Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1313
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Goede provider voor een scherpe prijs.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 21 juli 2014
NamensKees
BedrijfBC Gorredijk
Websitewww.bcgorredijk.nl
Ben niet tevreden over deze webhoster. Onze mails komen niet aan of op het verkeerde adres.Inmiddels duizeden spammails moeten verwerken. Ik wacht al twee dagen op een antwoord van de helpdesk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en dat is vreemd, want praktisch alle webhoster hebben we en telefonische helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 juli 2014
NamensBas Vos
BedrijfPCB de Schakel
E-mail
Websitewww.schakelleimuiden.nl
Ik ben pas klant bij antagonist ben tot nu toe erg tevreden na dat ik me pakket had besteld kon ik gelijk aan de slag en mijn website uploaden via de ftp! En stond binnen een paar minuten online.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 14 juli 2014
NamensRVS Rioolservice
Websitewww.rioolservice-rvs.nl
Super provider. Heel professionele en klantvriendelijke dienstverlening. Monitoren tevens website op ongewenste gebeurtenissen zoals hacking ed en nemen onverwijld acurate maatregelen en helpen je met het oplossen van de problemen. Top! Voor mij een reden om de samenwerking zonder aarzelen te continueren.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 3 juli 2014
NamensFrenk Kluijtmans
BedrijfClick-Art Fotografie
E-mail
WebsiteWww.click-art.nl
Goede service, zeer betrouwbaar en stabiel, en dat voor een goede prijs.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 18 juni 2014
NamensVictor
Websitewww.hackvandedam.nl
Al die jaren onder XP heb ik nog nooit problemen gehad. Voor het onderhoud van mijn website maak ik gebruik van CuteFTP.
Na de (door de banken verplichte) overgang naar W7 werkte mijn oude password voor CuteFTP niet meer zodat ik 'opnieuw moest beginnen'.
Om een lang verhaal kort te maken: het leek alsof ik twee websites had gekregen (ik heb een alias onder pa0su.nl).
Na een mailtje naar customer service kreeg ik prompt antwoord met de bereidheid mij verder te helpen als ik er niet uit mocht komen. TOP!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 juni 2014
NamensHerbert Rutgers
Websiteby-rutgers.nl
Goede prijzen, overzichtelijke pakketten & ontzettend duidelijke en vlotte communicatie.

Niet vaak ben ik zo enthousiast over een bedrijf!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 juni 2014
NamensJeffrey
BedrijfIn beeld gezet | Webdesign
E-mail
Websiteinbeeldgezet.nl
Sinds een jaar ben ik klant en heb geen enkel probleem ondervonden bij Antagonist.
Das toch mooi!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 4 juni 2014
Namensannemieke brouwers
Bedrijfpoppenkast pluim
E-mail
Websitepoppenkastpluim.nl
Gewldige service en nooit offline, goede prijs/kwaliteit verhouding.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 30 mei 2014
NamensAppie
Websitewww.debroek.info
Antagonist werkt prima. In het begin wat problemen gehad met het koppelen van mijn gebouwde website aan het antagonist domein, maar met telefonische ondersteuning is dat gelukt. Fijn dat je automatisch een herinnering krijgt dat je je producten moet verlengen. Het enige minpuntje is dat ik de webmail zeer onhandig en onoverzichtelijk vind. Ik heb de mailbox aan mijn outlook gekoppeld en dat werkt wel goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 21 mei 2014
NamensPetra
1 2 3 ... 132Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?