Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

AsHosting

AsHosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:151
E-mail:
Adres:Dopheide 20
Postcode:9202PB
Plaats:Drachten
Telefoon:+ 31511469972
Fax:+ 31511820216

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met AsHosting



Super geholpen!!!! Ik snap er zelf helemaal niets van en dankzij Carel Jan kan ik toch "gewoon" mijn email weer ontvangen. Heel fijn!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 februari 2017
NamensYvonne Stal
BedrijfDe HuidXpert
E-mail
WebsiteWww.dehuidxpert.nl
Wat een geduld hebben deze mensen!Het probleem met mijn email is (vooralsnog) met bijzonder veel inspanning opgelost. Dank!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 9 december 2016
NamensYvonne
BedrijfDe HuidXpert
E-mail
Websitewww.dehuidxpert.com
Zeer snelle en vriendelijk reactie. Helpdesk medewerker is erg behulpzaam bij ingewikkelde zaken rondom website en e-mail. Dank! Wij zijn allang en blijven ook bij AS-hosting.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 26 oktober 2016
NamensM.J Keesmaat
BedrijfVon Glan Translations
E-mail
Websitewww.vonglan.com
Fijne hosting provider om mee te werken. Ik merk geen verschil tussen zakelijke en prive benadering. Zeer snelle service! Zeker aan te raden als hostingprovider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 15 februari 2016
NamensEdde Voorheijen
Het team van ASHosting staat altijd voor me klaar en helpt als t onverhoopt toch niet zelf lukt. Ook met de klusjes waar ik bij andere webhost bedrijven (die ik door mijn klanten ook spreek) soms nul op rekest krijg.
Ik ben superblij met ze!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 2 oktober 2015
NamensJudith Hompe
BedrijfLa Vie Virtueel
Websitewww.lavievirtueel.nl
Goede service: WP op een parallelsite voor ons geïnstalleerd en de testsite wordt later overgezet; top service! goede kennis en zeer vriendelijk geholpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 1 oktober 2015
NamensVladimir
AS hosting is goed bereikbaar, daarbij staan Carel-Jan en Jasper je netjes te woord. Men zorgt eveneens voor een snelle oplossing. Dit is prettig want dan kan er website onderhoud worden uitgevoerd. Tot slot een tip: zorg dat het zo laag drempelig blijft als nu. Dit zorgt ervoor dat klanten graag hun problemen met jullie delen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 27 augustus 2015
NamensMark Ideler
BedrijfSagamore
E-mail
Websitewww.sagamore.nl
Ik ben toen lycos jaren geleden ophield met webhosting bij ASHosting gekomen maar heb de afgelopen jaren steeds meer websites elders ondergebracht. De reden hiervoor is zuiver administratief.

Het is voor mij lange tijd erg moeilijk geweest om op basis van de financiële administratie van ASHosting overzicht te houden. Zo werden lange tijd alleen het factuurnummer en het bedrag genoemd maar niet om welke site en diensten het ging! Naar mate er meer klanten bijkomen is dat een steeds groter probleem dat mij toen ook heeft afgeschrikt.

Tot mijn tevredenheid zie ik dat ASHosting ondertussen zeker stappen heeft gezet richting een gebruiksvriendelijkere financiële administratie maar omdat ik ondertussen samenwerk binnen een coöperatie waarin wij de beschikking hebben over een eigen (managed) server is het voor mij niet langer praktisch om klanten bij verschillende andere partijen weg te zetten.

Dit doet er geen afbreuk aan dat ik ASHosting kwalitatief hoog heb zitten en altijd goed en netjes ben geholpen waarvoor dank.

W.A.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 mei 2015
NamensW.A.
BedrijfBriddle Rich Internet Applications
Websitewww.briddle.nl
Voor ons blijft persoonlijk contact met een medewerker erg belangrijk. Wij hebben een vaste contact persoon waar onze vragen aan kunnen worden gesteld. Onze ervaring is dat er binnen AShosting wordt mee gedacht in oplossingen en uitdagingen en niet in problemen ! Als u opzoek bent naar een aanbieder met een persoonlijke benadering; wij hebben deze gevonden in ASHosting.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 30 oktober 2014
NamensJan Derk
BedrijfBoek & Kantoor Korten
Websitewww.korten.nl
De helplijn is goed bereikbaar en hulp wordt ook geboden als je een nieuweling ben. Prima ervaringen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 23 mei 2014
NamensCor
Websitehvunitedbreda.nl
1 2 3 ... 16Volgende pagina

AsHosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?