Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1339
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Ik heb nog nooit problemen gehad met antagonist! En als ik vragen had kon ik er altijd terecht en kreeg snel antwoord.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 27 november 2014
NamensTamarah
E-mail
Websitewww.typischtam.nl
Uitstekende webprovider. Vrijwel nooit problemen en als er dan eens iets is (1x in 5 jaar) wordt het zeer snel opgepakt door deskundige mnensen. Alleen maar complimenten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 22 november 2014
NamensHeleen vdLaan
Ik host al een paar jaar verschillende websites bij Antagonist. Nooit een storing of probleem gehad. Al die keren dat er toch een probleem was, had ik hem zelf veroorzaakt. En dan loste Antagonist hem snel op, zonder vloeken of verwijten. Vandaar dat ik vijf sterren geef.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 12 november 2014
NamensCor
BedrijfHappy Towels
Websitehappytowels.nl
Geweldige club. Snel, vakkundig, vriendelijk. Verwachten ook zelfredzaamheid, maar als het je te lastig wordt, helpen ze graag... zelfs als het om vragen gaat waar ze strikt genomen niet op hoeven te reageren.
In één woord: perfect!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 5 november 2014
NamensHans de Groot
Goede hoster met kundig personeel en snelle helpdesk.
Voordelig geprijsd.
Uitstekende up-time.

Wat mij betreft een aanrader.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 29 oktober 2014
NamensHarm
BedrijfRemark Webdesign
Websitewww.remark-webdesign.nl
Ik vind het vreemd dat iedereen zomaar 5 sterren geeft. Ik geef maar 3 sterren gewoon omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Dat vind ik zowiezo vreemd want elke webhoster kun je telefonisch benaderen. Ook de hulpprogramma's voor een website laten te wensen over. Ik kom van Strato af waar ik plenty genoeg tools kon vinden voor een website maar die vond ik te duur. Nu ben ik al sinds een 2 jaar bij antagonist maar zie dus dat ze toch wel wat te kort komen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 oktober 2014
NamensMichael vanRiet
E-mail
Websitekennocha.nl
Voorheen heb ik Lycos gehad die mijn site meteen als 1e op google liet vinden. Nu heb ik een cattery site erbij maar agotanist doet niets om deze site bij google te laten vinden en dat vind ik wel een minpunt. verder is het wel zo dat mijn beide sites altijd in de lucht zijn zonder haperingen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 oktober 2014
NamensMichael van Riet
E-mail
Websitewww.hekserij.net
Ik heb 3 websites via Antagonist. Er zijn nooit problemen en als je contact opneemt via email reageren ze heel snel en volledig. Betrouwbaar en goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 oktober 2014
NamensJ
Goede prijs en fantastische service. Ze mailen altijd super snel terug en proberen je tot het uiterste te helpen bij problemen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 10 oktober 2014
NamensLonneke
E-mail
Websitewww.ilovebackpacks.nl
Eigenlijk helemaal nooit problemen. Aanvraag ging super makkelijk en snel en ook de verlengingen worden heel snel afgehandeld. Kan niet veel beter denk ik.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 9 oktober 2014
NamensJoris
Websitefysiotherapie-singendonk.nl/index.html
1 2 3 ... 134Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?