Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

SoHosted BV

SoHosted BV1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1832
E-mail:
Adres:Dopheide 14b
Postcode:9202PB
Plaats:Drachten
Telefoon:+31 (0)512 571 640
Fax:+31 (0)512 548 056

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met SoHosted BV



Sohosted verzorgt voor ons het VPS, en dat is in bijzonder kundige handen. Ook word je goed en snel (en op persoonlijke wijze) geholpen als er een vraag is ...zelfs als de vraag over andere kwesties gaat dan over het beheer. Daarnaast is het buitengewoon prettig dat het inloggedeelte heel gebruiksvriendelijk is.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 november 2017
NamensKaren Nijst
BedrijfKahlo Webdevelopment & Copywriting
E-mail
Websitewww.kahlo.nl
Alles verloopt snel en makkelijk. Plesk wordt gebruikt voor de administratie van je site. De versie die ze gebruiken is overzichtelijk. Om via je SoHosted account naar Plesk te komen, zijn wel wat veel klikken nodig. Klein minpuntje.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 7 november 2017
NamensJeroen
Websiteweelink-it.nl
Snelle host met krachtige servers. Customer support reageert spoedig en behulpzaam. Wel beperkt in configuratie opties. Meer geadvanceerde instellingen zijn niet aan te passen bij standaard hosting. Aan te raden voor alle 'gewone' websites.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 5 november 2017
NamensTom Cloos
E-mail
Ik ben zeer tevreden, goed bereikbaar p[er telefoon en chat, ik ben vooral blij met de snelle antwoorden op vragen, duidelijke informatie, goede communicdatie. Eigenlijk nooit storingen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 30 oktober 2017
NamensJeanettes Seesing
BedrijfJsconsult
E-mail
Websitewww.jsconsult.nl
Prettig mee te werken, alles verloopt vlot, geen problemen
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 26 oktober 2017
NamensRuben Tibben
BedrijfGuus Clothing
E-mail
WebsiteWww.guusclothing.nl
Bij mijn overstap naar Sohosted ben ik prima begeleid en vanaf toen loopt mijn website als een trein.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 12 oktober 2017
NamensJack Staller
BedrijfJack Staller
E-mail
Websitejackstaller.nl
Zeer meedenkend, op tijd, flexibel, bereikbaar en praktisch, ook begrijpen ze en houden ze goed vast aan hun core business.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 29 september 2017
NamensJohn
E-mail
Websitewww.artisanconnectionagency.com
De webhosting is goed geregeld, nooit problemen met de bereikbaarheid van de site. Bij vragen wordt er heel snel gereageerd en goed meegedacht. Goede service en vriendelijke mensen (vind ik ook erg prettig).
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 25 september 2017
NamensLiesbeth
E-mail
Websitethehorseindepth.com
Prijs/kwaliteit zeer goed, maar vooral de support. Chat of mail snel en duidelijk antwoord.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 september 2017
NamensMartijn Meulendijks
E-mail
Websitewww.genieten.gratis
Lekker makkelijk te vinden allemaal. Goede telefonisch service
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 19 september 2017
Namenssukru ucmak
Bedrijfaard groenvoorzieningen
E-mail
Websitewww.aardgroenvoorzieningen.nl
1 2 3 ... 184Volgende pagina

SoHosted BV Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?