Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1471
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Een zeer goede hosting provider. Betrouwbaarheid is goed, en prijs is ook aantrekkelijk, al is dat met de nieuwe pakketten minder het geval. Support via email is uitstekend: duidelijk een helpdesk die leest wat je schrijft en geen gescripte helpdesk die je een standard antwoord geven waar je niets mee kunt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 1 april 2016
NamensWim
De enkele keer dat er iets haperde vanwege een instelling, kreeg ik prompt en prima ondersteuning en richtlijnen via de mail van Antagonist-support. Dat is geruststellend voor iemand zoals ik die niet veel verstand heeft van wat er schuil gaat achter het concrete gebruik van een programma.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 maart 2016
NamensAnja
BedrijfHet Zesde Geluk
Websitewww.hetzesdegeluk.nl
Geweldige service! Altijd snelle, vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 maart 2016
NamensNelleke
Al vele jaren zeer tevreden met het geboden pakket van Antagonist. Prijs-Kwaliteit-verhouding zeker ok.
Maar nu ook met de overgang naar een beveiligde SSL-site, (voor een onervaren en a-technisch iemand als ik best ingewikkeld).
Ik ben echter zo prima geholpen dat ik er werkelijk versteld van sta. Er is zoveel vriendelijke en deskundige hulp geboden dat ik deze ervaring heel graag wil delen. Nogmaals reuze bedankt!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 29 maart 2016
NamensFanny
E-mail
Websitewww,jalla-stones.nl
Ik ben nog niet zolang klant bij Antagonist. Recentelijk heb ik twee websites verhuisd naar Antagonist. Dit had ik nog niet eerder gedaan. Dankzij de uitstekende hulp van Marieke is dit allemaal zeer probleemloos verlopen en is de verhuizing succesvol afgerond. De server is lekker snel tot dusver en de service is uitstekend!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensChris
Bijna alles is zelf te regelen en tegen lage kosten. En als er dan eens iets is wordt je, ook op Goede Vrijdag, vlot teruggemaild en daadwerkelijk geholpen. Het serviceniveau is hoog.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensIrma
E-mail
Websitewww.golflcub-broekpolder.nl
Al meer dan vijf jaar maken wij als VvE tot volle tevredenheid gebruik van de diensten van Antagonist. Nog nooit is er in die periode een probleem opgetreden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensEd
BedrijfVvE de Oever
Nooit performance problemen en altijd snel (en goed geholpen).
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensJilco Tigchelaar
BedrijfTricotstoffen.nl
E-mail
Websitewww.tricotstoffen.nl
Zeer simpel: wij zijn een webdesignbureau met 8 jaar ervaring.
Voordien al veel andere hostingfirma's geprobeerd, en in onvrede verlaten.
ANTAGONIST IS GEWOON DE ABSOLUTE TOP !!!!
Zij overstijgen het concept van "goede prijs/kwaliteit" : een absurd excellente service, en betere kwalitatieve en secure hosting dan gelijk waar anders in Benelux.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 maart 2016
NamensKristoffer Verdaard
BedrijfIT Solutions
E-mail
Webhost Antagonist is altijd heel snel met antwoorden op vragen. Je hoeft er nooit lang op te wachten en krijgt via de medewerkers ook snel diverse url's van adressen waar hulp en informatie over het aangegeven probleem opgezocht kan worden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 24 maart 2016
NamensAnneke Cornelissens
BedrijfCornelissens
E-mail
Websitewww.annekecornelissens.nl
1 2 3 ... 148Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?