Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1347
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Zeer tevreden over Antagonist, snelle en goede communicatie en nog geen downtime gehad.
Wordpress site kon ik zeer snel en gemakkelijk installeren. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en geen stilzwijgende verlengingen van abonnement, maar keurig een bericht of je wilt verlengen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 december 2014
NamensAlbert
Websitewww.albertvdberg.nl/
Snelle en goede service!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 december 2014
NamensBas Wildemann
Heb heel goede ervaringen met deze webhost, snelle service, altijd antwoord op je vragen want na het vervallen van het pakket,stond de site enige dagen daarna ‘’op zwart’’ Bij navraag kreeg ik binnen 30 minuten een email met daarin instructies hoe te handelen en de site was weer in de lucht. Het geld via internet bankieren overgemaakt en ik kan weer een jaartje er mee verder. Kortom: zeker een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 december 2014
NamensHans
E-mail
Websitewww.rondvaartenijsselstein.nl3
Goede service vrijwle direct antwoord op vragen en actie
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 13 december 2014
NamensMark Schreurs
BedrijfDsjband
E-mail
Websitewww.dsjband.nl
Goede, betrouwbare webhosting. Ook snelle service als er een probleem is. Minpunt: niet telefonisch bereikbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 december 2014
NamensSjoerd Kuipers
BedrijfStuurlui Online Marketing
E-mail
Websitewww.wijzijnstuurlui.nl
Tot nu toe tevreden over Antagonist. Geen storingen, snelle geautomatiseerde afhandeling van standaard acties (zoals website aanmaken en abonnement verlengen). Nog geen behoefte gehad om de helpdesk te bellen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 9 december 2014
NamensIngrid
makkelijk en duidelijk!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 4 december 2014
Namenseefje janssen daalen
Bedrijftoiletjuffrouw
E-mail
Websitewww.toiletjuffrouw.com
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 2 december 2014
NamensTiia Vitikainen
Websitewww.tiiavitikainen.com/blog/
Ik heb nog nooit problemen gehad met antagonist! En als ik vragen had kon ik er altijd terecht en kreeg snel antwoord.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 27 november 2014
NamensTamarah
E-mail
Websitewww.typischtam.nl
Uitstekende webprovider. Vrijwel nooit problemen en als er dan eens iets is (1x in 5 jaar) wordt het zeer snel opgepakt door deskundige mnensen. Alleen maar complimenten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 22 november 2014
NamensHeleen vdLaan
1 2 3 ... 135Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?