Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

iXL Hosting B.V.

iXL Hosting B.V.1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:15
E-mail:
Adres:Voltastraat 1
Postcode:6716 AJ
Plaats:Ede
Telefoon:0318-830207
Fax:0318-787596

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met iXL Hosting B.V.



Al meer dan 5 jaar maak ik gebruik van de diensten van iXL Hosting in een Personal Hosting abonnement. Ik ben zeer tevreden over hun dienstverlening. De techniek is goed, nooit problemen geconstateerd met prestatie of bereikbaarheid van de websites. Hun support is eveneens uitstekend: een snelle en adequate reactie op vragen. Ook de financieel-administratieve afhandeling is geheel transparant. En dat alles voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 8 december 2017
NamensPeter Hammer
E-mail
Websitewww.peterhammer.nl
Nadat ik enkele jaren een reseller pakket bij IXLhosting heb afgenomen, ben ik sinds kort overgestapt naar een personal basic pakket. Dit omdat ik geen behoefte meer voelde om zelf diensten te verlenen aan derden. Tijdens alle jaren dat ik gebruik maak van IXLhosting kan ik zeggen dat in ieder opzicht de samenwerking, service, support, geduld, klantvriendelijkheid en prijs in een woord geweldig is. De snelheid waarmee wordt geacteerd is subliem en ook gewoon bellen met IXLhosting behoort tot de normale opties. Door de slimme (SSD) opbouw van de hostingpakketten heb ik ervaren dat zelfs bij (zelden voorkomende) storingen, Ddos aanvallen en andere ongemakken, de servers snel weer volledig beschikbaar zijn. Na jarenlange geklungel bij andere hosting leveranciers is IXLhosting een verademing!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 oktober 2017
NamensC.
iXL-hosting, meer heb je niet nodig. Kundige support, snelle websites en hosting, standaard Redis-cache, ... Meer heb je toch niet nodig? De zakelijke hosting is echt top. Goed bezig iXL!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 september 2017
NamensStijn Belmans
Websitewpsnelheid.nl
Ik maak al een paar jaar gebruik van deze provider voor de hosting van enkele websites en voor de afhandeling van mijn mail. En ik ben al die tijd heel tevreden geweest. Niet alleen over de kwaliteit van de producten, maar ook over de support bij vragen. Altijd snel een duidelijk antwoord. En als dat niet helemaal de oplossing geeft, is het vervolg net zo snel en adequaat.
Een aanrader dus als je een goede provider zoekt!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 31 augustus 2017
NamensFerry Carlier
BedrijfWebsite4All
E-mail
Websitewww.website4all.nl
Een hostingpartij zonder klantvriendelijkheid, niet klantgericht en laat klanten in de kou staan.
Het enige waar deze partij goed in is, is het aanbieden van een server maar daar blijft het ook bij. Indien er iets afwijkend, dan wel problemen zijn zijn ze nergens te vinden. Uitkijken dus! Geen betrouwbare partij.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 6 augustus 2017
NamensMeeart
Een prima en betrouwbare hosting. Bij vragen wordt er altijd een oplossing gevonden. Onze webwinkel is in veilige handen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 23 september 2016
NamensRob Rietveld
BedrijfBeterGoed
Websitewww.betergoed.nl
Top hoster, fijne prijs vlotte en kundige support, voldoende vrijheid om instellingen aan te passen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 30 september 2015
Namenswerner
Bedrijfapartesieraden
Websiteapartesieraden.nl
Tot op heden zeer tevreden met iXL. Goede service. Vlotte beantwoording van vragen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 10 september 2015
NamensEdwin
Wat voor vragen je ook hebt, je wordt altijd goed te woord gestaan. Soms vraag ik vaker hetzelfde maar iXL Hosting blijft vriendelijk en correct handelen en helpen net zolang tot het probleem verholpen is of mijn vragen beantwoord zijn. Ook zijn ze erg duidelijk met hun antwoorden en daar heb ik als klant veel plezier aan en profijt van.
Wat mij betreft TOP!

Dank jullie heel hartelijk voor de goede support.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 14 augustus 2014
NamensEvert Warrink
BedrijfEvria Media
E-mail
Websitewww.evriamedia.nl
Na veel slechte ervaringen met de vorige provider naar dit bedrijf overgestapt en dat had ik al veel eerder moeten doen! Goede bereikbaarheid en response. Zeer behulpzaam en goede adviezen. Top begeleiding met het verhuizen van de server.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 23 september 2012
NamensTinus
Websitewww.metliefs.nl
1 2 Volgende pagina

iXL Hosting B.V. Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?