Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

protagonist.nl

protagonist.nl1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:249
E-mail:
Adres:westblaak 142
Postcode:3012 KM
Plaats:rotterdam
Telefoon:088 - 333 4444
Fax:088 - 333 4445

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met protagonist.nl



Super goede service en altijd snel een reactie en een goede oplossing. Direct contact met gemotiveerde en deskundige mensen is altijd fijn om te ervaren.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 november 2017
NamensPaul Schram
BedrijfIrdaned BV
E-mail
Websitewww.irdaned,com
Ik ben 15 jaar klant geweest bij Protagonist. Overstappen is zo'n gedoe en het leek allemaal wel okee. Maar toen na een migratie waar ik niet om gevraagd had het ene probleem na het andere opkwam begon ik te twijfelen. En toen ik ze heel vaak aan de telefoon had gehad en het nog steeds niet in orde was ben ik eens rond gaan kijken naar alternatieven.

Ik besef me nu pas hoe slecht Protagonist is. Onzorgvuldig handelen, slechte informatievoorziening, slechte bereikbaarheid, ga maar door.

Ik zit nu ergens anders, waar de helpdesk begrijpt wat de klant wil. Waar de klant niet de schuld krijgt van problemen die zijn veroorzaakt door de provider. Mijn god, waarom ben ik zo lang gebleven? Nog even los van het feit dat ik nu de helft betaal van wat ik bij Protagonist betaalde, voor veel betere kwaliteit en service.

Een absolute afrader. Niet doen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 10 april 2017
NamensPeter
Al een paar jaar ben ik klant bij Protagonist. Ik ben geen computerdeskundige,dus ik heb een paar keer hulp gevraagd. Je word dan ongelooflijk snel en deskundig geholpen. Mocht iemand een webhoster zoeken, dan raad ik hem/haar aan voor Protagonist te kiezen.
Met vriendelijke groet, P.L. Slis
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 2 juli 2016
Namensp.l. Slis
E-mail
Ik was altijd zeer tevreden, echter het moment was aangebroken dat het aantal domeinen niet meer te overzien was. Op advies zijn we overgegaan naar een VPS. Dit hadden we nooooiit moeten doen. Het overzetten ging al gek. maar het vervelende begon dat we al een maand lang veel problemen hebben met blacklist en spam om mail te versturen. De vragen die we stellen worden slecht of niet beantwoord. Het is hopeloos. Ik krijg het idee dat ze het niet onder controle hebben.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 22 mei 2016
NamensWillem Roest
BedrijfGert de jong automobielen
E-mail
Websitewww.citroen-alsmeer.nl
Zeer tevreden met Protagonist. Goede en snelle service. Ze zijn bereid je verder te adviseren en je daarbij van dienst te zijn.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 14 april 2016
NamensK.
BedrijfSansoft Computers
E-mail
Websitewww.sansoftcomputers.nl
prima voorlichting
duidelijke antwoorden op gestelde vragen
Goede voorlichting
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 13 april 2016
NamensRob Buijs
Bedrijfdigitolk
E-mail
Websitewww.digitolk.nl
Zeer hulpvaardig en snel.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 12 april 2016
NamensDannes
BedrijfDannes Wegman Illustratie
Websitewww.danneswegman.nl
Website presteert goed en bij vragen/changes reageren ze altijd binnen een paar uren al terug met een wijziging of/en inhoudelijke reactie. Erg tevreden.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 6 april 2016
NamensJ Koster
BedrijfGKV Dordrecht
ben zeer tevreden over Protagonist.
b.v. Tijdens lang weekend weg ineens geen email meer, blijkt dat Protagonist de code van het emailaccount heeft gewijzigd omdat ik ben gehackt. Had ik zelf niet gemerkt.
Ben blij dat zij zo goed opletten op mijn account. fantastisch
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 4 maart 2016
NamensRob Nooij
E-mail
Websitenooij.eu
Altijd behulpzaam, zelfs met de kleinste dingen. Zolang je duidelijk je probleem omschrijft wordt alles goed en snel geregeld door Protagonist en zonder extra kosten.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 3 maart 2016
NamensSimon
1 2 3 ... 25Volgende pagina

protagonist.nl Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?