Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1435
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Bij problemen mee helpen in het denken naar een oplossing. Vriendelijke medewerkers, die je het gevoel geven dat je met een probleem zit en een oplossing zoekt. Klasse. Snelle beantwoording van je vragen per e-mail. Zeer tevreden over deze provider. Zeer aan te bevelen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 februari 2016
NamensBert Hummel
Bedrijfminicamping 't Tabakspad
E-mail
Websitewww.tabakspad.nl
Ik kan inmiddels Antagonist vergelijken met 20-30 andere hostingbedrijven. In Nederland, maar ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Dubai.

Omdat er op dit moment een complexe synchronisatie loopt tussen de servers en databases, zijn nog niet alle websites over naar Antagonist, maar dit gaat zeker gebeuren. Ons Nederlandse domein http://www.tyroremotes.nl loopt nu helemaal via Antagonist en ook diverse microsites. Geen enkele hosting kan op tegen de kwaliteit, service en gebruiksvriendelijke hosting van Antagonist.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 februari 2016
NamensGijsbert
BedrijfTyro Remotes
E-mail
Websitewww.tyroremotes.com
Geweldige support-afdeling. Even een mailtje en direct antwoord.
Verder lekker duidelijk en snel.
Blijvertje....
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 2 februari 2016
NamensHenk
Mijn overstap, na aanhoudende problemen bij een andere webhoster, is heel vlot verholpen. De support afdeling was zeer behulpzaam om de nodige aanpassingen te verwerken. De verhuizing van mijn .com domeinnaam was wonderbaarlijk binnen 1 dag geregeld.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 30 januari 2016
NamensFrank
Ik houd van zo min mogelijk administratie,dus wil alles 3 jaar verlengen dat lukt niet.
Als je te vroeg doet ....heb je pech!
sorry maar met de support kan ik slecht overweg...komt een tikje Amerikaans over...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 28 januari 2016
NamensJanneke
WebsiteFlowandharmony.nl
Na een week tijdverlies door problemen bij verschillende andere providers kan ik niet anders dan een Antagonist hier te bejubelen.

Wij hebben voor onze klanten momenteel 45 hosting pakketten lopen bij Antagonist en 6 bij andere providers. Bij de andere providers zijn er voortdurend problemen. (te weinig geheugen, oude MySql & php versies, te veel of te weinig beveiliging, geen admin panel, slechte en/of betalende support, ...)
Bij Antagonist zijn er zelden problemen en als deze er zijn worden ze snel en vriendelijk opgelost.

De support verloopt enkel via e-mail maar op werkdagen antwoorden ze binnen 4 uur ze hebben een uitgebreide help sectie op hun website. (bij een andere provider moeten we €12 betalen om binnen 4 uur antwoord te krijgen, indien je niet betaald moet je soms tot 3 volledige dagen wachten op antwoord)

De zes websites bij andere providers geven ons meer werk dan de 45 websites bij Antagonist.
Het verschil is zo groot dat we er zelfs aan denken om klanten die met een andere provider willen werken een supplement aan te rekenen.

Bijna vijf jaar klant en we zijn ervan overtuigd dat daar nog minstens vijf jaar bij gaan komen.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 januari 2016
NamensKathleen
BedrijfMIST
Websitewww.mistimages.be
Geweldige hostingbedrijf dat Antagonist.nl.
Ik heb hier mijn eigen website als websitebouwer gehost, en verwijs zelf al mijn klanten naar dit prachtige hostingbedrijf.

Nooit problemen gehad, ze zijn altijd bereid om te helpen, wat ook handig en gemakkelijk is voor mijn klanten.

Als webspecialist kan ik zeggen dat je bij Antagonist.nl heel goed zit!

Bedankt Antagonist!

Groet,

R. Website020.nl
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 januari 2016
NamensR.
BedrijfWebsite020.nl
WebsiteWebsite020.nl
Omdat ik websites maak heb ik ervaring met diverse hostingbedrijven. Antagonist springt er vooral uit met hun support afdeling. Snel en persoonlijk contact. Geen enkel probleem als je het even niet weet. En fijn dat ze bloggen zodat anderen ook van hun kennis kunnen profiteren. Aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 14 januari 2016
NamensHeleen van Egmond
BedrijfOnbeperkt Online
E-mail
Websitewww.onbeperktonline.nl
Voorheen was ik via een buro bij een andere hoster omdat ik dacht dat het allemaal te moeilijk was als er een probleem met de site zou zijn. Nu ben ik rechtstreeks bij Antagonist, heb een aantal keren met hun gecommuniceerd per mail, hun garanderen een goed antwoord binnen 4 uur. Ze hebben niet te veel gezegd ! Absoluut een geruststellend gevoel !!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 7 januari 2016
NamensRobert Kreuze
BedrijfBella Umbria
E-mail
Websitewww.bellaumbria.nl
Betrouwbare hosting, vlotte en goede ondersteuning per email. Aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 7 januari 2016
NamensRob
Websitesideholiday.eu
1 2 3 ... 144Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?