Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 
Logo Yourhosting

Yourhosting

Yourhosting1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:1023
E-mail:
Adres:Ceintuurbaan 28
Postcode:8024 AA
Plaats:Zwolle
Telefoon:0900-0309
Fax:+31384524734

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Yourhosting



Snel een website gemaakt voor een actiecomité dat wij met ons hotel ondersteunen. Geweldig geholpen door Yourhosting toen er in de haast wat met de opmaak in "Mijn Website" misging. Een super programma van Youhosting, heel gebruiksvriendelijk, en TOP TOP TOP ondersteuning. Ik bel ze alleen bij problemen maar word er altijd zo blij van hoe ze die oplossen. Een dikke TIEN met een griffel !!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 22 september 2017
NamensAlexandra van Vliet
BedrijfHotel la Heid des Pairs
E-mail
Websitewww.comite-fawetay.be
Yourhosting was voor mij een zeer prettige en makkelijke manier om mijn website en webmail bij te houden. Ook met vragen kon ik altijd terecht, ik werd vriendelijk behandeld en de medewerkers waren ook zeer betrokken. Verder kreeg ik op tijd adviezen als mijn mailbox te vol dreigde te lopen.
Helaas moest ik stoppen met mijn bedrijf en heb ik telefonisch opgezegd. Hierbij heb ik met Daniël van Sintmaartensdijk gesproken en heeft hij mij op een zeer betrokken manier geholpen mij uit te schrijven. Ik maak binnenkort een doorstart met iemand anders en zullen wij ons weer gaan aanmelden bij Yourhosting.
Hartelijk bedankt voor alles!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 20 september 2017
NamensMarion Bakker
BedrijfMammaCare Support
E-mail
Yourhosting:Dag Marion,

Leuk om te horen dat je tevreden bent over de dienstverlening. Bedankt voor je review! Als we je in de toekomst weer als klant kunnen verwelkomen dan zijn we daar erg blij mee :-)

Groetjes, Jerry
Een verademing om bij een telefonisch consult zo goed geholpen te worden. Accuraat, snel, kundig, geduldig en vriendelijk. Mag ook wel eens gezegd worden!

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 20 september 2017
NamensXander
Yourhosting:Dag Xander,

Bedankt voor je positieve review. Leuk om te horen dat je tevreden bent over de dienstverlening!

Groet, Jerry
Goede service, snelle reactie op hulpvragen, verschillende manieren om Yourhosting te contacteren, uitgebreide online informatie

1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 19 september 2017
NamensStan Haanboek
Yourhosting:Beste Stan,

Fijn om te horen dat je zo positief bent over onze dienstverlening. Wanneer je opnieuw vragen hebt, horen wij het graag.

Groet René.

Yourhosting heeft een enorme goede klantenservice.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 18 september 2017
NamensAngelique
Yourhosting:Beste Angelique,

Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Ook in de toekomst staan we voor je klaar!

Groet,

Herjan
Waardeloos bedrijf (geworden). Na een dispuut heb ik deze mensen door een jurist laten benaderen want zelf doen ze geen zak. Eindstand = mijn geld gedwongen terug, want ik had gelijk. Resultaat is dat men mij nu compleet negeert en mijn bestelde (en bovendien betaalde) producten gewoon niet meer worden geactiveerd. Mijn enige blijdschap komt voort uit het feit dat ik verre van de enige ben die op deze manier wordt behandeld en de studentikoze helpdesk en hun diensten dit bedrijf vanzelf vernietigd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 16 september 2017
NamensAnoniem
E-mail
Websitehebikniet.nl
Yourhosting:Beste Anoniem,

Ik begrijp dat je een negatieve ervaring met ons bedrijf hebt.

Uiteraard vinden wij het altijd vervelend wanneer een klant ontevreden is. Helaas heb je geen klantgegevens bijgevoegd waardoor ik de situatie niet kan concluderen.

Als ik alsnog de situatie voor je mag beoordelen, wil je dan een e-mail sturen naar webcare@yourhosting.nl?

Groetjes, Thommas
Bij problemen of vragen , snel en duidelijk advies en hulp , is echt super , Snelle vakkundige mensen met duidelijke oplossingen en raad.
Ben erg tevreden over de service die yourhosting bied .

MVG Dirk
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 16 september 2017
NamensDirk
E-mail
Websitewww.besteadeals.com
Bij problemen of vragen , snel en duidelijk advies en hulp , is echt super , Snelle vakkundige mensen met duidelijke oplossingen en raad.
Ben erg tevreden over de service die yourhosting bied .

MVG Dirk
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 16 september 2017
NamensDirk
E-mail
Websitewww.besteadeals.com
Yourhosting:Beste Dirk,

Dan je wel voor het plaatsen van deze review over onze support. Wanneer je opnieuw vragen hebt, weet je ons te vinden.

Groet René
Uitermate deskundig en vriendelijk geholpen.
Ik vind de bereikbaarheid zo wie zo er goed bij Your Hosting.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 15 september 2017
NamensT Hendriksz
BedrijfBaeknet
Websitewww.baeknet.nl
Yourhosting:Beste T. Hendriksz,

Dank je wel voor je positieve woorden, dit waarderen wij zeer. Wanneer je opnieuw vragen hebt, horen wij het graag.

Groet René
Waardeloze service en slecht advies
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 14 september 2017
Namensw Bankers
Bedrijfwema-import-holland
E-mail
Websitewww.wema-import.nl
Yourhosting:Beste W. Bankers,

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. We doen uiteraard ons uiterste best om je zo goed mogelijk te ondersteunen bij je vragen. Als ik iets voor je kan betekenen ontvang ik graag je verhaal via webcare@yourhosting.nl

Groet,

Herjan
1 2 3 ... 103Volgende pagina

Yourhosting Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?