Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1328
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Betrouwbare web hoster. Betaalbaar met veel mogelijkheden en waar voor je geld. Als er wat is word je altijd snel, vriendelijk en duidelijk geholpen met je vragen enz. Ben al jaren zeer tevreden met Antagonist en kan ze zeker aanbevelen bij anderen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensEly van Tongeren
BedrijfThe Buffoons
Websitewww.buffoons.nl


Sinds februari 2013 heb ik mijn website bij Antagonist ondergebracht omdat die veel ruimte voor een redelijke prijs geeft. Daarbij ben ik ook afgegaan op recensies op het internet, die over het algemeen zeer positief waren.
De inhoud van het pakket dat ik heb gekozen voldoet ruimschoots aan mijn wensen.

De afgelopen tijd had ik wat vragen en een paar problemen op te lossen. Daar werd snel en duidelijk op gereageerd door het Support team.

Nieuwe ontwikkelingen, zoals het het beveiligen van de website met een SSL certificaat en tips om beter te worden gevonden in zoekmachines worden duidelijk uitgelegd. Dat is voor mij belangrijk omdat ik helemaal niet zo ben ingewijd in het opzetten van een website en alles wat daarbij komt kijken om deze goed vindbaar te maken in zoekmachines.

In vergelijking met mijn vorige webhosts biedt Antagonist een vollediger en ruimer pakket voor een heel redelijke prijs.

Ik ben dik tevreden!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensHans Stam
E-mail
Websitesunyataphalasamadhi.info
Ik begrijp niet dat niet iedereen 5 sterren geeft! Waar kun je zo goedkoop terecht met zulke goede snelle service als bij ANTAGONIST?
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensHerbert Rutgers
E-mail
Websiteby-rutgers.nl
Ben zeer tevreden met de snelle service.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 29 september 2014
NamensJos
Bedrijfklusjos
E-mail
Websiteklusjos.nl
Helemaal OK
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 26 september 2014
NamensRobert Severin
E-mail
Website4uall.org
Als TV-producent zijn we zeer afhankelijk van de technische werking van onze web-site. De films die hier klaarstaan zijn demo's waarop beslist wordt of er wel of niet opdrachten worden geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service en in geval van een storing / vraag, is het verademend om te ervaren dat echte service nog bestaat. Binnen enkele uren is er antwoord van een techneut en we hebben nooit langer dan 1 dag gewacht. Bovendien is er (afkloppen) nooit storing. Bravo!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 24 september 2014
NamensTheo Faber
E-mail
WebsiteFinalactmedia.net
Geweldig product: "Unlimited". Ik heb meteen voor drie jaar genomen. Er is eigenlijk niets meer te wensen over en de service is ook perfect!

Toch een sterretje minder. De spamfiltering is namelijk bedroevend, als je een adres hebt dat nu eenmaal een wijde kring bekend moet zijn. Ik snak naar, eventueel tegen meerprijs, aansluiting op de barracuda spam-firewall.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 september 2014
NamensRuud Uphoff
Websitewww.ruphoff.nl
Alleen maar positieve ervaringen, zowel met de support/helpdesk als de techniek zoals snelheid van de servers, de betrouwbaarheid, de technische mogelijkheden, etc. Kortom: kwaliteit!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 19 september 2014
NamensJakob
Websiteterrestre-web.eu
Heel goede ISP. Goede selfservice, goede support. Performance en beschikbaarheid van de diensten is heel goed. Veel aandacht voor beveiliging. Aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 september 2014
NamensBert Beentjes
Websitewww.bertbeentjes.nl
snelle site. goede service. domein zo betaalt met ideal.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 augustus 2014
NamensPatrick Brouwer
E-mail
Websitepatrickdevelopment.nl
1 2 3 ... 133Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?