Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Alpha XS Internet Services

Alpha XS Internet Services1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:22
E-mail:
Adres:Donaudal 126 126
Postcode:7007 HN
Plaats:Doetinchem
Telefoon:+ 31 314 360 244
Fax:+ 31 314 362 422

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Alpha XS Internet Services



Sorry voor de dubbele post!!

Na mijn verhaal zoals hieronder beschreven, was een week lang de MySQL slechts enkele uren per dag beschikbaar. Na heel erg vaak proberen te bellen kreeg ik ze eindelijk aan de lijn: er was niet mis, volgens hun.
Zo word je mooi met een kluitje in het riet gestuurd bij Alpha XS. Het bleek dat service niet aan hun besteed is, dat een server degelijk inrichten ook moeilijk voor hun is, en dat communicatie waardeloos is! Wij hebben direct onze website verhuisd: een professionele website kan geen week offline zijn omdat de hoster het niet belieft op te lossen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 6 februari 2007
Namens Jaap Scheper
E-mail
Websitewww.schaapsound.nl
Bij deze wil ik mijn vorige bericht aanvullen. Sommige klanten van AlphaXS draaiden een onveilige versie van phpBB. Hackers meenden daarom de servers te moeten hacken. AlphaXS was er vlug bij en zette een backup terug, maar zij werden nogmaals gehackt, via phpBB.
AlphaXS heeft er veel werk aan gehad om backups veilig terug te zetten. Iedereen begrijpt dat ze nu niet eenvoudig 'even een backup' terug konden plaatsen, en dat dit erg veel tijd kost.

Ik sluit me weer volledig aan bij alle vorige lovende reacties!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 19 januari 2007
Namens Jaap Scheper
E-mail
Websitewww.schaapsound.nl
Aanvulling op mijn vorige bericht: bepaalde servers waren gehackt omdat sommige klanten niet de laatste (meest veilige) versie van phpBB geinstalleerd hadden staan. Toen alphaXS daar adequaat op insprong en backups terugplaatste, werden zij direct weer gehackt via dezelfde lekken, die door klanten waren veroorzaakt.
AlphaXS heeft al zijn klanten uitgebreid op de hoogte gesteld van de oorzaak en welke maatregelen zij daartegen heeft getroffen.
Elke hostingprovider kan hiermee te maken krijgen, dus ik sluit mij weer volledig aan bij alle loftuitingen hieronder! AlphaXS is goedkoop, professioneel, servicegericht en snel!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 18 januari 2007
Namens Jaap Scheper
E-mail
Websitewww.schaapsound.nl
Altijd wel tevreden geweest, maar de laatste tijd is server drie een aantal keren offline geweest. Vandaag de hele dag zelfs al!! De telefoon is niet bereikbaar: alleen maar in gesprek, op de website is geen melding geplaatst. Ook via de supportdesk krijg ik geen antwoord.
Ik ben toch beter gewend! In onderstaande reacties kan ik me namelijk prima vinden, maar nu is het wel een paar keer raak, en dat is gewoon jammer. Laten we ervan uitgaan dat het tijdelijk is ;)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 januari 2007
Namens Jaap Scheper
E-mail
Websiteschaapsound.nl
Heerlijke Server, heb door de jaren heen verschillende ISP's getest en ben hier beland door de goede prijs kwaliteit verhouding.

Ze bieden relatief veel Dataverkeer voor een mooie prijs en ook de Downtime is nauwelijks irritant te noemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 29 mei 2006
Namens Simon van der S.
E-mail
Websitewww.JunkieXP.nl/Beta
ons bedrijf heeft tot nu toe geen klachten over deze provider
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 16 mei 2006
Namens aarts
E-mail
Websitewww.pasw.nl
Als zakelijk dienstverlener waren wij op zoek naar een partner die de flexibiliteit en reactie snelheden ondersteunde die onze clienten van ons verwachten. AlphaXS heeft ons in staat gesteld om een optimale dienstverlening op te zetten. Momenteel nemen wij 1/4 rack aan ruimte van hen af en hebben wij ook de afhandeling van domeinnaam aanvragen en verhuizingen in samenwerking met AlphaXS opgenomen. De reactie snelheid en correctheid van handelen zijn allemaal perfect in de woelige zakelijke markt van vandaag de dag.

Wat mij nog het meeste bijstaat was hoe er gereageerd werd op onze informatie aanvraag voordat wij klant werden. Waar ik bij andere bedrijven dagen moest wachten op de benodigde informatie had ik deze bij AlphaXS 6 uur nadat ik de aanvraag had ingestuurd in de vorm van een persoonlijk telefoontje. De expertise en inzicht in de markt waren de punten waardoor ik het gevoel kreeg dat nodig was om klant te worden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 5 mei 2006
Namens Bas van Ginkel
E-mail
Websitewww.vliek.nl
Uitstekende service en support, eigenlijk altijd binnen 24 uur!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 1 mei 2006
Namens R. Dijkhuizen
E-mail
Websitewww.robbertdijkhuizen.nl
Goede service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 april 2006
Namens B.Renkema
E-mail
Websiteiambenjamin.com
Prima ervaringen met Alpha XS. De uiteindelijke dienstverlening is erg goed, technisch geen problemen gehad. Behulpzame medewerkers. Soms wat rommelig in de terugkoppeling aan de administratieve kant, maar uiteindelijk lost men de issues prima op.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 april 2006
Namens Enhydra Training en Advies
E-mail
Websitewww.enhydra.nl
1 2 3 Volgende pagina

Alpha XS Internet Services Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?