Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1319
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



snelle site. goede service. domein zo betaalt met ideal.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 augustus 2014
NamensPatrick Brouwer
E-mail
Websitepatrickdevelopment.nl
Heel vriendelijke en erg service gerichte medewerkers voor hosting pakket dat een perfecte kwaliteit is voor een redelijke prijs. Ben al jaren tevreden met diverse pakketten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 21 augustus 2014
NamensPatrick Mulder
E-mail
Websitewww.retroprojects.nl
Ik ben zeer tevreden over Antagonist, heb diverse hosting pakketten bij andere hosters maar die voldoen niet aan de kwaliteit die Antagonist mij levert.
Met name de beveiliging en snelheid scoort Antagonist hoog.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 18 augustus 2014
NamensHan Wechgelaer
E-mail
Websitewww.richardpetersbouw.nl
Ik heb diverse websites bij hen ondergebracht. In al die jaren zelden offline geweest. I.t.t. andere berichten die ik bier lees, wordt ik altijd direct geholpen als ik vragen of problemen heb. E-mails binnen 24 uur, telefonisch, naar mijn mening, prima bereikbaar. Verder voor weinig geld meer dan je nodig hebt..!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 13 augustus 2014
NamensMarcel Bouvrie
BedrijfUtrechtmedia
Websitewww.drifterseries.nl
Ze krijgen van mij vijf sterren.
Snel en goede beantwoording van je vragen. Hun website overzichtelijk. Goede promotie van hun eigen website om feedback van de mensen te krijgen waardoor klanten geinteresseert kunnen raken dus waardoor hun kwaliteit uiteindelijk zal stijgen. Top!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 augustus 2014
NamensPatrick Class
Websitewww.keelermusicproductions.com
Stabiele omgeving, flexibel, goed zelf te beheren en tegen een goede prijs. Zeer tevreden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 6 augustus 2014
NamensDiana
Websitewww.karto.nl
Goede provider voor een scherpe prijs.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 21 juli 2014
NamensKees
BedrijfBC Gorredijk
Websitewww.bcgorredijk.nl
Ben niet tevreden over deze webhoster. Onze mails komen niet aan of op het verkeerde adres.Inmiddels duizeden spammails moeten verwerken. Ik wacht al twee dagen op een antwoord van de helpdesk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en dat is vreemd, want praktisch alle webhoster hebben we en telefonische helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 juli 2014
NamensBas Vos
BedrijfPCB de Schakel
E-mail
Websitewww.schakelleimuiden.nl
Ik ben pas klant bij antagonist ben tot nu toe erg tevreden na dat ik me pakket had besteld kon ik gelijk aan de slag en mijn website uploaden via de ftp! En stond binnen een paar minuten online.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 14 juli 2014
NamensRVS Rioolservice
Websitewww.rioolservice-rvs.nl
Super provider. Heel professionele en klantvriendelijke dienstverlening. Monitoren tevens website op ongewenste gebeurtenissen zoals hacking ed en nemen onverwijld acurate maatregelen en helpen je met het oplossen van de problemen. Top! Voor mij een reden om de samenwerking zonder aarzelen te continueren.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 3 juli 2014
NamensFrenk Kluijtmans
BedrijfClick-Art Fotografie
E-mail
WebsiteWww.click-art.nl
1 2 3 ... 132Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?