Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Hostnet

Hostnet1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:257
E-mail:
Adres:De Ruyterkade 6
Postcode:1013 AA
Plaats:Amsterdam
Telefoon:+ 310207500800
Fax:+ 310207500825

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Hostnet



Goede soepele service, Goeie helpdesk inc. chatfunctie. Soms is de technische clientinterface wat lastig voor een relatieve leek.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 10 juli 2014
NamensFoppe van Mil
BedrijfVanmilconsultancy
Een leuke provider maar de klantenservice heeft te weinig kennis van zaken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 17 juni 2014
NamensWebhosting
BedrijfWebhosting Reviews
Websitewebhostinghuren.wordpress.com
Na een hele lange tijd ontevreden te zijn geweest over Hostnet en er zelf serieus aan gedacht om een andere webhosting te zoeken. Moet ik zeggen dat het nu weer de goede kant op gaat met Hostnet. De klantenservice is vriendelijke en helpt je ook echt, waar deze in december en januari echter faalde. Nu ben ik zeer tevreden. Zoals het hoort.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 juni 2014
NamensLisa
BedrijfElisabeths Musthaves
Websitewww.elisabethsmusthaves.com
Zelfs na korte tijd bevalt mij de laga prijs voor mijn domein, als ontwikkelaar ben ik continu bezig om in de DNS te werken en alles aan te passen, als ik vragen hebt worden er op emails binnen minuten gereageerd, en de webchat verloopt vriendelijk, snel en behulpzaam, zelfs de telefoonlijn is 24/7 bereikbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 juni 2014
NamensLighty
BedrijfArcaniaCraft
E-mail
Websitearcaniacraft.weebly.com
goede en snelle service!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 13 juni 2014
NamensMerlijn
Reactie snelheid en antwoorden op vragen is tot nu toe altijd goed geweest. Ik ben zeer tevreden over de service gerichtheid van Hostnet en de helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 13 juni 2014
NamensFred Coffa
BedrijfKIE systems
E-mail
Websitewww.kie-systems.nl
Zeer slecht. Opzeggen is onmogelijk. Ik zeg netjes op, 1 maand van te voren per aangetekende brief. De aangetekende brief wordt niet aangenomen omdat er niemand is. Vervolgens laat de bode een bericht achter dat de post kan worden afgehaald op het postkantoor. Dat vervolgens niet gedaan en je hangt weer voor 5 jaar aan het contract. Gemeen he van ze.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 1 juni 2014
NamensJohan Ditzel
E-mail
Ondertussen des ondanks ik kort klant ben is mij opgevallen dat op de eerste lijns hulp veel jonge heren zitten die geen inzicht hebben over eventuele tijdsduur over handelingen die door datacenter medewerkers gedaan moeten worden

Voor de rest wordt ik altijd netjes te woord gestaan alleen kunnen ze niet overal antwoord op geven
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 30 mei 2014
NamensMartin Meijer
BedrijfMeijerICT
E-mail
Websitellingerie.nl
Ik heb een domein naam geregistreerd en had wat vragen, ik ben goed geholpen en de vragen zijn keurig beantwoord via de online chat.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 27 mei 2014
Namenslianne de Vries-Spoelstra
BedrijfHOBBY ENZO
E-mail
Websitehobbytotaal.nl
Het werkt maar tijdens het afzeggen kwam ik er achter dat er een 2 maanden opzegtermijn is. Flikkertjes. Het is mijn fout dat ik het niet gelezen had maar het is niet leuk. MLG bedrijf #1 pro 420 blaze it.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 19 mei 2014
NamensU m i z o o m i
Websiterasidi.nl
1 2 3 ... 5Volgende pagina

Hostnet Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?