Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Combell

Combell1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:41
E-mail:
Adres:Skaldenstraat 121
Postcode:B-9042
Plaats:GENT
Telefoon:0800-8-567890
Fax:+32.92187978

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Combell



Ik ben super tevreden over Combell. Het bestelproces voor een domeinnaam en hosting ging makkelijk en vlot. Ook daarna als iets niet direct lukte, was er support die alles voor ons regelde. Zonder extra kosten en ook in de late uurtjes. Aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 15 juni 2017
NamensSofie Papen
BedrijfGoudhaan
E-mail
Websitewww.goudhaan.eu
Sinds dag 1 ben ik enorm tevreden over de diensten van Combell. De ondersteuning is uitstekend, ook als je enkel een domeinnaam hebt van enkele euro's per jaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 augustus 2016
NamensShaun Janssens
Websitewww.shaun.gent
Super tevreden van Combell. Snelle webhosting en nooit problemen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 augustus 2016
NamensSam De Spiegeleer
BedrijfDe Garage Aalst
Websitedegarage-aalst.be
Website een hele dag plat door fout van Combell. Helpdesk : site gehackt, daarna een fout, daarna was het een fout met de upgrade. Daarna was het mijn fout.Ze weten het dus zelf niet.
In vroege avond zelfs 2 keer moeten bellen en 2 emails vooraleer actie werd ondernomen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 juni 2016
NamensGeert
Combell blijft nr1 in support. 24/24 en 7/7. Ongelooflijk
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 29 oktober 2014
NamensDanny Wauters
BedrijfWaco Webdesign
E-mail
Websitewww.wacowebdesign.be
wij zijn uiterst tevreden van de dienstverlening van Combell.Een betrouwbare partner met een uitstekende support afdeling !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 oktober 2014
NamensPeter Lambrechts
BedrijfQ8
Ik ben gaandeweg in de webontwikkeling beland. En na jaren verschillende CMS-systemen te hebben gebruikt, ben ik blijven vastplakken aan Wordpress, vooral door het gebruiksgemak. Plugins toevoegen, thema's veranderen, je kan er alle kanten mee uit. Tot plots iets niet meer werkt, en dan heb je een hostingbedrijf nodig dat je met plezier helpt, no mather what. En Combell is zo: je hebt plots het gevoel dat je kan rekenen op je eigen technisch team. Combell heeft heel veel kennis in huis en staat je elk uur van elke dag vriendelijk te woord en helpt je echt. Ik raad Combell steevast aan, aan al mijn klanten. Ze zijn trouwens spotgoedkoop qua prijs, als je alle support meerekent, en hun voortdurend streven naar het ultieme gebruiksgemak en de hoogst mogelijke klantentevredenheid. Ik ben supertevreden van Combell. Je kunt er gewoon altijd op rekenen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 oktober 2014
NamensKris Lazoore
E-mail
Websitewww.natuurwinkelmordan.be
Al 10 jaar klant bij Combell, en nog steeds dik tevreden.
Super service !
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 oktober 2014
NamensLuc
Bedrijfblok4
Websitewww.blok4.be
You won't believe the support these guys provide. Around the clock, great advice and with a smile. By phone or by email, quick and solid. It's certainly not the cheapest around, but once you really need them to fix something for you, you will understand why all reviews are so good!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 3 september 2014
NamensBart Van Acker
BedrijfBestco
E-mail
Websitevanlooystampauctions.com
Ik ben als reseller nu reeds een paar jaar een heel tevreden Combell-klant. Kwalitatief zijn de aangeboden diensten zeer robuust. Nog nooit problemen gehad met hosting, mail of ander diensten. De interface van het reseller control panel is overzichtelijk en biedt veel mogelijkheden om hostingpaketten op maat samen te stellen. Daarbij biedt Combell een uitstekende support die 7/7 24/24 heel snel antwoord biedt op alle vragen. Combell is weliswaar niet de goedkoopste ISP, maar het aanbod, de kwaliteit en de support maakt dat meer dan goed! Een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 september 2014
NamensSteven Boers
BedrijfDesign in Motion Webdesign
Websitewww.designinmotion.be
1 2 3 ... 5Volgende pagina

Combell Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?