Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1389
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Ik heb de medewerkers van Antagonist nooit nodig omdat alles perfect werkt en is uitgelegd. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen binnen de service en diensten van Antagonist. Alles is vrijblijvend en ik voel nergens dwang. Dat vind ik nou het fijne van Antagonist.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 juli 2015
NamensMichel M40
BedrijfM40-design
E-mail
Websitem40-design.nl
Op elke vraag een serieus en bruikbaar antwoord
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 juli 2015
NamensSuuS
BedrijfSuuS.nl
E-mail
Websitewww.suus.nl
dik tevreden, super goede service.
Als er vragen zijn, meteen duidelijk en snel antwoord.
Echt TOP .
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 juli 2015
NamensMirella van Esch
BedrijfSamowoets
E-mail
Websitesamowoets@home.nl
We zijn sinds een paar jaar bij Antagonist en heb nooit enig probleem gehad. Steeds een vlotte service en vragen worden snel en deskundig afgehandeld. Een aanrader dus.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 juli 2015
NamensMarc
Websitewww.kinderkribbe.com
Pakketten werken prima en helder, ook voor iemand die hier niet erg goed in thuis is. Handleidingen zijn lekker duidelijk en de support door medewerkers is absoluut een pluspunt: snel en adequaat. Wat mij betreft een regelrechte aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 juli 2015
NamensHenriette
In alle opzichten super, daar kan ik kort over zijn. TOP.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 7 juli 2015
NamensTheo
E-mail
Websitetheoverhaar.nl
Ik kan niet anders zeggen dan een top provider. Een redelijke prijs, en de service is echt indrukwekkend. Ik ben echt een dummy op het gebied van de techniek van een website. En de dingen die ik tegen ben gekomen ben ik altijd snel, vakkundig en vriendelijk mee geholpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 7 juli 2015
NamensJolanda
Websitebeauty4nails.com
Elmar van Antagonist heeft me geweldig geholpen met het overzetten van mijn domein naam en met het opzetten van hun hosting. Snelle reacties op mijn email verzoeken en zeer deskundige oplossingen. Aanrader !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 juli 2015
NamensPieter
BedrijfClinTrimag Services
Vlotte afhandeling van alles, weinig storingen, goede prijs, personeel dat meedenkt wanneer nodig. Tsja...wat wil je eigenlijk nog meer?
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 26 juni 2015
NamensFrans van Dongen
goede service, goede communicatie, goedkoop, nooit storingen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 juni 2015
Namensvuurtje
1 2 3 ... 139Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?