Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Mindconnect

Mindconnect1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:31
E-mail:
Adres:Dorpstraat 18-A
Postcode:5391 AW
Plaats:Nuland
Telefoon:073 730 3311
Fax:087 78 43 199

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Mindconnect



We hebben eigenlijk nooit zo veel contact en dat is denk ik de beste reclame voor iedere webhost provider. Die keren dat er wel hulp nodig is, wordt dat altijd zo snel mogelijk en perfect geregeld.

Ze hebben misschien niet direct de laatste versies van software geinstalleerd en niet zo'n fraai klanten-frontend als sommige anderen. Maar als ik als zakelijk klant moet kiezen, dan gaat mijn voorkeur uit naar een betrouwbare webhost, met een fantastische service ... Mindconnect dus!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 17 mei 2016
NamensHuub van der Logt
BedrijfKossies Design
E-mail
Websitekossiesdesign.nl
prima bedrijf, prima service
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 29 maart 2016
Namensthea van der wijst
E-mail
Websitewww.wijstmetwater.nl
Mindconnect is altijd snel en deskundig wanneer wij nieuwe verzoeken hebben. Dikke pluim voor Martijn en zijn team!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 23 december 2015
NamensSiebren van der Zee
E-mail
Websitewww.immotix.com
Top gasten!!
Jaren lang alle diensten stabiel en vertrouwd.
Keep up the GOOD work!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 3 september 2015
NamensMarc Janssen
E-mail
Websiterootdns.nl
Snel online, snelle support, goedkoop.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 24 augustus 2015
NamensJan-Jaap Schraverus
BedrijfSchraverus Animatie en Illustratie
E-mail
Websiteschraverusart.com
Mindconnect levert een uitstekend product; niet alleen snel en eenvoudig in gebruik, maar ook bieden ze bijzonder goede support, waarin ik in korte tijd een goed onderzocht antwoord kreeg in begrijpelijke taal. Zeker een aanrader!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 10 juni 2015
NamensBram
BedrijfUniversiteit van Amsterdam
Door uitbreiding van de werkzaamheden was het nodig om ook de hosting te verplaatsen en uit te breiden. Mindconnect heeft voor onze site een goede oplossing geboden waardoor wij een betere site kunnnen aanbieden en die ook meteen de meerdere sites goed kon hosten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 1 maart 2015
NamensJeroen van Gorkom
BedrijfJ-TO
Websitewww.j-to.nl www.slotenmakerenmeer.nl
Bij problemen of vragen krijg ik per ommegaande antwoord van de beheerder. Dat is echt wel heel goed.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 5 februari 2015
NamensAnnelies Goedbloed
Bedrijfchange2move
E-mail
Websitechange2move.nl
Uitstekende ervaring, zeer goede service, accuraat, denkt mee, korte communicatielijnen, kortom zeer servicegericht en vriendelijk.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 16 januari 2015
NamensMieke Elfers-Wijffels
BedrijfSchrijven is van mij
E-mail
Websitewww.schrijvenisvanmij.nl
Prima!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 28 november 2014
NamensHilde
1 2 3 4Volgende pagina

Mindconnect Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?