Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Alphamega Hosting BV

Alphamega Hosting BV1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:161
E-mail:
Adres:De Vest 1B
Postcode:5555XL
Plaats:Valkenswaard
Telefoon:+31402085353
Fax:+31402085358

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Alphamega Hosting BV



Dramatisch slechte hosting. Gehoste website valt soms zonder reden uit, facturatie is afschuwelijk slecht (je kunt niet eens een vaste maandelijkse overschrijving naar dit bedrijf instellen), en als de betaling daardoor misloopt, halen ze de website onaangekondigd uit de lucht. Daarnaast wordt functionaliteit zonder aankondiging gewijzigd, en de klantenservice weet van niets bij storingen. Al geruime tijd klant, maar het is nu echt tijd om te verhuizen. Volstrekt onbetrouwbare partij om je bedrijfspagina te hosten!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 13 juni 2017
NamensThom
Ondanks dat ik weinig verstand van computers heb, heb ik met swiftysite van alphamega mijn eigen site kunnen bouwen. Mijn vragen hierover werden duidelijk beantwoord en problemen die ik zelf niet kon oplossen werden door hen opgelost. Helemaal top!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 januari 2016
NamensMarlies van Oort
BedrijfDeco tech
Websitewww.decotech.nl
Alphamegahosting heeft Swiftysite 2 geintroduceerd en aanvankelijk zag ik tegen de hoeveelheid werk op mijn site aan Swifty 2 aan te passen, maar dankzij heel goede telefonische adviezen bleek het een fluitje van een cent met uitstekend resultaat
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 september 2015
NamensFrans Nijnens
BedrijfBrands & Scents Consultants
E-mail
Websitecreativebrandingindonesia.com
Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf en nog steeds.

Ik ben in 2012 met ze in zee gegaan. (eerste grote fout)

Ik kwam, naar een paar maanden uitproberen, tot de conclusie dat hun diensten toch niet aansloten aan mij behoefde en heb toen opgezegd.

Een jaar (2013) later kreeg ik een rekening van Alphamega Hosting BV die ik niet had verwacht. Ik had blijkbaar nog hosting lopen.

Ik heb met een alphamega gebeld en een medewerker gevraagd meteen deze hosting op te zeggen. De medewerker wilde dit pas doen na betaling van het opstaande bedrag. Dit bedrag heb ik betaald.

Tot mijn grote verbazing krijg in 2014 opnieuw een rekening voor de diensten die de medewerker zou opzeggen naar dat ik betaald had in 2013.

Je kunt zoals nu is gebleken geen afspraken maken met medewerkers van dit bedrijf want ze houden zich er niet aan! Mijn fout is geweest dat ik de opzegging door medewerker niet controleert heb. Maar een afspraak is toch een afspraak? Of geld dat niet voor bedrijf?

En nu loopt deze rekening bij een deurwaarde. Ik ga niet betalen voor iets wat zou worden opgezegd.

Blijf ver weg bij Alphamega Hosting BV

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 15 november 2014
NamensR.W. Hishink
Ik maak ruim 10 jaar gebruik van Alphamegahosting en op alle fronten is mijn volle overtuiging dat de 5 sterren beoordeling door mij gegeven niet overdreven is, integendeel!

Joop Mol
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 29 oktober 2013
NamensJoop Mol
Alphamega Hosting is voor BIS een geweldige partner. De producten zijn goed, maar in de dienstverlening onderscheiden ze zich van anderen. Het First Class Hosting pakket biedt niet alleen een domeinnaam, mailadressen en de helpdesk, maar daarbij bovendien de mogelijkheid om met allerlei tools zelf aan de slag te gaan om eenvoudig een website te maken. Hadden we vragen, werden we direct geholpen, zelfs als we door onze eigen onhandigheid fouten hadden gemaakt. Medewerkers kennen hun klanten, maken aantekeningen voor controles en follow-ups en maken er daarmee een punt van de klus te klaren tot het ook echt geklaard is. Een partner waar je wat aan hebt, dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 oktober 2013
NamensMartine
BedrijfBIS Bureau Internationale Samenwerking
Websitewww.bureauinternationalesamenwerking.nl
Alphamega Hosting is voor BIS een geweldige partner. De producten zijn goed, maar in de dienstverlening onderscheiden ze zich van anderen. Het First Class Hosting pakket biedt niet alleen een domeinnaam, mailadressen en de helpdesk, maar daarbij bovendien de mogelijkheid om met allerlei tools zelf aan de slag te gaan om eenvoudig een website te maken. Hadden we een vragen, werden we direct geholpen, zelfs als we door onze eigen onhandigheid fouten hadden gemaakt. Medewerkers kennen hun klanten, maken aantekeningen voor controles en follow-ups en maken er daarmee een punt van de klus te klaren tot het ook echt geklaard is. Een partner waar je wat aan hebt, dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 oktober 2013
NamensMartine
BedrijfBIS Bureau Internationale Samenwerking
Websitewww.bureauinternationalesamenwerking.nl
In december 2008 ben ik via de uitstekende opinies op het internet over Alphamegahosting bij hen terecht gekomen. Tot op heden maakt zij elke belofte waar! wij zijn zeer tevreden over onze swiftysite en de mogelijkheden ervan. Professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 oktober 2013
NamensThally Sangster
BedrijfKlipper Sperwer V.O.F.
E-mail
Websitewww.klippersperwer.com
Zeer stabiele servers, kan me niet heugen dat mijn site niet online was. Ondersteuning en service zijn 100%. Kan geen reden bedenken om over te stappen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 22 oktober 2013
NamensKok Roggeband
BedrijfSBA
E-mail
Websiteroggeband.net
Prima ervaringen. Prijs kwaliteit goed.
Service gericht. Jortom fijne partij om mee te werken, aanrader
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 18 oktober 2013
NamensNiels
Bedrijfworkshopschermen.nl
Websitewww.workshopschermen.nl
1 2 3 ... 17Volgende pagina

Alphamega Hosting BV Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?