Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1530
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Antagonist



Gewoon super! De klantenservice is al heel vaak mijn redding geweest in een, voor mij vaak, onbekende omgeving! De communicatie is erg duidelijk en effectief!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 30 maart 2017
NamensGino
Een verademing in een wereld die steeds onpersoonlijker wordt. Direct contact, een vriendelijk woord, goede service voor een lage prijs.....dus prijzenswaardig!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 24 maart 2017
NamensJoke van Erkelens
Ik ben zeer positief over Antagonist. Ik raad hun dienstverlening iedereen aan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 maart 2017
NamensKilese
Alleen maar positief! Als ik ergens niet aan uit kom, word ik super snel en goed geholpen. Top service!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 maart 2017
NamensMarleen
BedrijfStudio Leen!
Websitewww.studioleen.nl
Was na een computer crash mijn inlog gegevens kwijt en daarna
door eigen toedoen kon ik niet meer inloggen in mijn webshop met de toe gestuurde link.
De helpdesk heeft dit goed en snel voor mij opgelost.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 10 maart 2017
NamensRon
BedrijfAquatrends
E-mail
Websitewww.aquatrends.nl
Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en snelle en heldere communicatie.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 7 maart 2017
NamensEls van Veen
BedrijfTreasureUOrganisatiecoaching en Personeelstraining
E-mail
Websitewww.treasure-u.nl
goede begeleiding
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 7 maart 2017
NamensKarel Vollers
BedrijfFree-D Geometries
E-mail
Websitewww.Free-D.nl
Terrible customer service when the things get technical, no telephone support, ram is limited to one forth by default, and their technical support does not want to tell you how to change that.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 3 maart 2017
NamensManuel
E-mail
Website010mac.nl
Snelle service met duidelijke handleiding.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 maart 2017
NamensMachgiel Bakker
BedrijfDe Zaak Bakker
E-mail
Websitewww.radio-remember.nl
Zeer tevreden over deze host, fair en transparant, goed aanbod voor een redelijke prijs, snelle en goede service, problemen worden direct opgelost, uitgebreide handleidingen en adviezen op de webpagina.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 2 maart 2017
NamensJ
1 2 3 ... 153Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?