Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1396
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Ik ben zeer te spreken over Antagonist en de service! Nooit problemen mee gehad. Altijd alles duidelijk gecommuniceerd op hun website (er was ooit een storing maar daar had ik toevallig geen last van) en ook daarover werd netjes een melding gestuurd naar mijn email. Ik had hiervoor een andere host waarmee ik continue aan het bellen was omdat zij het onmogelijk maakte een website te bouwen. Sinds de tip om over te stappen op Antagonist heb ik nooit meer achterom gekeken! Ik zie mezelf ook bij dit bedrijf blijven. Ik hoop dat zij, ondanks het klanten aantal vast ook toeneemt, wel doorgaan met het leveren van deze kwaliteit! Een DIKKE 10!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 26 augustus 2015
NamensOwen-Joy
Snelle website, veel informatie, regelmatig interessante artikelen via nieuwsbrief. Het supportteam is deskundig en zeer klantgericht. Prettige communicatie.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 augustus 2015
NamensWim
Zeer tevreden, nooit problemen en als je vragen hebt, wordt je snel en zeer vriendelijk geholpen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 24 augustus 2015
NamensLiza
Fantastische service. Snel, kundig en altijd bereikbaar. Heel fijn!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 12 augustus 2015
NamensMelanie
Websitewww.happyphotographer.nl
Zeer betaalbaar, 24/7 in de lucht met goede ondersteuning waar nodig. Zit nu 6 jaar bij Antagonist en heb geen plannen om te verhuizen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 4 augustus 2015
NamensRob Nagelhout
E-mail
Websitefotorobn.nl
Opzeggen wegens gezonheidsproblemen wordt zeer netjes en zeelfs met een persoonlijk woordje behandeld.
Hulde voor het begrip en de ccorrecte afhandeling
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 1 augustus 2015
NamensJan Kouwenhoven
Websitejankouwenhoven.nl
Website is altijd online. Bediening van control panel werkt prima. Prijs kwaliteit verhouding is perfect. Een aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 30 juli 2015
NamensDiana
E-mail
WebsiteWww.rockabilly-online.com
Ik heb de medewerkers van Antagonist nooit nodig omdat alles perfect werkt en is uitgelegd. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen de service en diensten van Antagonist. Alles is vrijblijvend en ik voel nergens dwang. Dat vind ik nou het fijne van Antagonist.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 juli 2015
NamensMichel M40
BedrijfM40-design
E-mail
Websitem40-design.nl
Op elke vraag een serieus en bruikbaar antwoord
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 juli 2015
NamensSuuS
BedrijfSuuS.nl
E-mail
Websitewww.suus.nl
dik tevreden, super goede service.
Als er vragen zijn, meteen duidelijk en snel antwoord.
Echt TOP .
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 juli 2015
NamensMirella van Esch
BedrijfSamowoets
E-mail
Websitesamowoets@home.nl
1 2 3 ... 140Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?