Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1332
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Ik heb 3 websites via Antagonist. Er zijn nooit problemen en als je contact opneemt via email reageren ze heel snel en volledig. Betrouwbaar en goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 oktober 2014
NamensJ
Goede prijs en fantastische service. Ze mailen altijd super snel terug en proberen je tot het uiterste te helpen bij problemen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 10 oktober 2014
NamensLonneke
E-mail
Websitewww.ilovebackpacks.nl
Eigenlijk helemaal nooit problemen. Aanvraag ging super makkelijk en snel en ook de verlengingen worden heel snel afgehandeld. Kan niet veel beter denk ik.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 9 oktober 2014
NamensJoris
Websitefysiotherapie-singendonk.nl/index.html
Super tevreden. En dan de service! helemaal top en zo snel. Nooit weer wat anders
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 5 oktober 2014
NamensAlice Moed
BedrijfBordurije
E-mail
Websitewww.bordurije.nl
Betrouwbare web hoster. Betaalbaar met veel mogelijkheden en waar voor je geld. Als er wat is word je altijd snel, vriendelijk en duidelijk geholpen met je vragen enz. Ben al jaren zeer tevreden met Antagonist en kan ze zeker aanbevelen bij anderen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensEly van Tongeren
BedrijfThe Buffoons
Websitewww.buffoons.nl


Sinds februari 2013 heb ik mijn website bij Antagonist ondergebracht omdat die veel ruimte voor een redelijke prijs geeft. Daarbij ben ik ook afgegaan op recensies op het internet, die over het algemeen zeer positief waren.
De inhoud van het pakket dat ik heb gekozen voldoet ruimschoots aan mijn wensen.

De afgelopen tijd had ik wat vragen en een paar problemen op te lossen. Daar werd snel en duidelijk op gereageerd door het Support team.

Nieuwe ontwikkelingen, zoals het het beveiligen van de website met een SSL certificaat en tips om beter te worden gevonden in zoekmachines worden duidelijk uitgelegd. Dat is voor mij belangrijk omdat ik helemaal niet zo ben ingewijd in het opzetten van een website en alles wat daarbij komt kijken om deze goed vindbaar te maken in zoekmachines.

In vergelijking met mijn vorige webhosts biedt Antagonist een vollediger en ruimer pakket voor een heel redelijke prijs.

Ik ben dik tevreden!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensHans Stam
E-mail
Websitesunyataphalasamadhi.info
Ik begrijp niet dat niet iedereen 5 sterren geeft! Waar kun je zo goedkoop terecht met zulke goede snelle service als bij ANTAGONIST?
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 september 2014
NamensHerbert Rutgers
E-mail
Websiteby-rutgers.nl
Ben zeer tevreden met de snelle service.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 29 september 2014
NamensJos
Bedrijfklusjos
E-mail
Websiteklusjos.nl
Helemaal OK
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 26 september 2014
NamensRobert Severin
E-mail
Website4uall.org
Als TV-producent zijn we zeer afhankelijk van de technische werking van onze web-site. De films die hier klaarstaan zijn demo's waarop beslist wordt of er wel of niet opdrachten worden geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over de service en in geval van een storing / vraag, is het verademend om te ervaren dat echte service nog bestaat. Binnen enkele uren is er antwoord van een techneut en we hebben nooit langer dan 1 dag gewacht. Bovendien is er (afkloppen) nooit storing. Bravo!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 24 september 2014
NamensTheo Faber
E-mail
WebsiteFinalactmedia.net
1 2 3 ... 134Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?