Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1409
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met AntagonistSnelheid en kwaliteit van Antagonist zijn uitstekend. Zeker in verhouding tot de prijs. Er zitten weliswaar beperkingen in de pakketten en dat je ze niet per telefoon of chat kan bereiken is soms onhandig. Maar de email support is uitstekend en erg klantvriendelijk. Ik kan deze webhoster zeker aanbevelen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 november 2015
NamensHenny Zijlstra
BedrijfWebcoach Service
E-mail
Websitewww.webcoachservice.nl
Ben een absolute beginner wat betreft het maken van een website, maar ervaar de handleiding van Antagonist als zeer duidelijk en overzichtelijk en ervaar de support via e-mail als vriendelijk, volledig, correct en snel.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 21 november 2015
NamensHerman
Tot dusver niet heel intensief gebruikt van gemaakt, maar de keren dat ze er moesten staan stonden ze er! Top!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 18 november 2015
NamensHenri
Al een tijdje erg ontevreden over Antagonist. Nu is het ook tijd om het op te schrijven. Op het moment dat onze site begon te groeien, konden de servers van Antagonist het niet aan. Resultaat: herhaaldelijk was de website lang (meer dan een uur) niet bereikbaar. Bij de eerste keer kregen wij als feedback: tja, je kunt ook niet te veel verwachten als je een tientje per maand betaalt. En bij alle 'oplossingen' voor het probleem wijst Antagonist eerst naar ons: de klant. Daar zit dan elke keer het probleem.

Een paar weken geleden kam Antagonist met nieuwe pakketen, waarin 99 procent uptime wordt beloofd. Dat was precies wat we nodig hadden. Waren we eindelijk verlost van die keren dat de website onbereikbaar was voor onze bezoekers. Die pakketten kwamen wel met een extra prijskaartje. We hebben het maar betaald, want 99 procent uptime is ons wel wat waard én dan konden ze later niet weer zeggen: je kunt niet veel verwachten voor een tientje in de maand. Nu betalen we meer dan 500 euro per jaar.

Maar vanavond, tijdens een piek in onze bezoekersaantallen, gebeurde het weer. Website eruit, niet meer bereikbaar voor bezoekers. Mail gestuurd aan Antagonist, meer dan een uur later een reactie. Het lag weer aan onszelf en die 99 procent hadden we verkeerd begrepen. Die extra kosten hadden we blijkbaar wel goed begrepen. We hebben nu dus ons pakket opgewaardeerd voor (fiks) meer geld, maar de service blijft hetzelfde.

Deze hosting is misschien goed als je een hobby-website met een paar bezoekers per dag hebt, maar is volledig ontoereikend als je een serieus platform wil bouwen. Het ergste vinden wij nog de marketing-praatjes: 99 procent uptime, onbeperkt verkeer. Het is allemaal niet waar, want er zijn telkens addertjes onder het gras die niet worden gemeld.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 november 2015
NamensStephan
E-mail
Websitewww.zwollenu.nl
"Was alles maar zo makkelijk en efficiënt als het werken met Antagonist" was mijn verzuchting toen ik wederom zo snel en klantvriendelijk geholpen werd door een van hun medewerkers. Super bedrijf!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 2 november 2015
NamensLiliane Schoonbrood
BedrijfBoekenplan
Websitewww.boekenplan.nl
Antagonist destijds speciaal uitgezocht vanwege de goede klantgerichtheid. Zijn innovatief bezig en communiceren uitstekend met de klant.

Nieuwe containerisatie lijkt veelbelovend en geschikt voor Magento hosting.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 29 oktober 2015
NamensFreerk
BedrijfWebZakenAdvies
Websitewww.webzakenadvies.nl
Erg goede webhosting. Makkelijk om pakketten te installeren en updates van bijv Joomla kun je automatisch laten installeren. Bij evt. problemen wordt je snel en goed geholpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 29 oktober 2015
NamensNaomi
Snel reageren op e-mails, aardige klantenservice die je optimaal helpen met je probleem. Super!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 29 oktober 2015
NamensManon
Antagonist is een super webhosting-bedrijf. Ik ben erg blij met de nieuwe pakketten die zij nu aanbieden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 16 oktober 2015
NamensMonique
Websitesetkacomic.com
Ik gebruik nu antagonist bijna een jaar voor mijzelf twee sites en ondersteun vrienden die op mijn aanraden naar antagonist zijn gegaan ( 10 sites).
Ik ben uitermate tevreden over de webhosting inhoud pakket.Bijv ik heb recent voor twee sites ssl certificaten aangevraagd, geen moeilijk gedoe met certificaten installeren doet antagonist automatisch en binnen 15 minuten alles werkend.
Wat voor mij heel bijzonder is , is de support altijd meedenkend om oplossingen te vinden , de manier waarop je aangesproken wordt maakt dat je echt een klant voelt ( heb bij andere provider niet zulke goede ervaringen).Helaas kan ik geen zes sterren geven.
Echt een aanrader
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 15 oktober 2015
NamensWim
E-mail
1 2 3 ... 141Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?