Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Vimexx

Vimexx1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:241
E-mail:
Adres:Hoogoorddreef 9
Postcode:1101BA
Plaats:Amsterdam
Telefoon:

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Vimexx



Vimexx is echt awesome. De servers zijn stabiel, geen downtime gehad afgelopen jaar. Support is super vriendelijk en reageert snel. En de prijzen zijn ook nog is heel scherp.

Na vele waardeloze externe partijen heb ik eindelijk een echt goed hostingsbedrijf gevonden! Bedankt Vimexx!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 20 november 2017
NamensMaarten L
Niks dan lof over Vimexx! Wat een fantastisch bedrijf! Ik ben iets meer dan een jaar geleden overgestapt naar Vimexx en man, dat had ik veel eerder moeten doen! Ze helpen je werkelijk waar overal mee! Omdat ik zelf de bouwer ben van onze 9 websites, heb ik regelmatig een (kleine) vraag, waar ze me altijd mee bij helpen. Fantastisch! Ze zijn super goed bereikbaar (via een heleboel wegen, waaronder mijn favoriet: de chat) en reageren snel en deskundig. En dan de prijzen: die zijn geweldig! Echt, ik ben héél blij met Vimexx en ik raad ze dan ook aan iedereen aan! GA ZO DOOR!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 november 2017
NamensMarieke van Woesik
BedrijfWWW-producties
E-mail
Websitewww.whatawonderfulwedding.nl
Aantrekkelijke prijzen, goede (snelle) servers en klantvriendelijke klantenservice
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 6 november 2017
NamensMitch Proosten
BedrijfMojiWeb
E-mail
Websitemojiweb.nl
Ik verhuisde naar Vimexx op 20-12-2015. Op een andere waarderingssite schreef ik destijds: "Mijn ervaring wordt al weergegeven door alle eerdere positieve waarderingen! Op basis daarvan heb ik voor Vimexx gekozen. Een jong bedrijf met prima perspectieven en expansie-mogelijkheden!"

Er waren toen al heel veel extra's die je in die mate nergens anders tegenkomt. Maar sindsdien zijn er ongelooflijk veel extra's bijgekomen! Je doet jezelf tekort als je niet even een kijkje neemt op https://www.vimexx.nl en https://www.vimexx.nl/news.

Vandaag moest er nog een pakket van elders naar Vimexx worden overgezet; door omstandigheden niet door mijzelf te doen. Vimexx heeft dit op zich genomen.
Tevens heeft Vimexx alle e-mails overgezet en gesynchroniseerd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 31 oktober 2017
NamensRuud van der Veer
E-mail
Websitegeraniumfoto.nl
Beste povider waar ik ooit mee heb gewerkt! Je wordt altijd zeer professioneel geholpen totdat de problemen die zijn opgetreden tot het verleden behoren.
Kan Vimexx echt aan iedereen aanbevelen!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 24 oktober 2017
Namenshenk
Bedrijf
Zeer goede service. Goede kennis van zaken. Snelle hulp via de chat. (Thanks Reinbert) Wij zijn reseller en worden echt SUPER GOED gehandeld. Mijn bedrijf zit in Spanje maar gaan graag naar Nederland om zaken te doen met Vimexx. TOP!!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 20 oktober 2017
NamensMartin Kupers
BedrijfRecruit4.work
E-mail
Websitewww.recruit4.work
Het enige goede aan Vimexx is support, tenzij je technische ondersteuning nodig hebt. In dat geval heb je er helemaal niets aan.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 17 oktober 2017
NamensGuanita
Klantenservice is uitstekend! Iedereen bij Vimexx is buiten gewoon behulpzaam en vakbekwaam.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 oktober 2017
NamensSem Ammerlaan
E-mail
Bad support!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 16 oktober 2017
NamensY
Als je Vimexx een 5 geeft, dan ben je op hosting gebied vermoedelijk niets gewend. Wij hebben in de afgelopen 15 jaren al aardig wat hosters voorbij zien komen, enkele zeldzaam slecht en enkele zeldzaam goed.

Vimexx valt onder "zeldzaam slecht". Ja het kost weinig, maar van up-time, veiligheid en snelheid hoef je eigenlijk niets te verwachten. In principe ben je online en daar is alles mee gezegd, althans - niet als je de tijd meerekent dat je offline bent en daar is Vimexx ook helaas heel erg goed in..

De beveiliging is gatenkaas. Wil je een Wordpress site ergens hosten, doe het dan elders. 8 op de 10 sites in ons netwerk bleek gehackt te zijn, niet site-wise maar server-wise en daar komt de beveiliging van Vimexx op de hoek kijken. Wel heel grappig want scripts die je elders niet zou kunnen draaien ivm veiligheid, die doen het allemaal bij Vimexx.

Nooit, nooit meer. Wij zijn overgegaan naar Upcloud.com en zullen onze vingers niet meer branden aan Nederlandse hosters.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 15 oktober 2017
NamensRemco
1 2 3 ... 25Volgende pagina

Vimexx Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?