Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1577
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Antagonist



Ik ontdekte 's morgens dat mijn website niet bereikbaar was. Ik stuurde meteen een mailtje naar Antagonist. 20 minuten later was het probleem al opgelost door één van de medewerkers: blijkbaar werkte één van mijn Wordpress-plugins niet naar behoren. Niet alleen had Antagonist het probleem opgelost, ik kreeg ook een uitgebreide uitleg hoe ik het probleem had kunnen detecteren en de volgende keer zelf kon oplossen.
Een fantastische service dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 22 augustus 2017
NamensJess
E-mail
Websitejessifiedhealth.be
Ik ben zeer tevreden over de service van Antagonist. Ze hebben me de afgelopen week fantastische gelopen met het overzetten van mijn oude naar mijn nieuwe website. casa-particular TOP!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 14 augustus 2017
NamensJos Goedkoop
BedrijfThe Cuban Taste
E-mail
Websitewww.casa-particular.nl
Snel, betrouwbaar en doordat ze met containers werken geen last van andere websites die de boel onderuit halen zoals bij een gemiddelde shared hosting provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 8 augustus 2017
NamensJeffrey de Waal
BedrijfTelefonie Oplossingen
Websitewww.telefonieoplossingen.nl
Prima service. Super snel antwoord op vragen. Verhuizing van domeinnaam verliep vlekkeloos. Echt een aanrader....
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 2 augustus 2017
NamensErik Butterhoff
BedrijfSportlust-enschede.nl
E-mail
WebsiteSportlust-enschede.nl
De Antagonisten staan voor een snelle, doeltreffende en persoonlijke feedback.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 juli 2017
NamensHerman Vogel
BedrijfZeepziederij Borssenburg
E-mail
Websitewww.zeepziederij-borssenburg.nl
Goed product en goede productondersteuning
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 juli 2017
NamensBen te Molder
BedrijfHBsite
E-mail
Websitehbsite.nl
Ik wordt altijd snel en vakkundig geholpen, zelfs in het weekend
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 juli 2017
NamensSandra Kroon
Hele goede klantenservice en nooit problemen gehad. Houden zo!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 juli 2017
NamensYvonne den Oude
Bedrijf Yvonne Paranormaal
E-mail
Websiteyvonneparanormaal.nl
Zelf een internetsite verhuisd van kleine ISP naar Antagonist. De geïmporteerde SQL-database bleef echter problemen geven, er werd niets meet in de database vastgelegd! Door specialist werd geconstateerd dat de codering van één van de tabellen niet juist was. Nadat hij dit verholpen had, was het probleem opgelost. Deze ondersteuning is gegeven zonder dat ik verhuis support had gevraagd / betaald.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 18 juli 2017
NamensCeel
BedrijfStichting Team Running Blind
Websitewww.roparunningblind.nl
Snelle service en erg behulpzaam.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 12 juli 2017
NamensRicard de Pijper
1 2 3 ... 158Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?