Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1298
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Ik heb zelf al vele jaren mijn webhosting bij Antagonist lopen, en net weer verlengd. Ben er zeer tevreden over, en kwaliteit is perfect.
De ondersteuning die Antagonist biedt bij problemen, die ik gelukkig zelden heb (en altijd ligt de fout bij mij)is perfect. Zeer snelle reactie op mail, met duidelijke omschrijvingen om tot een oplossing te komen.
Gewoon een zeer goede en prettige host.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 16 april 2014
NamensJohn
Keurige service, goedkoop pakket, altijd online. Ik heb tegenwoordig al mijn websites bij Antagonist.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 16 april 2014
NamensSander
Websitewww.demixstudio.nl
Meerdere problemen gehad met snelheid email, tevens geregeld op een blocked list, kun je geen email meer versturen. Daarnaast kan ik nu al 2 dagen helemaal geen email meer ontvangen of versturen.
Ze zijn niet bereikbaar via telefoon en reageren ook niet op twitter berichten. Email natuurlijk ook niet want die doet het weer eens niet.
Ik zou hier geen klant worden, te onstabiel
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 8 april 2014
NamensFreerk
Juist door de vijf sterren die ik achter hun naam zag staan heb ik mij tot hen gewend. Mijn bestelling ging volledig de mist in bij de betaling, wat later bleek te liggen aan mijn pasje.

Ondanks dat ik echt niet meer van plan was om met hen in zee te gaan, er zwemmen daar tenslotte genoeg vissen in, heb ik na het gesprek met hun helpdesk besloten wel klant te worden. Men was (terecht) heel behulpzaam en men wilde er graag uitkomen. Ik ook eigenlijk. Ik heb best uitgebreid gezocht en was zelfs bereid 10x meer te betalen voor hun diensten dan voor andere, goedkopere ISP-ers.

Uiteindelijk fijn dat we er op een goede manier uitkwamen. Ik kan dus van hun (veel betere) diensten gebruik maken en daar ben ik blij om. Ik ben van plan ze goed te volgen en meerdere reviews te schrijven als dat allemaal goed gaat. Dus als je niets meer van mij hoort is dateen probleem maar dat is niet mijn verwachting.
Het worden wel 4 sterren omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn. Dat vind ik altijd vervelend.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 4 april 2014
NamensFrits Bouwens
BedrijfGa ik niet vertellen
E-mail
Websitewww.gaiknietvertellen.nl
Ik ben pas 2weken klant, nog niet veel ervaring!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 27 maart 2014
NamensTinus Dewaide
BedrijfWanahca-Pictures
E-mail
Websitewww.tinusdewaide.net
Al een aantal jaren tevreden klant met meerdere websites. Voor Antagonist gekozen vanwege de lage prijs, alles is zelf te doen, CMS is automatisch te installeren binnen een minuut. Snel uitgebreid antwoord op vragen, soms ook handige tips zonder dat je daarom gevraagd hebt. Alles in orde.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 26 maart 2014
NamensBarbara
Antagonist biedt kwalitatief goede en heldere dienstverlening, medewerkers reageren adequaat en snel op vragen. De samenwerking verloopt al jaren prima.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 maart 2014
NamensDianne ter Haar
BedrijfAdiante Loopbaanadvies
E-mail
Websitewww.adiante-loopbaanadvies.nl
Goed bedrijf en snelle afhandeling problemen. Top.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 maart 2014
NamensYoep
WebsiteBlessedhope.nl
Zeer klantvriendelijk: snel, behulpzaam, denken mee. Niet duur en voldoende mogelijkheden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 17 maart 2014
NamensLiesbe
Niks op aan te merken, super service en niet duur!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 17 maart 2014
NamensPeter
BedrijfMeteo Appelscha
E-mail
WebsiteHttp://meteo-appelscha.nl
1 2 3 ... 130Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?