Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Antagonist

Antagonist1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1366
E-mail:
Adres:Neptunusstraat 27 B
Postcode:7521 WC
Plaats:Enschede
Telefoon:N.v.t.
Fax:084-2234206

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Antagonist



Gewoon snelle, goedkope, betrouwbare hosting. Geen onnodige bullshit.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 februari 2015
NamensJan
Bij een vraag krijg ik snel een antwoord. Meestal kan ik hiermee aan de slag. Mocht het probleem niet opgelost zijn dan wordt je ook verder geholpen tot het opgelost is
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 februari 2015
NamensWiel Arets
E-mail
Websitewielarets.eu
Gewoon perfect. Toen de toegangssnelheid tot wat filmpje te wensen over liet, had men binnen een paar dagen de zaak opgelost. De 'after-sales-service' is in vergelijking met mijn oude provider (Active24) gewoon ongekend. bravo...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 25 februari 2015
NamensTheo Faber
BedrijfFinalActMedia
E-mail
Websitewww.finalactmedia.net
De hosting is snel en stabiel tegen een scherpe prijs. De echte meerwaarde zit hem in de klantenservice deze verdient 10 sterren.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 24 februari 2015
NamensJim Rijsewijk
E-mail
Websitematchdesign.nl
Uitstekende hosting en niet duur. Behulpzame en deskundige support, dus dat je ze niet kunnen bellen is geen enkel probleem.
Ook handig is dat ze scannen op veiligheidsrisico's in de software die je gebruikt, zoals Joomla, zodat je daar direct op kunt inspelen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 februari 2015
NamensPaul Borkent
BedrijfYOUmla
E-mail
Websiteyoumla.nl
Nu een jaar klant bij Antagonist en alles heeft steeds vlekkeloos gefunctioneerd. Geen downtime ervaren. Bij support is het jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is, maar als ik al een vraag stelde dan kreeg ik binnen enkele uren een reactie. En dan ook een inhoudelijk waardevolle reactie. Een verademing!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 februari 2015
NamensBas
Websitewww.anker-kompas.nl
Altijd snel en adequeaat antwoord via support.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 10 februari 2015
NamensFred
Websiteibeeld.nl
Goede service, duidelijk en snel antwoord op vragen. Nog te kort klant om een uitgebreide review te geven, maar de ervaringen zijn tot nu toe goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 3 februari 2015
NamensHan
Ben al langere tijd klant, en dit bevalt heel goed, met problemen wordt je snel geholpen, ik heb 14 sites gehost bij Antagonist, 1 keer probleem gehad, was zeer snel en vakkundig opgelost, de prijs is aantrekkelijk, service is top. Echt een aanrader ook voor een digibeet.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 2 februari 2015
NamensDian Colet
Websitewww.bandenreus.nl
Drie nieuwe (zakelijke) domeinen geopend, drie oude (privé) domeinen verhuisd van elders.

Ging niet altijd even gemakkelijk maar de hulp is snel, geduldig, deskundig en vriendelijk. Waar vind je dat nog, dat je niet de helpdesk hoeft uit te leggen hoe het moet.

Ik heb zelf helpdesks gerund en werk al sinds 1975 (jaja) met computers. Antagonist is goed en niet duur.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 30 januari 2015
NamensJan Willem jw_broekema
Websitebroekema.info
1 2 3 ... 137Volgende pagina

Antagonist Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?