Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Budget Webhosting

Budget Webhosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:884
E-mail:
Adres:Postbus 580
Postcode:1940 AN
Plaats:Beverwijk
Telefoon:0251258370 (13-17 u)
Fax:0251258370

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Budget Webhosting



Budget webhosting is een prima provider met een uitstekende helpdesk en goedkoop. Zonder meer aan te bevelen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 mei 2017
NamensPeter Landman
BedrijfForAddress
Goede en snelle service. Goed bereikbaar bij (inhoudelijke) vragen en erg vriendelijk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 15 mei 2017
NamensJeanne
BedrijfPassies
WebsiteWww.passies.eu
Ik had 2 hostingaccounts in plaats van 1 . Ik had al betaald toen iemand mij daar opmerkzaam op maakte. Ik heb contact gezocht en werd goed geholpen om alle data te behouden en toch 1 hosting te kunnen laten verwijderen. Ik had zelfs al betaald en dat werd binnen een week op mijn tekening teruggestort. Uitstekende service
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 26 april 2017
Namenssjaak blenk
Bedrijfgeen
E-mail
Websitewww.sjaakblenk.nl
Na aanmelding volgt er een goede en duidelijke info om er snel verder mee te kunnen.
Problemen worden steeds simpel en vakkundig beantwoord

Sjapoo
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 25 april 2017
NamensAlfred
Websitewww.peerlinkbend.nl
Ondanks belachelijk goedkoop altijd direct antwoord op vragen (ook savonds/weekend) en als het echt lastig wordt gemerkt dat er met aandacht persoonlijk contact volgt. Ook voor een budget server, complimenten. Eigenlijk nog nooit storing gemerkt. Nee, blijf daar steeds terugkomen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 19 april 2017
NamensMario Kreeft
Onze ervaringen met Budget Webhosting zijn uitermate positief. Zij zijn benaderbaar bij problemen die wij ondervonden omdat een website maken nieuw voor ons was. We zijn geholpen met tutorials en op maat gesneden antwoorden. Dank daarvoor. Rechtstreeks contact met de vraagoplosser is zeldzaam geworden tegenwoordig. Hier bestaat het nog.UITSTEKEND. AANRADER.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 16 april 2017
NamensJ. Scholten
Bedrijfbhviris
E-mail
Websitebhviris
Budgetwebhosting levert consistent en conform afspraak. Als er iets is, lossen zij het meteen op, of als het buiten dienstafspraak ligt, heel goed aan wat je het beste kan doen.
Prima prijs kwaliteits verhouding!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 15 april 2017
NamensJeroen Willems
WebsiteJwillems.com
Al jaren bij deze provider. Betaalbaar en goede hosting software. Problemen worden snel opgelost. Kortom een top provider!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 14 april 2017
NamensPascal Wehrmeijer
E-mail
Ideaal om je eigen website te plaatsen. Voor probleem een heldere oplossing en kreeg zelfs op de meest niet voor de hand liggende tijdstippen op zon en feestdagen adequaat antwoord.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 14 april 2017
NamensGé Bijvoet
BedrijfDutZ Studio
E-mail
Websitedutzstudio.nl
Doet wat het doen moet, prima service.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 14 april 2017
NamensMarc
1 2 3 ... 89Volgende pagina

Budget Webhosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?