Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1356
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Gisterenavond een mail gestuurd naar support omdat mijn website moeilijk bereikbaar was. Vandaag om 10u20 een antwoord, met een duidelijke uitleg en het nieuws dat het probleem opgelost was. Perfecte dienstverlening! Klant sinds 2009 en altijd tevreden geweest. Een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 29 januari 2015
NamensWendy
Prima hosting. Nooit problemen eigenlijk. Bij vragen altijd gelijk antwoord.
Kortom: daar word ik blij van.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 20 januari 2015
NamensCarla Aarsen
BedrijfSARL ARTI
E-mail
Websitewww.lechampradis.com
antwoordt op mijn vrijblijvend vraag was zeer snel duidelijk en ook vrijblijvend!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 7 januari 2015
NamensCarola
Prima hosting. Bij problemen ( die er bijna nooit zijn) snel geholpen en dat ook nog allemaal voor een aantrekkelijke prijs.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 6 januari 2015
NamensWia
BedrijfGewoonvangelderen
E-mail
Websitewww.gewoonvangelderen.nl
Snel, gemakkelijk en klantvriendelijk. Meer kan en mag ik niet verwachten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 5 januari 2015
NamensFreek Man
BedrijfTekst & communicatie
E-mail
Goede helpdesk en stappenplan voor het maken en online plaatsen van een website. En snelle afhandeling van gemaakte bestellingen.
Goeie prijs kwaliteit verhouding van de producten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 3 januari 2015
NamensRemco van den Berg
BedrijfRem-BergH Kraanbediening Service
Websitewww.rembergh.nl
Ze helepen je altijd goed op weg en zijn nooit te beroerd om je op het goede pad te zetten... eerst zelf laten zoeken en daarna persoonlijk advies TOP!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 december 2014
NamensStefan
BedrijfSite-Creations.nl
Websitewww.site-creations.nl
Antagonist is een super klantvriendelijk bedrijf. Ik kan af en toe redelijk digibeet zijn (snapte aanvankelijk de verhouding tussen wordpress en antagonist niet helemaal) en zelfs iemand als ik met weinig voorkennis en wat onhandige benadering, hebben ze heel goed en geduldig geholpen. En heel fijn; 3 x een herinnering voordat je product verloopt. Geen stilzwijgende verlenging. Ik krijg ook altijd snel een antwoord als ik met een vraag zit en ze hebben allemaal tutorials waardoor je snel dingen op kunt lossen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 27 december 2014
NamensLiz
E-mail
Websitewww.soleilpourburkina.com
Ik ben 5 of 6 jaar geleden bij Antagonist terecht gekomen. Ben erg tevreden over de hosting en domain services. Prijs/kwaliteit is prima. Uptime is zeer goed. Ook de contacten met Support zijn altijd goed verlopen.

Wat vooral prettig is voor nieuwe klanten: de beperkte keuze in hosting-pakketten. Zo blijft het lekker overzichtelijk en weet je direct wat je bestelt.

Ikzelf heb sinds eind jaren '90 gewerkt in de webdesign en -hosting en heb inmiddels allerlei hosting providers vergeleken, voorbij zien komen en ervaringen mee opgedaan, zoals te duur, traag, lage uptime, limieten op max. aantal database connecties (shared server) etc.

Ik ben behoorlijk kritisch qua aanbod van mijn hosting provider, maar wil ook niet teveel betalen. Dat ik sinds 2009 bij Antagonist blijf, zegt genoeg denk ik.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 december 2014
NamensJan
Websitewww.amirafans.nl
Zeer tevreden over Antagonist, snelle en goede communicatie en nog geen downtime gehad.
Wordpress site kon ik zeer snel en gemakkelijk installeren. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en geen stilzwijgende verlengingen van abonnement, maar keurig een bericht of je wilt verlengen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 december 2014
NamensAlbert
Websitewww.albertvdberg.nl/
1 2 3 ... 136Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?