Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1595
E-mail:
Adres:Postbus 217 BA 308
Postcode:7500 AE
Plaats:Enschede
Telefoon:0537113613
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Antagonist



Bij ons staat Antagonist bekend als de meest vooruitstrevende webhost van Nederland.

Geen poespas, geen onnodig gestrooi met geld in de vorm van callcentra, grote teams of reclames. Bij Antagonist ligt de focus voor 110% op het bieden van een uitstekende service.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 19 oktober 2017
NamensMaarten Emmerink
BedrijfVisia Media
E-mail
Websitewww.visiamedia.nl
Tot nu toe prima ervaringen met het team van Antgonist. Hosting is prima en veilig! Wat voor ons beter zou kunnen is het verbeteren van de wordpress hosting. Met name op het gebied van snelheid, caching opties en prijs blijven de pakketten achter op de concurrent.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 19 oktober 2017
NamensAndre Breukel
BedrijfIT Webmedia
Websitewww.itwebmedia.nl
Super team, snelle en vriendelijke reacties bij problemen, super service
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 17 oktober 2017
NamensLeo Van de Water
Snelle betaalbare en flexibele hosting, met ruime opslag. Hele goede helpdesk die snel reageert en actie onderneemt en altijd met de juiste antwoorden of informatie komt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 oktober 2017
NamensLiGielen
BedrijfmijnheerGielen
E-mail
Websitemijnheergielen.nl
Als je ergens een probleem mee hebt word je snel en goed geholpen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 10 oktober 2017
NamensMargreet van Grinsven
BedrijfMassage Margreet
Websitewww.massagemargreet.nl
slechtste is dat bij probleem je niet kan telefoneren met hun. (zoals bij xs4all) nu zitten we met emailprobleem en krijgen geen belangrijke email door. Ook zitten we op help per ander emailadres te wachten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 oktober 2017
Namensger
BedrijfLCN
Websitewww.lock-in.nl
Fijn bedrijf, heeft mij goed geholpen met de overstap.
Mijn website is nu veel sneller dan bij mijn vorige provider.
Ik krijg keurig rapportages over de back-ups en over updates van WordPress, verder geen overbodige mails.
Men reageert snel en adequaat op vragen via mail.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 3 oktober 2017
NamensPeter Schütte
BedrijfPeter Schütte Beeldbewerking
E-mail
Websitepeterschuttebeeldbewerking.nl
- prijs/kwaliteits-verhouding goed
- joomla-vriendelijke server
- vooroplopend met innovaties zoals bijv. ssl-certificaat voor alle klanten
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 3 oktober 2017
NamensHans Halink
E-mail
Websitewww.h-link.nl/
Ik ben ooit bij Antagonist gekomen omdat ze zo goedkoop zijn en goede reviews ontvingen, en nu na heel wat jaartjes bij ze te zitten kan ik dat alleen maar onderschrijven. Ze leveren een goed hostingpakket van een goede en betrouwbare kwaliteit voor een goede prijs, en de paar keren dat ik support zocht, werden mijn vragen zeer snel en naar tevredenheid beantwoord. Kortom: het is voor mij een tophostingbedrijf.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 3 oktober 2017
NamensGerard
Ik ben zeer tevreden over jullie wijze van werken en klantenbenadering.
Zelf had ik de ontbrekende afbeeldingen er al weer ingezet maar nogmaals … bedankt voor de snelle reactie

Met vriendelijke groet
Wim Meerman
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 28 september 2017
NamensWim Meerman
E-mail
Websitewww.meezingkoormeepesaant.nl
1 2 3 ... 160Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?