Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Boyd Internet Solutions

Boyd Internet Solutions1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:4
E-mail:
Adres:Beatrixstraat 78
Postcode:1432HG
Plaats:Aalsmeer
Telefoon:+31650504017
Fax:+31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Boyd Internet SolutionsPrima service. Altijd bereikbaar. Duidelijk met de informatie die wij krijgen. Nooit problemen mee gehad en voornamelijk klantvriendelijk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 24 oktober 2014
NamensNigel
Websitewww.knups.nl
Ik ben al geruime tijd klant bij Boyd en dat zal ik ook nog lang blijven. De klantvriendelijkheid staat bij Boyd Internet Solutions erg hoog in het vaandel en dat is iets wat ik erg kan waarderen. Zodra ik vragen of problemen heb kan ik hier altijd terecht en wordt ik keurig behandeld. Echt een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 17 september 2010
NamensWouter
Ik zit nu al een paar weken bij Boyd Internet Solutions en het bevalt me prima! In tegenstelling tot mijn vorige host heeft Boyd prima hosting. Support is er altijd. Altijd aan te spreken via msn en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ookal snap je iets niet of wat dan ook, hij legt het nog een keer uit en geeft veel aanvullende informatie.

Geen een keer downtimes gehad dus dat is ook top! Ik maak gebruik van het 'Advanced' pakket met 2 domeinen erop. Werkt allemaal prima.

Conclusie: BoydIS is gewoon top, zeker aan te raden voor mensen die willen overstappen of een nieuwe website willen beginnen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 2 november 2008
Namens Alex
E-mail
Websitewww.alexvandaag.com
Boyd Internet Solutions is een hele goede webhoster. Ik heb maar een keer een downtime gehad. De server was gecrasht. Meteen de volgende dag had Boyd al een nieuwe server geregeld, dat is dus heel erg snel. Hij staat ook altijd klaar wat betreft support. Op MSN is Boyd bijna altijd te bereiken en anders heeft Boyd ook nog een telefoon. Boyd helpt goed en ik heb geen problemen met Boyd gehad. Ik gebruik het "Advanced" Webhosting pakket en het bevalt me erg goed. Vroeger heb ik andere webhosters gehad en die waren erg slecht, daarom raad ik Boyd IS voor iedereen aan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 8 september 2008
Namens Patrick Leijser
E-mail
Websitewww.stalleijser.nl
1

Boyd Internet Solutions Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?