dan goedkoop en bakken ellende.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 24 augustus 2006
Namens Ron van Barneveld
E-mail
Websitewww.maxxit.nl
Enkele weken geleden bleek dat ik geen rekeningen meer per post kreeg en dat er in enkele maanden allerlei bedragen van mijn rekening waren afgeschreven die aanmerkelijk hoger waren dan gebruikelijk. Bij navraag bleek dat mijn mailbox volledig was dichtgelopen met spam. Om die reden had AD Hosting mijn account gewijzigd, de rekeningen verhoogd, en de instelling dat ik mijn rekeningen per post ontving gewijzigd. Dit alles zonder enige berichtgeving.
Bij controle bleek dat mijn website (tegen mijn bedoeling in) de mij onbekende instelling CATCH-ALL had. Daarmee zet je je account open voor alle mogelijke spam met adressen die slechts in beperkte mate hoeven te lijken op aangemaakte adressen. Een voorziening waar ik uiteraard niet op zit te wachten.

Ik wacht hun verdere reactie nog even af, maar ik ben wel aan het rondkijken naar een andere provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 31 maart 2006
Namens Hans Landsheer
E-mail
Websitewww.planbis.nl
Prima provider!
Altijd bereikbaar met een goede support.
We zijn al 3 jaar reseller van deze provider en willen niet anders.
Ze denken met je mee en geven ook advies wat voor ons de beste oplossingen/kosten zijn
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 5 juli 2005
Namens Eelkje
E-mail
Websitewww.composite.nl
Ik sluit me aan bij alle eerdere positieve reacties.

Ik wil daar aan toevoegen dat ik geregeld 's avonds of in het weekend een vraag stel per mail en altijd krijg ik dezelfde dag nog een reactie. Ze verkopen geen 24/7 support, maar effectief komt het er wel op neer.

Verder nemen ze de tijd voor je. Geen gejaag om de winstmarge zo hoog mogelijk te houden. Nog een detail wat me vanaf het begin opvalt, ik hoef ze nooit te vertellen wie ik ben.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 4 maart 2005
Namens Nathan
E-mail
Websitewww.imigo.nl
Mijn ervaring is ronduit slecht. Na 2 jaar gehosted te zijn door Adhosting kan ik na diverse problemen niet anders concluderen dat het een zeer ondermatige provider is. Men raadde mij een dedicated server aan omdat mijn shoppingsoftware teveel rescources zou opeisen. Dedicated voor gemm 2 ? 300 bezoekers per dag voor een kinderkleding webshop ??? Inzage in logbestanden en loadbalance statistieken worden, ondanks een toezegging, echter niet gegeven.
Men heeft mij op een gegeven moment zelfs botweg de toegang tot het domein geblokkeerd zonder overleg en mij in zekere zin verplicht alles te verhuizen naar een andere provider. Dat laatste kan ik hun alleen maar dankbaar voor zijn. Heb aleen het afgelopen jaar al minimaal 2000 euro betaald voor hun hostingfasciliteiten. Voor dergelijke bedragen mag je enig knowhow verwachten en een degelijk ondersteunend technisch team. Ik heb echter het idee dat de servers behoorlijk overboekt worden of in ieder geval slecht zijn geconfigureerd.
Betaal nu letterlijk 10 keer minder voor dubbele capaciteit en de shoppingsoftware die ik al 5 jaar gebruik levert nu net zoals bij de overige 10.000-en gebruikers van deze software geen problemen op.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 3 januari 2005
Namens Eric Timmer
E-mail
Websitewww.barbashop.nl
Een aanrader voor een ieder die goede en betrouwbare webhosting zoekt.
Snelle service , eerlijk en een 99,9% uptime.
Ben zeer te spreken over de service welke niet bij hen horen maar die ze wel willen geven.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 9 mei 2004
Namens gerard
E-mail
Websitehavi-shop.nl
1 2 Volgende pagina

AD Hosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?