Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Afilas

Afilas1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:9
E-mail:
Adres:Renswoudsestraatweg 15A
Postcode:6741 ME
Plaats:Lunteren
Telefoon:
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Afilas



Ik was een van de eersten om mijn ervaring met Afilas te delen.
Ben ook altijd zeer tevreden geweest.
Tot gisteren.

Vanaf woensdagmiddag 17.00 uur tot vrijdagochtend 11.00 uur kreeg ik geen email meer terwijl dat wel aan mij verzonden werd.
Ik gaf direct mijn systeem de schuld en ben begonnen het euvel proberen op te lossen.
De hele mikmak, verbindingen gecontroleerd, modem meerdere malen gerest, meerdere keren nieuwe accounts aangemaakt, System.log bekeken op fouten alsook andere logs en weet ik wat meer.
Geen resultaat.
Tussendoor gemaild en gefaxt met Afilas, maar geen respons. (Telefoonnummer wordt niet op de website vermeld.)
Pas vrijdagavond kreeg ik een antwoord op een van mijn mailtjes: De programmatuur van de server was omgezet. Vandaar. Sorry voor het ongemak.

Dat leverde bij mij heel veel stress op, omdat ik als kleine zelfstandige heel erg afhankelijk ben van email en ik dit excuus ver beneden peil vond.
Dat is niet klantvriendelijk.

Ik ga dan ook overstappen.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 13 september 2008
Namens Hans Gordijn
E-mail
Websitehansg.nl
Sinds 2 maanden on air.
Eerdere ervaring met een andere webhoster waren niet echt positief. Slecht/traag support.
Met name door het ontbreken van kennis van mijn (afwijkende)syteem (Apple).
Affilas geeft een goede en snelle service.
Prijs/kwaliteit is meer dan goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 19 januari 2006
Namens HansG.
E-mail
Websitewww.hansg.nl
Reeds eerder ervaring met Afilas gehad met het opzetten en bijhouden van een website voor een vereniging. Nu voor mijzelf - als particulier - aangevraagd en wederom geweldige service!
Elke e-mail die ik heb verzonden werd supersnel beantwoord en met volle tevredenheid. Mijn pakket en domein heb ik binnen 24 uur actief!
Prijs is naar mijn mening ook zeer goed te noemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 6 april 2005
Namens A.J. van Cappellen
E-mail
Websitewww.lifecontroller.com
Meer dan tevreden, supersnelle service, nooit uit de lucht, kosten liggen op een mooi nivo, zit hier nu een jaar, geen moment spijt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 januari 2005
Namens Karin
E-mail
Websitewww.dressingeliza.nl
Ik ben zeer te spreken over de goede persoonlijke service.

De servers zijn snel en stabiel en de prijzen zijn ok.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 8 april 2005
Namens Johan
E-mail
Websitewww.vanderwijk.com
Een hele goede , betrouwbare en super snelle service, zeker de moeite waard, en de prijzen zijn zeker goedkoop
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 23 oktober 2004
Namens Michael Snijder
E-mail
Websitewww.red-army.nl
Zit nu ongeveer een half jaartje bij Afilas. Voor mij een uitstekende keuze geweest. Prijs is goed, server zit in Nederland, kreeg via e-mail en MSN altijd hulp als ik er om vroeg. Geen klachten over de snelheden. Upload en download snelheden van de site altijd wel goed te doen.

Heb een aantal domeinnamen bij afilas, en enkele pakketten. Zeer aan te raden voor mensen die een goede webhosting willen tegen zeer redelijke prijzen!

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 18 juni 2004
Namens CM
E-mail
Websitewww.maximumofminimum.com
Ik maak sinds een poos gebruik van de diensten van Afilas.
Heb er nu 2 websites draaien (www.gamecentrum.nl en www.totaalcomputers.nl) en ze draaien als een zonnetje.

Zelf vind ik de service perfect, ik word zeer goed geholpen. Van vragen over de functionaliteit van het hosting zelf tot vragen over php scripts e.d. worden zeer degelijk en snel behandeld. Ook op e-mail wordt goed en duidelijk gereageerd en ik heb zelf tot nu toe altijd binnen enkele uren reactie gehad (zo niet binnen enkele minuten).

Ben dus zeer tevreden, er staan nog meer websites op de planning, die gaan zeker ook naar Afilas toe. Toppie!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 11 mei 2004
Namens Stephan
E-mail
Websitewww.gamecentrum.nl
Ik zit nu gedurende korte tijd bij Afilas, maar ik ben er nu al zeer over te spreken. Afilas biedt veel voor een niet te hoge prijs, een naar mijn mening zelfs lage prijs. Omdat ik zelf nog niet zo lang bezig ben met het bouwen van een website heb ik ervoor gekozen om een subdomein te nemen. Ik dacht in eerste instantie dat ik dan minder mogelijkheden zou hebben, maar dat is zeker niet zo. Ook kan er voor makkelijk overgestapt worden naar een vaste Url.
Afilas is goed geschikt voor PHP en geeft mogelijkheid tot het gebruiken van een MySQL database.
En, niet te vergeten, ik kreeg een goede service aangeboden.
Kortom, alles om een profesionele website op te bouwen.
Ik kan deze webhost dus zeker aanraden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 21 augustus 2003
Namens Jochum B?rger
E-mail
Websitegamewise.afilas.nl
1

Afilas Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?