Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Beijes Webpublishing

Beijes Webpublishing1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:2
E-mail:
Adres:Schijfmos 54
Postcode:3994 LX
Plaats:Houten
Telefoon:+31642915513
Fax:+31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Beijes WebpublishingNa veel gedonder bij mijn vorige host ( mijn hostingpartner )ben ik overgestapt naar Beijes Webpublishing en dit is echt een aanrader je word er met respect en erg klantvriendelijk geholpen !
Ik heb een Joombla webpagina die ik zelf heb opgebouwd maar na bijna 3 jaar werd het tijd voor een prof en Beijes Webpublishing heeft mij geholpen met heel veel zaken weer netjes te krijgen en werkend en dit alles als pure service, elke vraag word netjes beantwoord en vaak al voor je aangepast als service
Mijn template is niet mobiel vriendelijk en zelfs daar word een oplossing voor gegeven zonder dat je er een bak met geld voor kwijt bent en dit puur omdat ze de kennis en vakmanschap in huis hebben om het perfect voor je te regelen !
Ik kan iedereen Beijes Webpublishing aanraden zeker als je met Joombla werkt het zijn echte profs en weten wat ze doen en staan voor je klaar om je echt te helpen, de klant is hier echt nog koning en dat zie je niet vaak bij webhosters !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 15 mei 2015
Namensedward
Websitewww.bodyenpower.nl
Alleen maar goede ervaringen: Goede support, reactietijd zeer snel. Niet duur en website altijd bereikbaar. Heb lang gezocht naar goede en betaalbare hoster en beveel Beijes Webpublishing van harte aan!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 16 juni 2011
NamensAda
Websitewww.fallingintoyou.nl
1

Beijes Webpublishing Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?