Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

HostBeats

HostBeats1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:19
E-mail:
Adres:Comeniusstraat 5
Postcode:1817MS
Plaats:Alkmaar
Telefoon:

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met HostBeats



Na veel ellende met de mail en een extreem trage site bij onze vorige host zijn we overgestapt naar HostBeats.

Ik ben vanaf de eerste mail uitzonderlijk goed geholpen (zelfs 's avonds laat!) de website verhuizen was dan ook zo gebeurd en dat alleen al leverde ons een 5 seconde snellere website op!

Verder is alles erg duidelijk in het admin panel, alles lekker snel en betrouwbaar. Zeker een aanrader! :)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 oktober 2017
NamensMitch
BedrijfVadoDesign
Websitewww.vadodesign.nl
Super snelle hulp als er een probleem is. Ook vandaag weer. Overigens eerder nooit een probleem gehad bij HostBeats.
Ga zo door! Super.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 27 september 2017
NamensHans
BedrijfHans Motor Parts
Websitewww.hansmotorparts.com
Service is very good, once you get hold of a "real" person (all-be-it) via computer, not via phone).
Certainly you get value-for-your-money
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 12 augustus 2017
NamensAte de Jong
BedrijfMulholland Pictures
E-mail
Websitewww.mulhollandpictures.com
Snelle service, goede en duidelijke hulp bij vragen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 28 september 2016
NamensJeroen
E-mail
Websitewww.palmaverde.nl
Professionele service zonder meer !
Zeer snelle reactietijden op vragen gesteld door de klant! Zeer goede prijs kwaliteit hoster.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 25 juni 2016
NamensJacky
BedrijfPrintevent
Websitewww.printevent.be
Snelle reactie op ingeschoten tickets, niet vanuit mailing, maar inderdaad door behandelaar zelf
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 15 april 2016
NamensFrits Tangkau
BedrijfTangkau-ICT
E-mail
Websitewww.tangkau-ict.nl
Paar jaar geleden overgestapt naar hostbeats. Geen moment spijt. Service is snel en super. Ga zo door met deze professionele werkwijze.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 4 mei 2015
Namensmarco smit
Bedrijftutor.nl
E-mail
Websitewww.tutor.nl
Helemaal top! Vooral de klantenservice doet echt hun best en komen altijd snel met een antwoord; ze konden zelfs op zondag een bestand uit een back-up van een week geleden voor me terugzetten. Hosting werkt zoals het hoort (snel) en control panel is mooi gedaan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 augustus 2014
NamensTim
Ik snap niet dat iedereen zo positief is. Waarschijnlijk waarderingen van werknemers o.i.d.

Met vlagen zo traag dat een middelzware site 30 seconden nodig heeft om te laden, en phpmyadmin timeouts geeft.

Verder niet direct (telefonisch / chat) te bereiken. Op de tickets die ik heb aangemaakt word erg traag en benedenmaats gereageerd. (Lees 4 dagen zonder enige feedback. Nadat het ticket is opgepakt werd het probleem niet opgelost)

Absoluut niet tevreden.
Wel een mooi admin panel ja, maar daar heb je weinig aan als je site niet laad.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 2 augustus 2013
NamensJasper
snel, overzichtelijk, mooie cpanel
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 augustus 2012
NamensAbubaker Ali Said
Bedrijfhudon
E-mail
Websitewww.hudonrelief.org
1 2 Volgende pagina

HostBeats Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?