Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1560
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Antagonist



Stabiele en snelle hosting. Meerdere producten gehost welke nog nooit offline zijn geweest. Bij vragen en problemen (die niet perse gerelateerd zijn aan antagonist) is er een snelle en goede dienstverlening. Op een e-mail komt binnen zeer korte tijd een reactie met duidelijke uitleg en verwijzingen naar waardevolle bronnen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 20 juni 2017
NamensSjoerd
Websitedienjestad.nl
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 20 juni 2017
NamensRenske
Ben inmiddels 8 jaar klant. Hosten mijn website zonder problemen in die 8 jaar. Snelle toegang en laadtijd, gemakkelijk om modules toe te voegen, zeer snelle en adequate helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 19 juni 2017
NamensEvert Mulder
Antagonist biedt niet alleen een prima prijs-kwaliteitverhouding maar ook een supersnelle service en probleemoplossing!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 19 juni 2017
NamensNanna
Na problemen met spam en vervelende mensen op mijn site heeft antagonist mij geholpen weer een goed werkende site te krijgen. ik ben daar blij mee. Mocht je een provider zoeken dan kan ik je deze aanbevelen.

Joop Biegelaar
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 14 juni 2017
NamensJoop Biegelaar
BedrijfDuo Papilio
E-mail
Websitewww.duopapilio
Kan niets anders zeggen dan dat ik super tevreden ben over Antagonist. Heb 3 keer gemaild met een vraag en 3 keer binnen 20 minuten geantwoord en het probleem al pro-actief opgelost voordat ik een e-mail terug kreeg. Zeer tevreden in ieder geval.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 12 juni 2017
NamensMatthijs
BedrijfPresentise
Websitewww.presentise.nl
Snelle, persoonlijke en goede ondersteuning!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 11 juni 2017
NamensDaniel
BedrijfProfAct
Websiteprofact.org
Wat een geweldige klantenservice!!
Het doet me echt veel hoe er steeds op al mijn vragen wordt gereageerd. Zelfs als het hier wat chaotisch is, antwoordt het team met veel geduld en duidelijkheid. Bedankt aan het hele Antagonist team. Keep spreading the good vibes!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 9 juni 2017
NamensSophie Snoeckx
BedrijfSovie
E-mail
Websitewww.sovie.be
Na eerdere reviews over Antagonist en bezig met een verhuizing van een website kwam ik uit bij Antagonist. De gunstige prijs/kwaliteit en het inoovatieve en de prettige klantenservice spraken me direkt aan, dus de keuze was snel gemaakt en wat ik tot nu toe gezien heb klopt het volledig.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 8 juni 2017
NamensRichard
Goede provider, snel met reageren én oplossen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 2 juni 2017
NamensAns
BedrijfAns van Heck Photography
Websitewww.ansvanheckphotography.com
1 2 3 ... 156Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?