Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

bHosted.nl Webhosting

bHosted.nl Webhosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:75
E-mail:
Adres:Laan van Brabant 26
Postcode:4701BK
Plaats:Roosendaal
Telefoon:+ 31 20 3118211

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met bHosted.nl Webhosting



Geweldige organisatie. We hebben daar al jaren een hostingpakket. De websites werden recent gehackt. De helpdesk heeft alles opgelost door zelf een back up terug te zetten. Geweldig. Hoef je elders niet snel te vragen... Chapeau en 5 sterren!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 23 mei 2017
NamensAdriaan
BedrijfDaan Theeuwes Fonds
Websitedaantheeuwesfonds.nl
Snelle telefonische bereikbaarheid. Elders stond ik al gauw 20 min in de wachtstand.
Bij mijn eerste contact was het gestelde probleem al opgelost voordat ik de hoorn had neergelegd!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 30 september 2015
NamensJ. Scholte
Een zeer betrouwbare server die zelden of nooit storing heeft.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 19 augustus 2015
NamensNoki
BedrijfInterNokiWorks
E-mail
Websitewww.InterNokiWorks.eu
Heb geen storingen ondervonden. De helpdesk is altijd duidelijk en snel met het antwoorden van diverse vragen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 oktober 2013
NamensAd Doorakkers
BedrijfADDTEC
E-mail
Super klantgericht en snel in de pen om ervoor te zorgen dat de wereld van back ends en front ends en websites en allsorts voor elke leek te volgen valt. Zelfs zaken die je zelf zou kunnen regelen worden in mum van tijd voor je gedaan. Ze liggen qua kosten ook nog goed in de markt, maar een toffe kortingsactie zou voor de vaste klanten ook wel eens een keertje leuk zijn:)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 april 2013
NamensJez
E-mail
Websitewww.supershirt.net
Bhosted is een prettige partij om mee te werken.
Er word pro actief mee gedacht en geholpen waar kan.
Vanaf de eerste verkennende gesprekken tot aan de oplevering van het totale product.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 maart 2013
NamensEdwin Bax
BedrijfContinental Bakeries (Haust) B.V.
E-mail
Websitewww.cb-catalog.com
Al sinds mijn allereerste website klant van bHosted, tot volle tevredenheid. Heb inmiddels tientallen databases draaien voor online leertraject (www.23dingen.nl) waar veel achter de schermen gedaan wordt door gebruikers. In al die jaren 1 keer backup restore nodig gehad en dat werd snel en correct opgelost door de helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 8 maart 2013
NamensRob Coers
BedrijfCoers Internet Trainingen
Websitewww.robcoers.nl
De jongens van Bhosted zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De wachttijden zijn altijd heel kort en ze weten me bijna altijd snel en goed te helpen. Het is geen groot onpersoonlijk bedrijf, maar een klein team met betrokken medewerkers. Dat is fijn voor de samenwerking.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 8 maart 2013
NamensMartien Versteegh
BedrijfDonkigotte
Websitewww.donkigotte.nl
Waardeloze service! Op de helpdesk zit een man en een halve paardekop. Mailtjes worden niet of na een week beantwoord met een regel tekst zonder aanhef of afsluiting. Je kunt duidelijk in het antwoord teruglezen "zoek het zelf maar uit". Bellen heeft al meer effect, maar ook dan wordt je niet altijd geholpen. En zeker niet met plezier. Ze zijn te snel gegroeid, de backoffice is niet in staat het huidige aantal klanten te verwerken. Ook nog zoiets, als de jongen van de helpdesk ziek is...dan is de helpdesk gewoon gesloten. Bizar!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 5 december 2011
NamensLuc
Websitewww.lucvanzelst.nl
Afgelopen weken diverse malen contact gehad met de Helpdesk van bHosted ivm maken back-ups en upgraden MySQL Database.

Conclusie: Snelle en goede informatie waarmee ik snel mijn einddoel kon bereiken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 17 september 2011
NamensPieter
Websitenatuurfotografie.fam-jongenelen.nl/
1 2 3 ... 8Volgende pagina

bHosted.nl Webhosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?