Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Evers ICT

Evers ICT1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:43
E-mail:
Adres:Schimmelpennincklaan 39
Postcode:4871 GC
Plaats:Etten-Leur
Telefoon:+31638190202
Fax:+31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Evers ICT



Op aanraden van een kennis ben ik overgestapt naar HostingExtreme.nl. Heb hier tot nu toe totaal geen spijt van. Goede begeleiding bij het verhuizen van de domeinnamen, vriendelijk personeel, en omdat ik een groter hosting-pakket afnam kon er ook nog een leuke prijs worden opgemaakt. Dit is inmiddels mijn 5e hostingprovider en op dit moment mijn beste!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 9 oktober 2009
NamensSander Rueck
Websitewww.linktoevoegen.nl
Stabiel en betrouwbare hosting tegen een lage prijs! Zijn al een tijdje dedicated klant van deze partij. Leveren altijd goede service en erg snel!

Een aanrader voor iedereen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 23 december 2008
Namens Online Maffia RPG
E-mail
Websitewww.waronline.nl
Super betrouwbare en goedkope hosting, server is altijd super snel en krijg altijd snelle reacties op mijn vragen!! Ik zit er nu 4 jaar bij en al velen vrienden hierheen gestuurd! Echt een aanrader voor iedereen!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 23 december 2008
Namens Justin
E-mail
Websitewww.themaffiagame.nl
Sinds drie jaar heb ik hosting bij Evers ICT. En het bevalt me super goed. Uptime is geweldig en de ftp is razendsnel.

Kortom, mocht je twijfelen neem hosting bij Evers ICT. Beter is er haast niet te vinden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 januari 2008
Namens Michael Kenis
E-mail
Websitewww.k-id.nl
Heb een zeer goede ervaring met EversICT. De service is top!
Het is een zeer complex gebeuren een website bouwen.
Ben blij bij Evers terecht gekomen te zijn.

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 23 januari 2008
Namens B van Heel
E-mail
Websitewww.mbtools.nl
Heb nu bijna twee jaar mijn eigen weblog lopen op een server van Evers/HostingExtreme. De service is prima, als iets een keer wat langer duurt wordt dat keurig toegelicht - zonodig met verontschuldigingen. Prima provider voor wat ik nodig heb.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 23 september 2007
Namens Angelo
E-mail
Websitewww.hulshout.nl
Rick er zitten bij ons geen extra kosten dan we vermelden op de website. Alle email / sms / telefoon / fax berichten worden binnen 24 tot max 48 uur beantwoord. Onze msn service is puur extra en is enkel bedoeld voor support van onze webhosting diensten en niet voor overige zaken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 juli 2007
Namens Evers ICT
E-mail
Websitewww.eversict.nl
Slechte ervaring, je bent ruimt 3 dagen bezig om met ze in contact te komen, je krijgt (als je eindelijk eens contact hebt) een brutale mond op MSN, en er wordt van alles extra gerekend!

Evers ICT: Ga vooral zo door!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 11 juli 2007
Namens Rick P.
E-mail
WebsitePrive
Toevoeging op *Mike van den broek*

Evers ICT werkt altijd mee aan verhuizingen en/of opheffingen. Indien een bericht van ons bij u verkeerd is begrepen dan bieden wij u hierbij onze excuses aan voor het ongemak. Mochten er omtrend dit punt nog meer vragen zijn dan kunt u ons ten alle tijden benaderen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 12 mei 2007
Namens Evers ICT
E-mail
Websitewww.eversict.nl
ik heb een 8 tal pages lopen bij jullie

en alles verloopt prima

ben zeer te spreken over de admin functies en jullie snelle reactie tijd

complimenten dus!

Ga zo door en
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 1 mei 2007
Namens Paul vd Maat
E-mail
Websitewww.suicidaltendencies.com
1 2 3 ... 5Volgende pagina

Evers ICT Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?