Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Domeinwinkel

Domeinwinkel1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:378
E-mail:
Adres:Willemstraat 15
Postcode:4811AJ
Plaats:Breda
Telefoon:via chat bereikbaar
Fax:+ 31847409951

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Domeinwinkel



Ik wil opzeggen maar er wordt niet gereageerd op mailtjes. Voor de Herinneringen van de factuur kunnen jullie mij wel vinden. Hoe krijg ik contact?
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 november 2017
NamensJeroen
Ik probeer nu al 4 weken een antwoord te krijgen op mijn vraag en geen reactie. Bellen doen ze niet aan, maar sturen me graag via de email het bos in. Ze zetten een speciale aanbieding op de site maar daar kom ik blijkbaar niet voor in aanmerking ongeacht dat er wel zo mee geadverteerd wordt ronduit oplichting!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 oktober 2017
NamensC
Enige tijd geleden moest ik DNS gegevens omzetten voor mijn domeinnaam, alleen had ik geen idee hoe dat werkte. Ik heb contact opgenomen met de support en zij hebben me ermee geholpen. Ik heb hier zelfs veel van geleerd!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 25 augustus 2017
NamensNoud Verbeek
Slechtste ervaring dat ik ooit heb gehad met een hosting. Ze hadden beloftes gemaakt die ze niet konden nakomen, voornamelijk dat hun hosting Magento 2 zou ondersteunen. Toen wij erachter waren gekomen na meer dan 60 e-mails en ongeveer 20 dagen bezig wilden ze het geld niet terugbetalen. Hun 30 dagen bedenktijd is dus ook niet waar. Geloof niks dat zij zeggen, ze zijn oplichters en geven nu geen antwoord op mijn e-mails. Ow trouwens er is geen telefoonnummer dat je kunt bellen ze zitten altijd achter een e-mailadres te schuilen. Ik zou iedereen adviseren om geen gebruik te maken van deze hosting want je zal zeker je geld kwijt raken zoals ik.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 juli 2017
NamensMargero Ramada
Had de helpdesk nodig voor vreemd probleem. Ze begrepen mij snel, hebben adequaat gezocht naar oorzaak. Dit niet echt gevonden, maar wel preventief mij verhuist van server, waardoor mijn probleem wel opgelost is!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 8 juni 2017
Namensbram
E-mail
Na het bestellen kon ik lekker snel aan de slag met mijn website. Ik heb een paar keer contact opgenomen met de support en dat werd snel opgepakt waardoor ik direct verder kon met mijn website.

Erg blij met Domeinwinkel!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 31 mei 2017
NamensSelena
Websitemanusje-lena.nl
Enige tijd geleden overgestapt van standaard hosting naar ssd hosting. Migratie ging perfect en mijn website is nog nooit zo snel geweest
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 mei 2017
NamensVera
Waardeloze organisatie. Ben je eenmaal klant dan is er een zeer ondoorzichtige procedure van opzeggen. Hierdoor wordt telkens gezegd: u heeft op de foute manier opgezegd (??) dus u moet weer een jaar betalen. Neigt naar internet criminaliteit.
Men spreekt over een "domeinwinkel account", waarmee je moet opzeggen, volstrekt onduidelijk hoe en wat...overigens ik vind dat ik geen klant meer ben maar domeinwinkel blijft ontkennen dat ik rechtmatig opgezegd heb
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 mei 2017
Namensben Tellings
BedrijfHeer
E-mail
Websitegeen
AL geruime tijd klant bij Domeinwinkel. Nooit problemen en de enkele keer dat ik de support nodig had werd ik gelijk goed geholpen door Jeroen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 17 mei 2017
NamensHester vd Veen
Alles is gewoon duidelijk. Geen addertjes onder het gras, geen wijzigingen zonder reden en je weet waar je aan toe bent. Aanrader voor iedereen die gewoon wil weten waar hij aan toe is
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 5 mei 2017
NamensNoah Blom
1 2 3 ... 38Volgende pagina

Domeinwinkel Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?