Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Bakker & Schrijver

Bakker & Schrijver1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:25
E-mail:
Adres:Krammerstraat 47
Postcode:6826 EK
Plaats:Arnhem
Telefoon:
Fax:+31-026-8443259

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Bakker & Schrijver



Helemaal top!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 24 mei 2007
Namens Harold Masselink
E-mail
Websitewww.iq-loos.nl
Sinds november 2005 heb ik contact met Dark Network Vof. Ik vind ze bijzonder goed en raad mensen die op zoek zijn naar een goede kwaliteit-prijsverhouding tegenwoordig Dark Network Vof aan.

Ik ben vooral zeer tevreden over hun goede service, correcte afhandeling, probleem oplossend vermogen en aandacht voor hun klanten.


1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 mei 2006
Namens A.J. Vlaardingerbroek
E-mail
Websitewww.dreevee.nl
Ik heb tot nu toe (heb mijn domein een paar weken geleden pas gekocht) hele goede ervaringen.

Snelle site-laadtijden en vriendelijk en behulpzaam support.

En dan voor een mooie prijs!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 7 oktober 2005
Namens Susanne G
E-mail
Websitewww.maze-of-moments.net
Tot op heden zeer goede ervaring met deze host.
Heb er een resellerpakket besteld. Mijn site was met een dag online.
Zeer snelle en vriendelijke support.
Geen klachten.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 26 september 2005
Namens Hans van der Stouw
E-mail
Websitewww.hanzemanhosting.nl
Ik heb zondag een domein besteld en dinsdag deed hij het al.
Ze helpen je dus erg snel en dat voor een hele lage prijs!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 8 september 2005
Namens Richard
E-mail
Websitewww.dionyxus.nl/
Ik raad iedereen Dark-network aan. Niet alleen voor de prijs, maar vooral voor de snelle en goede service. Je krijgt altijd netjes antwoorden op je vragen. Ik wou dat ik Dark-Network eerder had leren kennen. Ik ben nooit eerder zo goed geholpen vergeleken bij andere hostingproviders. Dus heb gelijk mijn accounts bij andere hostingproviders opgezegd. Mijn vorige hostingprovider was niet duur of duurder, maar wat ze wel hadden was een zeer slechte serive. En een goede service willen wij allemaal. Dark Network, ga zo door! Ik wil iedereen van Dark Network bedanken voor de goede service en voornamelijk aan W.Bakker. Toppie!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 1 augustus 2005
Namens Jairo Maduro
E-mail
Websitewww.inviting.nl
Mijn ervaring met Dark-Network is goed!
Zelfs met ongeduldige mensen helpen ze je snel!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 juni 2005
Namens Patricia
E-mail
Websitewww.whitefeatherdancers.nl
Hele goeie service, klantgericht, alles is bespreekbaar. Zijn altijd bereid te helpen...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 11 januari 2005
Namens Christiaan Nieuwlaat
E-mail
Websitewww.issimpel.nl
Goede webhosting, laatst een doimein gekocht, verliep allemaal erg snel. Aardige jongens ook, willen je graag helpen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 4 januari 2005
Namens Mark Peters
E-mail
Websitewww.letsgodigital.org
Mijn ervaring met Dark-Network is goed, ookal heb ik alleenmaar een domein naam van ze. Ik had mijn site ergens gehost..maar die raakte een beetje vol met andere rommel, dus toen ben ik overgestapt naar een andere host, ik stuurde ze op mIRC een berichtje, en binnen 10 minuten was mijn domein-naam doorgelinked naar de andere host! Ik vind het wel fijn dat ze ook een mIRC chan hebben, daar kan je ze altijd makkelijk bereiken, en is vaak handiger dan een e-mailtje sturen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 17 december 2004
Namens y0ni
E-mail
Websitewww.y0ni.com
1 2 3 Volgende pagina

Bakker & Schrijver Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?