Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1481
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Bijna nooit down, snel, veel mogelijkheden, lage prijs en een meer dan uitstekende helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 8 augustus 2016
NamensHans
E-mail
Websitegardensafari.nl
Antagonist is een goede en betaalbare webhosting-partij
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 27 juli 2016
NamensTon
Websitewww.carpush.nl
Zonder ICT-opleiding, en met weinig kennis of -ervaring kan je makkelijk met een webhostingpakket van Antagonist aan de slag. Heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf, nooit problemen gehad. Ze reageren altijd heel snel en hebben ook geduld met 'leken' ;)
Prijs-kwaliteit is goed, maar hun nieuwe pakketten zijn niet de goedkoopste pakketten. Als gewone hobbyist ben je dan toch nog vrij duur uit, als je weinig met je site doet.
Maar verder zeker een aanradar!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 26 juli 2016
NamensSusanne
Dikke pluim voor Antagonist. Mijn website heeft nooit problemen, geen downtime. Echt een verademing t.o.v. mijn vorige hostingprovider. Maar het allerbeste aan Antagonist vind ik nog wel hun service. Duidelijke communicatie naar de klant toe, eerlijk en transparant, en vooral ook een snelle reactie. Via hun blogs geven ze uitleg over grote veranderingen in hun diensten zodat je ook een kijkje achter de schermen krijgt.

En nog een goed voorbeeld van hun service: toen ze een enquête over hun dienstverlening stuurden en ik in de enquête aangaf dat een bepaald onderdeel op de site onduidelijk was kreeg ik persoonlijk een reactie terug met een uitleg. TOP! Antagonist is een aanrader voor iedereen, zowel particulier als zakelijk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 6 juli 2016
NamensJordy
Snel antwoord op vragen met een snelle afhandeling van 'knelpunten'.
Van harte aanbevolen!
Annemarie Louisa (een 'amateur' op het gebied van websites)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 5 juli 2016
NamensAnnemarie Louisa
E-mail
Websitewww.louisa-online.nl
Hosting waarbij je weet waar je aan toe bent. Snelle en uitgebreide antwoorden als je een vraag hebt. En dan nog een lage prijs als je ziet wat je ervoor krijgt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 28 juni 2016
NamensMart-Jan
goede kwaliteit en uitstekende helpdesk. Steekt met kop en schouders boven de concurrenten uit
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 22 juni 2016
Namenspeter felis
BedrijfFetum
E-mail
Websitewww.tensai.in
zeer fijn bedrijf om mee te werken, alles gaat snel, heb je hulp nodig zijn ze bereikbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 juni 2016
NamensPepijn
BedrijfAvenda Promotionele Producten
Websitewww.avenda.nl
Zeer goede supportafdeling, die snel begrijpt wat je nodig hebt en dan precies kan uitleggen wat er te doen is. Handleidingen te over om dan zelf te doen wat er nodig is. Als dat niet lukt, helpen ze daar ook weer bij.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 juni 2016
NamensMark C Hoogenboom
E-mail
Websitemarkchoogenboom.nl
Ik heb tot nu toe tot volle tevredenheid mijn site bij Antagonist gehost. Nooit problemen gehad. Ook nooit hulp nodig gehad. Ik heb weliswaar maar een simpele site maar wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van veranderingen, nieuwe opties etc. Voor zo ver ik weet is mijn site nog nooit opmerkelijk uit de lucht geweest. Ik kan iedereen aanraden hier zijn site onder te brengen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 18 mei 2016
NamensHenriëtte
Websitejonggolde.nl
1 2 3 ... 149Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?