Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1516
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Antagonist



We kunnen volledig vertrouwen op Antagonist, als er iets is zijn ze altijd bereid te helpen en dat doen ze zeer adequaat.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 24 februari 2017
NamensAlex
Ik ben al jaren klant bij Antagonist en ben erg tevreden. Mijn web- en customer service bedrijf vraagt om goede vindbaarheid en up to date service. Ik ben heel gelukkig een betrouwbare host te hebben gevonden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 22 februari 2017
NamensZaza Muntinga
BedrijfZa-Za Care
E-mail
Websiteza-za.com
Perfecte service, erg vriendelijk geholpen door Elmar!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 februari 2017
NamensJelle
Onze domeinnamen en websites waren tot voor kort onder gebracht bij diverse hosting partijen. Antagonist steekt daar met kop en schouders op een positieve wijze boven uit v.w.b. kwaliteit, service en beschikbaarheid. Inmiddels zijn ze onze hofleverancier wat geld en veel frustratie bespaart. Wij bevelen ze aan vanuit een uitgebreide praktijkervaring.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 9 februari 2017
NamensWillem Van der Tier
BedrijfIDTravel
E-mail
Websiteidtravel.nl
Helder en duidelijke informatie, transparant, goede kwaliteit, prima prijs en uitstekende support
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 februari 2017
NamensJ Beekhuizen
BedrijfCO-ORDINATE interim marketing support
E-mail
Websitewww.co-ordinate.nl
Antagonist's people are great! They help you out wherever they can in such a friendly way. Whereas I often feel to be a pain in the a** with a lot of companies, Antagonist makes you feel a welcome customer. Friendly, quick, understandable! Highly recommended!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 3 februari 2017
NamensFemke Vonk
Websiteisolatiebedrijfbouwmeester.com
Uitstekende betrouwbare webhosting provider. Bij vragen/opmerkingen krijg je altijd een snelle reactie met een heldere uitleg die voor iedereen te begrijpen is. Daarnaast altijd up to date informatie via mail.
Kortom; een aanrader voor iedereen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 3 februari 2017
NamensHarold Wekema
E-mail
Websitevoetbalacademie-noord.nl
Supportdesk via e-mail mijn probleem voorgelegd en binnen 10 minuten probleem opgelost en een updat van de draaiende software uitgevoerd.

Dit is pas service!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 januari 2017
NamensErwin Vermeulen
Websitewww.anneliesenerwin.nl
De eerste jaren goed, maar sinds ze overgestapt zijn naar de nieuwe pakketten gaan ze de mensen met het oude unlimited pakket extra controleren en de puntjes op de i zetten. Je mag dus alleen directe content van je site erop hebben staan. Het ergerde mij nog het meest dat ik hier een melding over kreeg meteen na mijn jaarlijkse automatische verlenging, na jarenlang geen probleem met de content. Geen illegale content trouwens alleen een backup van mijn prive photos die niet direct aan mijn site gelinkt was. Pakket nu opgezegd en alleen nog maar mijn domein naam verlengd. Jammer meer dan 7 jaar klant en meerdere mensen aanbevolen om deze te kiezen. Voor prive sites kun je beter verder rond kijken, het is duidelijk dat ze zich alleen nog maar voor zakelijke klanten interesseren en vergeten dat de mensen met prive site ze groot gemaakt hebben.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 20 januari 2017
NamensMaurice
E-mail
Websitewww.timara.nl/Synology
Super support, en fijne tutorials waarmee je er altijd uitkomt.
Het is ook zó leuk dat je als beginner op deze manier gewoon ontzettend veel leert gaandeweg!
Ik kan Antagonist alleen maar volmondig aanraden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 19 januari 2017
NamensZaza Muntinga
BedrijfStudio Za-Za
Websitewww.za-za.com
1 2 3 ... 152Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?