Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

ARKO - Internet Services

ARKO - Internet Services1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:9
E-mail:
Adres:Zandhofsestraat 83
Postcode:3572GD
Plaats:Utrecht
Telefoon:+31 (0)30 7116193
Fax:+31 (0)30 7116194

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met ARKO - Internet Services



Top service niks op aan te klagen zeker een aanrader! Al jaren klant en altijd naar wens geholpen bij problemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 3 januari 2011
NamensMartin
Had geen enkele ervaring met hosting en koos, op basis van de ervaringen op deze site, voor ARKO-IS. Heb daar geen moment spijt van gehad. De service is super, razendsnel en ook voor minder ervaren webbouwers zoals ik, erg duidelijk. Daarbij is de prijs zeer concurrend. Heb maar een woord: SUPER!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 27 december 2007
Namens jos de blauw
E-mail
Websitewww.deosgym.nl
Perfecte hosting. Bij active24 probeerde ik mijn site te testen met php, dit werkte totaal niet. Omdat ik een tweede site heb bij ARKO Internet Services ben ik deze site hier dan maar wezen testen. Tot mijn verbazing werkte hier alles wel goed. Alle instellingen waren, in tegenstelling tot een grote concurent, wel in orde! En dat voor weinig geld. Deze host is echt een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 18 december 2005
Namens marten
E-mail
Websitewww.hardcorededicated.nl

Arko IS. biedt goedkope en flexibele paketten voor iedereen en bij ons was alles in een dag geregeld.
Bovendien is de service tip top. Ze reageren altijd snel op onze vragen. Deze provider is een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 19 oktober 2005
Namens SJC
E-mail
Websitewww.naaibox.nl
Arko-is een klein hosting bedrijf wat zeer klant gericht is en waar je snelle reacties krijgt. Juist omdat ze klein zijn hebben ze persoonlijke aandacht voor je. Juist hierom hebben we gekozen voor Arko-is

Wij zijn een voorbeeld dat Arko-Is ook grote websites aan kan. Onze dedicated server hadden ze binnen 3 dagen helemaal naar wens ingericht. Dat is nog eens snel handelen.

Kortom een goede service tegen een hele scherpe prijs.

Groeten en tot ziens op http://www.orangetip.nl
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 5 oktober 2005
Namens J. Melenhorst
E-mail
Websitewww.orangetip.nl
Wij zochten al enige tijd een sponsor voor onze multigaming clan 'gameplay'. Na enige tijd hebben wij een zeer aardig en klantvriendelijk webhosting bedrijf gevonden dat bereid was dit ons te leveren. Het contact verliep zeer snel en onze vragen werden binnen korte tijd beantwoord. Kortom: het perfecte adres voor uw websites!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 18 juli 2005
Namens Thomas
E-mail
Websitewww.gameplay-multigaming.com/
Wij zijn een gymnastiekvereninging genaamd THOR.
Bij www.arkois.nl hebben wij gevonden wat we nodig hadden.
Aangezien wij niet al teveel ervan af weten hebben zij ons erg goed geholpen met uit te zoeken wat het beste voor ons zou kunnen zijn.
Nadat alles rond was, hebben we nooit geen problemen gehad.
Deze zeer gebruiksvriendenlijke host kan ik u aanraden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 23 april 2004
Namens Debby v.d. Akker
E-mail
Websitewww.gvthor.nl
Ik heb bij ARKO internet service een webhosting pakket en kan er niks slechts over zeggen.

Heb gelukkig nog nooit mee mogen maken dat hun server offline was en is altijd zeer snel.
De klantenservice reageert ook snel en je word ook goed geholpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 maart 2004
Namens Erwin Hasenpflug
E-mail
Websitewww.friendscenter.nl
Snelle, en goede hosting.
Nooit geen problemen met de servers, wanneer deze zich wel voordoen word de klant netjes op de hoogte gesteld.
Ook is de suport erg goed...
Bij ons is er zelfs een soort van op maat pakket gemaakt.

Een echte aanrader !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 22 maart 2004
Namens Arjen Kocken
E-mail
Websitewww.x-beats.nl
1

ARKO - Internet Services Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?