Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Budget Webhosting

Budget Webhosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:862
E-mail:
Adres:Postbus 580
Postcode:1940 AN
Plaats:Beverwijk
Telefoon:0251258370 (13-17 u)
Fax:0251258370

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Budget Webhosting



Prima service, wordt direct geholpen als je iets niet snapt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 februari 2017
NamensAnja Baas
BedrijfMassagesalon Cattleya
E-mail
Websitemassagesaloncattleya.nl
Voor een wel heel lage kostprijs heb je een all round Webhost bedrijf terug van Hollandse bodem. Geen Engels jargon maar een korte lijn (één e-mailtje!) naar de help desk. Daar word je niet in "hold" gezet of afgescheept met een dood doener als "ik vraag even mijn collega". Nee, je krijgt direct antwoord en oplossing in één! Ik ben en blijf FAN!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 23 februari 2017
NamensJohan Wijngaarden
E-mail
Websitemijnverhalensite.nl
Provider werkt prima en dat is erg fijn als je als ZZP-er aan de slag bent gegaan. Geen problemen gehad de afgelopen 4 jaar.Ik kan deze provider iedereen aanbevelen en dat heb ik ook al meerdere malen gedaan bij mijn con-collega's en bij mijn bedrijfsbezoeken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 februari 2017
NamensGeert Hoeks
BedrijfHoeks Logistiek
E-mail
Websitewww.hoekslogistiek.nl
Elk jaar ontvang ik netjes de rekening en wordt deze betaald. Helaas is de ondersteuning voor het installeren van mijn applicaties niet mogelijk waardoor mijn website in principe altijd offline is.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 februari 2017
NamensDavid
Betrouwbaar. Niet duur. Zeer snelle reactie van klantenservice bij vragen. Top!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 februari 2017
NamensS. Nijenhuis
BedrijfPhilipsen Elektrotechniek Almere
E-mail
Websitewww.phea.nl
Budgetwebhosting is altijd bereikbaar, zeer snel in het geven van antwoorden op vragen, heel bereid om te helpen.
Zeer vakkundig en niet duur.
Super gewoon !!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 februari 2017
NamensAd Kemper
BedrijfHetty Kemper Agenturen
E-mail
Websitehettykemper.nl
Prima, doen gewoon wat nodig is en helpen als dat nodig is. Leveren op deze manier precies wat ik hebben wil.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 19 februari 2017
NamensWil van der Meer
BedrijfFATCHH
E-mail
Websitehetheelpunt.nl
Goede service, prima prijs/prestatie verhoudin
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 18 februari 2017
NamensAaldert van Weelden
BedrijfVan Weelden Dienstverlening
E-mail
Websitewww.blackbirdband.nl
Nooit problemen. Snelle respons bij contact.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 17 februari 2017
NamensWim Zijlmans
E-mail
Websitewzijlmans.com
Prijs is goed, maar wat ik nog veel belangrijker vind is dat vragen snel en duidelijk worden beantwoord. Prima dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 17 februari 2017
NamensJ.
1 2 3 ... 87Volgende pagina

Budget Webhosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?