Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1496
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Producten zijn goed. Echter, de service is niet meer van deze tijd. Live chat altijd offline, vaak meer dan 2-3 uren wachten op antwoord per mail. Geen telefonische bereikbaarheid..

Voor serieuze/zakelijke klanten niet de beste optie.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 1 december 2016
NamensTimmy
Hosting én helpdesk om "U" tegen te zeggen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 29 november 2016
NamensKoen Verhulst
Een bedrijf die je nog ouderwets persoonlijk te woord staat.
Team staat je netjes te woord en zijn zeer behulpzaam bij het oplossen van problemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 6 november 2016
NamensDoggy
Bedrijfbikers for animals
Websitewww.bikersforanimals.nl
Heb er inmiddels 3 websites draaien. Kan Antagonist alleen maar van harte aanbevelen wegens goede ervaring, waar nodig snelle service en verder geen 'rotzooi'.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 4 november 2016
NamensChristiaan Boland
E-mail
Websiteboland-devries.nl
Ik heb een tiental websites draaien bij Antagonist en beveel het elke keer weer aan als iemand er om vraagt. Prijs/kwaliteit, Automatische updates, proactieve houding om servers/websites te beveiligen. Zonder dat mijn mogelijkheden beperkt worden.

In alle uitingen merk je dat Antagonist voortdurend bezig is de laatste technologische ontwikkelingen te volgen/implementeren en hun kwaliteit nog verder aan te scherpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 1 november 2016
NamensHarold Vogelaar
E-mail
Antagonist is al jaren een zeer betrouwbare partner voor onze website. Snel, goede bereikbaarheid en snelle service bij vragen. In de afgelopen jaren een steeds verbeterende dienstverlening ervaren bovenop de al excellente service. Een absolute aanrader ook voor de kleinere abonnementen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 1 november 2016
NamensArne
Perfecte ondersteuning, snelle reactie, echt top. Alleen het betaling systeem vindt ik niet hellemaal perfect. "Voorbeeld"als ik met creditkaart betaal kan ik niet echt zien of het betaald is op de site, je krijgt niet direct een bevestiging. Het is maar een keer per jaar. AL met al een zeer tevreden klant met 3 internet sites en een hosting pakket.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 oktober 2016
NamensEric
E-mail
Websitewww.ericnijhuis.nl
Enorm tevreden over de snelheid en klantvriendelijkheid van Antagonist. Binnen een paar uur de website online.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 oktober 2016
NamensErna
BedrijfEb officesupport
E-mail
WebsiteWww.ebofficesupport.nl
De ondersteuning vind ik hier echt bijzonder, er wordt snel gereageerd en je wordt geholpen met deskundigheid, vriendelijkheid en geduld. Echt TOP!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 oktober 2016
NamensJolanda
Websitewww.beauty4nails.com
Prima Service, vriendelijke support, goed in klantenbinding. Denken mee als je het vraagd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 18 oktober 2016
NamensP.M. Veldman
BedrijfPMVeldman
E-mail
WebsiteWww.pmveldman.com
1 2 3 ... 150Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?