Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

mijndomein.nl

mijndomein.nl1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:670
E-mail:
Adres:Jaagpad 20
Postcode:2802 AZ
Plaats:Gouda
Telefoon:+31848338137
Fax:+31

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met mijndomein.nl



zeer snelle antwoord en oplossing.

Klant sinds 2005.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 21 november 2017
NamensSteve
BedrijfROIET BV
E-mail
Websitewww.roiet.nl
Na aanvankelijk problemen met inloggen/upgraden heeft Peter mij na enige emails en telefonische ondersteuning op het goede pad gebracht via teamviewer. Hartelijk dank daarvoor. De fout lag bij mij daar ik niet meer kan terugvallen op staf die dit voor mij regelde vroeger.
Uiterst tevreden over het resultaat
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 16 november 2017
NamensDICK VAN DIJK
Bedrijfenviro-pure
E-mail
Erg goedkoop, overzichtelijk controle paneel en super support team.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 15 november 2017
NamensC
Ik ben een jaar na dat de site in de lucht was uit de vereniging gestapt, nu na 2 jaar daarna krijg ik rekening op rekening van Mijn Domein , ze reageren niet op mijn mails. Kan ze niet bellen en krijg steeds dreignota's
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 november 2017
NamensHenk
Ik heb al vanaf 2001 Mijndomein als host.
Heden met de Websitemaker met veel plezier mijn eigen site geconstrueerd, dat het tegenwoordig zo makkelijk kan !
Goede email-begeleiding van het team aldaar om een semi-senior op weg te helpen. Voelt ok. Werkt altijd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 8 november 2017
NamensW.L.
BedrijfDe heer
Zeer prettig zaken doen met mijndomein.nl, complimenten voor de goede en snelle service
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 5 november 2017
NamensDenise
BedrijfPromo power
Fijne software waar je heel makkelijk mee kunt werken. En mocht het een keer toch niet lukken? Een helpdesk die snel antwoord geeft. (Zelfs op zondag! Dank je wel Paul!)
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 5 november 2017
NamensIngrid
BedrijfParticipatiePunt
E-mail
Websitewww.participatiepunten.nl
Wat een belabberde webhoster.
Woensdag 25 oktober 2017 me aangemeld. Vervolgens krijg ik de mail niet opgestart, vraag gesteld. Krijg een tegenvraag, daarna doodstil. Herhaal de vraag donderdag 26 oktober, zit nog op een reactie te wachten. Probeer dan op te zeggen, en een verhuistoken, weer geen reactie. Mensen, blijf weg van Mijndomein!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 27 oktober 2017
NamensTheo
E-mail
Mijndomein werkt supersimpel tegen nette prijzen.
Soms een beetje lastig dat je niet kunt bellen, maar daar staat tegenover dat de helpdeskmedewerkers echt hun best doen om jouw probleem op te lossen en uit te leggen.

Ik ben blij met ze!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 oktober 2017
NamensAngelique Desiree
BedrijfAngelique Desiree.nl
E-mail
WebsiteWww.angeliquedesiree.nl
Op advies van mijndomein.nl zijn we overgestapt naar het websitemaker pakket. Hierin werk je met een zelf gekozen template, een soort programma waarin je normaal tekst en abeeldingen kunt toevoegen, maar waarin de opmaak en allerlei effecten al zijn toegevoegd. Het is duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk opgezet. Ideaal als je weinig kennis hebt om zelf een website te bouwen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 25 september 2017
NamensMirjam
Websitewww.seniorenpcdienst.nl
1 2 3 ... 67Volgende pagina

mijndomein.nl Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?