Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Hostnet

Hostnet1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:260
E-mail:
Adres:De Ruyterkade 6
Postcode:1013 AA
Plaats:Amsterdam
Telefoon:+ 310207500800
Fax:+ 310207500825

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »
- advertentie -

Ervaringen met Hostnet



Hostnet is zeer klantonvriendelijk en moeilijk te bereiken. Na vijf jaar klant te zijn geweest, weigert men om het contract te beeindigen dan met in achtneming van opzegging termijn te stoppen. Verlenging van 5 jaar is verplicht. Ook omzetten naar 1 jarig contract is onmogelijk. Slechte communicatie. Waardeloos. Ik ga overal mijn reviews plaatsen. Raad dit niemand aan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 5 augustus 2014
NamensB Gondel
E-mail
Websitewww.psycholoog-in
Maandagochtend service.
Support geeft een tip wat de oplossing misschien zou kunnen zijn, zo niet zoek zelf vooral lekker uit.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 11 augustus 2014
NamensTon Bergmans
Bedrijf1964
E-mail
Websitewww.bergmansbv.nl
Ik heb nu een megaprobleem met mijn VPS en daarin 15 websites , ik krijg geen gehoor bij de vps afdeling , heb ticket ingeschoten , heb helpdesk een aantal keer op de chat gehad , ik ben op van de zenuwen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 7 augustus 2014
NamensHans van der Leden
BedrijfBeheer4business
E-mail
Goede soepele service, Goeie helpdesk inc. chatfunctie. Soms is de technische clientinterface wat lastig voor een relatieve leek.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 10 juli 2014
NamensFoppe van Mil
BedrijfVanmilconsultancy
Een leuke provider maar de klantenservice heeft te weinig kennis van zaken.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 17 juni 2014
NamensWebhosting
BedrijfWebhosting Reviews
Websitewebhostinghuren.wordpress.com
Na een hele lange tijd ontevreden te zijn geweest over Hostnet en er zelf serieus aan gedacht om een andere webhosting te zoeken. Moet ik zeggen dat het nu weer de goede kant op gaat met Hostnet. De klantenservice is vriendelijke en helpt je ook echt, waar deze in december en januari echter faalde. Nu ben ik zeer tevreden. Zoals het hoort.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 juni 2014
NamensLisa
BedrijfElisabeths Musthaves
Websitewww.elisabethsmusthaves.com
Zelfs na korte tijd bevalt mij de laga prijs voor mijn domein, als ontwikkelaar ben ik continu bezig om in de DNS te werken en alles aan te passen, als ik vragen hebt worden er op emails binnen minuten gereageerd, en de webchat verloopt vriendelijk, snel en behulpzaam, zelfs de telefoonlijn is 24/7 bereikbaar.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 juni 2014
NamensLighty
BedrijfArcaniaCraft
E-mail
Websitearcaniacraft.weebly.com
goede en snelle service!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 13 juni 2014
NamensMerlijn
Reactie snelheid en antwoorden op vragen is tot nu toe altijd goed geweest. Ik ben zeer tevreden over de service gerichtheid van Hostnet en de helpdesk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 13 juni 2014
NamensFred Coffa
BedrijfKIE systems
E-mail
Websitewww.kie-systems.nl
Zeer slecht. Opzeggen is onmogelijk. Ik zeg netjes op, 1 maand van te voren per aangetekende brief. De aangetekende brief wordt niet aangenomen omdat er niemand is. Vervolgens laat de bode een bericht achter dat de post kan worden afgehaald op het postkantoor. Dat vervolgens niet gedaan en je hangt weer voor 5 jaar aan het contract. Gemeen he van ze.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 1 juni 2014
NamensJohan Ditzel
E-mail
1 2 3 ... 5Volgende pagina

Hostnet Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?