Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

BlueYellow Hosting

BlueYellow Hosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:130
E-mail:
Adres:Dokter van Deenweg 14
Postcode:8025BE
Plaats:Zwolle
Telefoon:088 - 0074996
Fax:088 - 0074997

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met BlueYellow Hosting



Ik heb ooit voor een domein een abonnement hier afgesloten. Abonnement was echter niet meer van deze tijd en toen ik dit aangaf hebben ze me een ander abonnement gegeven. Dit hield echter een verdubbeling van mijn abonnementsgeld in (en ik wou iets meer mb voor het toch al dure abonnement). Stilzwijgend mee ingestemd (betaal nu meer dan 100 euro voor een domein). Ik wou onlangs mijn domein bij een wel goede en goedkope provider parkeren, maar had wederom stilzwijgend ingestemd met een verlenging (heb nu zelfs een incassotraject en zal uiteraard netjes betalen) Tja, als je zo je geld moet verdienen. Kortom, slechte service, heel erg duur en ze scoren ook slecht in de reviews, NIET MET ZE IN ZEE GAAN!!! Vroeger was het overigens wel een goede provider, toen nog eenmanszaak
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 26 juli 2016
NamensSteve
Ik ben al jaren klant bij blueyellow en ben altijd erg tevreden geweest over de dienstverlening: goede uptime, goede bereikbaarheid en klachtenafhandeling.

Hun prijzen zijn alleen niet met de tijd meegegaan. 100Mb ruimte/500Mb dataverkeer en hosting voor 60 EUR is gewoon extreem duur anno 2011. Deze trouwe klant gaat dus overstappen naar hopelijk een net zo betrouwbare hoster.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 22 oktober 2011
NamensDolf
Aanvragen verlopen netjes (heb er 2 websites gehosted, nette herinnering aan de nieuwe betaling. Vragen aan de helpdesk worden snel, kundig en correct opgelost. Eigenlijk alleen maar positief. Een collega van mij heeft er ook zijn website en is daar zeer tevreden over.
Marcel de Lange
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 12 oktober 2011
NamensMarcel de Lange
BedrijfWebreus
E-mail
Websitewww.marceldelange.nl
Blue Yellow is helaas een absolute afrader geworden met een slechte prijs/kwaliteit verhouding.
Ik ben sinds 2003 klant en in de eerste jaren was de bereidwilligheid en dienstverlening uitstekend. Sinds zo'n 2 jaar kan Blue Yellow niet meer meekomen in de markt met te dure hosting, te weinig mogelijkheden voor klanten om zelf zaken via een klantenpaneel/webinterface te regelen en te trage reactietijd als Blue Yellow zelf iets moet doen. De opzegtermijn is maarliefst 40 dagen en zonder opzegging volgt automatische verlenging voor 1 jaar. De factuur komt 30 dagen voor verlenging. Als je dan beseft dat je vergeten bent op te zeggen, dan zit je wederom een jaar vast.
Kostte mij 293 euro voor een account van 250 Mb ruimte en 500 Mb dataverkeer. Hieruit kun je zelf je conclusie trekken of Blue Yellow nog aantrekkelijk is...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 juli 2011
NamensL Sikkens
Bedrijfi4ALL
E-mail
Websitewww.i4all.nl
De positieve ervaringen die hier gemeld worden zijn inmiddels verouderd. Blueyellow was een goede & gedreven internet provider, is nu 13 in een dozijn hoster, met te hoge prijzen en te weinig service. Helaas.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 29 november 2010
NamensHarry
Heb nu voor de derde maal een domeinnaam bij BYH aangevraagd en ben zeer te spreken over zowel kwaliteit als prijs. Las op internet iets over dat hij reseller van een reseller was en dus geen sidn-licentie had, maar dit is volgens mij oude informatie. Goede service en vooral volledige service. Geen 10 euro per maand of dat soort grappen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 8 maart 2007
Namens Flo
E-mail
Websitewww.hansnieuwland.nl
Na vijf jaar uitstekende en snelle dienstverlening moet ik helaas mijn (php) website verhuizen naar een andere (asp) lokatie. Ik heb niets dan lof voor deze club die zelfs bij de meest bizare storing (server plotseling down vanwege een fysieke verhuizing, 2003) snel de klant op de hoogte stellen en er alles aan doen om problemen te verhelpen. De lijnen zijn kort, en meestal heb je binnen een dag een (nuttige!) reactie terug.

Een absolute aanrader dus.

Ga zo door!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 6 december 2006
Namens Marco
E-mail
Websitewww.maastrichtbynight.nl
Zeer goede provider met uitstekende service. Korte lijnen dus snel met reageren en oplossen. Servers geven nooit problemen, tenminste ik merk het niet. Een aanrader !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 29 juli 2006
Namens Adri de Bekker
E-mail
Websitewww.ab2000webdesign.nl
Gewoon goeie service, geen gezeik en mooie prijs. Nils weet wat service is! Aanraders dus, zowel voor pro's als beginners...
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 17 november 2005
Namens vankerkhof.com
E-mail
Websitewww.vankerkhof.com
Blue Yellow Hosting is een bedrijf waar ze weten waar ze het over hebben.
Zij hebben het over hosting.
Daar weten ze dus ook alles van. En als ik zeg alles, dan bedoel ik ook alles!!

Internet is ook maar een technisch iets en dat kan kapot of weigeren.
In de drie jaar dat ik nu bij BYH zit met meerdere domeinen (altijd ca 10 stuks), heb ik welgeteld 1 serverprobleempje gehad, 1 script-probleem gehad en eergisteren een probleem met het versturen naar @chello.nl e-mailadressen, maar altijd was alles binnen no-time opgelost.
Nils, de eigenaar, werkt volgens mij 24-uur per dag, want wanneer je ook een e-mail stuurt, Nils reageert altijd zeer snel. De problemen zijn dus ook altijd zeer snel opgelost.

Het forum (www.byf.nl) is ideaal. Kijk er eens op! Ook de beginner kan hier veel leren.


Iets anders waarom ik Blue Yellow Hosting ook kan aanraden is omdat je bij hun gewoon de vrije hand krijgt in je eigen domein.
Vaak lees je bij advertenties 3 pop3-adressen, 20 forward-emails, 4 sub-domeinen, enz.
Bull-shit!!!!! Dat is alleen maar om extra geld los te peuteren bij klanten. Bij BYH krijg je de volledige beschikking over je eigen domein en volledige authorisatie over het ControlPanel. Daarin kan je dus echt ?lles zelf doen zonder dat je weer een helpdesk moet bellen waarna je weer een rekening thuis krijgt gestuurd.

En als je het zelf toch niet voor elkaar krijgt, is er altijd nog dat duidelijk gedocumenteerde, goed gerubriceerde en met veel gebruikers gevulde Forum.


Wil je meer positiefs horen over Blue Yellow Hosting, stuur me dan een e-mail. Nils verdient meer klanten en als ik daarbij kan helpen ....
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 19 mei 2005
Namens Laurens Kalhorn
E-mail
Websitewww.kalhorn.nl
1 2 3 ... 13Volgende pagina

BlueYellow Hosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?