Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1374
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Uitstekende en betrouwbare provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 25 april 2015
NamensGer
BedrijfOriste-Griekenlandforum
Websitewww.wageral.nl/oriste/
Goede service, snelle reactie na een vraag (met adequaat antwoord) en geen problemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 april 2015
NamensAnita
E-mail
Websiteiwww.anitamaaktruimte.nl
Uitstekende hoster, goede service en lage prijzen, klasse
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 30 maart 2015
Namenshan groeneveld
Websitewww.team2015-leerdam.nl
Zeer goede klantvriendelijke webhoster. Niet duur en toch een hele goede snelle en vriendelijke support desk. Uptime (welke ik monitor) is ook uitstekend.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 23 maart 2015
NamensAlwin
Erg tevreden over gemak en snelheid waarmee je hosting kan laten activeren, zelfs indien daar ineens meerdere url's aan gekoppeld mogen worden.
Support is uitstekend, en dat vind ik belangrijk.
Heb twee pakketten lopen, zeer tevreden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 13 maart 2015
NamensRobin Leysen
E-mail
Websitewww.robinleysen.nl
Zeer prettige hosting aanbieder voor mijn portfoliowebsite. Getipt door mijn opleiding Communicatie en Multmedia Design om deze aanbieder te kiezen. Er wordt duidelijk aangegeven wanneer er nieuws is over de mogelijkheden en ook wordt je up-to-date gehouden als het gaat om aflopende contract duur, meerdere malen zelfs. Zeer tevreden! En vast nog jaren lang klant.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 maart 2015
NamensLotte van Eijden
E-mail
Websitewww.lottevaneijden.nl
Altijd prima service. Bij onduidelijkheden, (meestal vanuit mijn onkunde), snelle reactie en heldere antwoorden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 4 maart 2015
NamensJaap van Veen
E-mail
Websitewww.corrykoppejan.nl
Sinds ik bij Antagonist zit ben ik verzekerd van betrouwbare hosting en vooral een zeer klantvriendelijke helpdesk die mij nog nooit in de steek heeft gelaten. Ondanks wellicht "domme" vragen vanuit mijn kant. Ik heb meerdere pakketten bij hen ondergebracht en ze denken altijd mee met het efficient inrichten van bestelde pakketten.Grote pluim!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 4 maart 2015
NamensHaico Eggengoor
BedrijfSuits and ties
E-mail
Websitewww.suitsandties.nl
Gewoon snelle, goedkope, betrouwbare hosting. Geen onnodige bullshit.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 februari 2015
NamensJan
Bij een vraag krijg ik snel een antwoord. Meestal kan ik hiermee aan de slag. Mocht het probleem niet opgelost zijn dan wordt je ook verder geholpen tot het opgelost is
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 februari 2015
NamensWiel Arets
E-mail
Websitewielarets.eu
1 2 3 ... 138Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?