Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1475
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



goede kwaliteit en uitstekende helpdesk. Steekt met kop en schouders boven de concurrenten uit
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 22 juni 2016
Namenspeter felis
BedrijfFetum
E-mail
Websitewww.tensai.in
zeer fijn bedrijf om mee te werken, alles gaat snel, heb je hulp nodig zijn ze bereikbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 juni 2016
NamensPepijn
BedrijfAvenda Promotionele Producten
Websitewww.avenda.nl
Zeer goede supportafdeling, die snel begrijpt wat je nodig hebt en dan precies kan uitleggen wat er te doen is. Handleidingen te over om dan zelf te doen wat er nodig is. Als dat niet lukt, helpen ze daar ook weer bij.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 juni 2016
NamensMark C Hoogenboom
E-mail
Websitemarkchoogenboom.nl
Ik heb tot nu toe tot volle tevredenheid mijn site bij Antagonist gehost. Nooit problemen gehad. Ook nooit hulp nodig gehad. Ik heb weliswaar maar een simpele site maar wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van veranderingen, nieuwe opties etc. Voor zo ver ik weet is mijn site nog nooit opmerkelijk uit de lucht geweest. Ik kan iedereen aanraden hier zijn site onder te brengen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 18 mei 2016
NamensHenriëtte
Websitejonggolde.nl
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 mei 2016
NamensAlex
Bedrijfwtf0.nl
Een zeer goede hosting provider. Betrouwbaarheid is goed, en prijs is ook aantrekkelijk, al is dat met de nieuwe pakketten minder het geval. Support via email is uitstekend: duidelijk een helpdesk die leest wat je schrijft en geen gescripte helpdesk die je een standard antwoord geven waar je niets mee kunt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 1 april 2016
NamensWim
De enkele keer dat er iets haperde vanwege een instelling, kreeg ik prompt en prima ondersteuning en richtlijnen via de mail van Antagonist-support. Dat is geruststellend voor iemand zoals ik die niet veel verstand heeft van wat er schuil gaat achter het concrete gebruik van een programma.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 maart 2016
NamensAnja
BedrijfHet Zesde Geluk
Websitewww.hetzesdegeluk.nl
Geweldige service! Altijd snelle, vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 maart 2016
NamensNelleke
Al vele jaren zeer tevreden met het geboden pakket van Antagonist. Prijs-Kwaliteit-verhouding zeker ok.
Maar nu ook met de overgang naar een beveiligde SSL-site, (voor een onervaren en a-technisch iemand als ik best ingewikkeld).
Ik ben echter zo prima geholpen dat ik er werkelijk versteld van sta. Er is zoveel vriendelijke en deskundige hulp geboden dat ik deze ervaring heel graag wil delen. Nogmaals reuze bedankt!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 29 maart 2016
NamensFanny
E-mail
Websitewww,jalla-stones.nl
Ik ben nog niet zolang klant bij Antagonist. Recentelijk heb ik twee websites verhuisd naar Antagonist. Dit had ik nog niet eerder gedaan. Dankzij de uitstekende hulp van Marieke is dit allemaal zeer probleemloos verlopen en is de verhuizing succesvol afgerond. De server is lekker snel tot dusver en de service is uitstekend!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensChris
1 2 3 ... 148Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?