Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Zenid Hosting Service

Zenid Hosting Service1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:77
E-mail:
Adres:Postbus 31309
Postcode:6370 AH
Plaats:Landgraaf
Telefoon:+31 84 4300002
Fax:+31 45 7440037

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Zenid Hosting Service



Ben zeer tevreden over de hosting en de kwaliteit (betreft ook de beveiliging!) die Zenid levert, en de extra service wat betreft de (af en toe tijdelijke) extra Mb´s op mijn emailaccount van armeniereizen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 21 juli 2017
NamensGerard
BedrijfOutdooR ArmeniA
Websitewww.outdoor.am
Wij hebben verschillende projecten en websites via Zenid lopen en ze leveren perfect werk af! Nooit storingen, nooit downtime, en op vragen word snel dan wel via telefoon of per e-mail altijd dezelfde dag gereageerd. Ik snap ook niet zo goed het geklaag over steeds te moeten vermelden dat het een eenmanszaak is? Wat maakt het uit? Ze doen hun werk prima en al meer dan 15 jaar en gewoon al 15 jaar zeer stabiel in de overvolle hostingmarkt.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 19 juli 2017
NamensDesmond Ijsselman
BedrijfStichting Decemberwens
E-mail
Websitedecemberwens.nl
Een eenmansbedrijfje dat zijn zaakjes niet altijd even goed op orde heeft.
- Administratie slecht op orde.
- Facturen schrijven voor hosting die je niet afneemt.
- Voortijdig je hosting beeindigen en je hier wel voor willen laten betalen.
- Domeinnamen van je klanten gijzelen omdat hij vind dat je nog moet betalen.
En ik had dit allemaal al lang willen laten rusten, maar ik krijg nu enkele jaren laten nog steeds e-mails van zijn incassobureau uit naam van Zenid.net.

Ik zou nooit meer met een dergelijke partij in zee willen gaan. Hij ongetwijfeld ook niet met mij, maar hou dan a.u.b. ook op met mij lastig vallen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 19 mei 2017
NamensRobin
Zenid is een slecht bedrijf waar een zekere Andy Vlasveld de zwakste schakel is.
Vorig jaar is mij ten onrechte een aantal aanmaningen gestuurd en dit jaar was mijn e mail account ineens afgesloten.
De reden volgens Vlasveld:het automatische programma die betalingen controleerd heeft ten onrechte duizenden accounts afgesloten.
Ook was mijn website van uit Oostenrijk niet benaderbaar en misschien wel van uit meer landen niet.
Natuurlijk direct alles verhuisd waar bij Zenid ook nog even te snel mijn e mail account afsloot en ik een dag zonder e mail zat.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 2 maart 2015
NamensLeo
Zeer tevreden ben ik over Zenid Hosting Service. Geen vraag te moeilijk om te beantwoorden, altijd vriendelijk en professioneel, duidelijk en klantgericht. Ieder kleine of groot probleem wordt vakkundig opgelost.
Ik beheer namens Outdoor Armenia meerdere domeinnamen, vooral voor rondreizen in Georgie en Armenie, en alles heb ik zonder problemen kunnen onderbrengen bij Zenid.net .
Onze klanten zijn ook tevreden over de snelle laadtijd van onze internetpagina, gehost door Zenid. Complimenten en ga zo door Andy!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdonderdag, 15 januari 2015
NamensGerard
BedrijfOutdooR ArmeniA
Websitewww.armeniereizen.nl
Nadat ik besloten had om bij mijn vorige webhost te vertrekken vanwege de vele storingen en downtimes ben ik bij Zenid terecht gekomen. Wat een verademing!
Vanaf het moment van aanmelden tot het moment dat de website volledig draaide heb ik een perfecte ondersteuning gehad. Zelfs 's nachts werd er na mijn mailtje direct een klein probleempje opgelost, wat eigenlijk zelfs wel had kunnen wachten tot de volgende dag.
Ik ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de dienst; het ControlPanel is zeer uitgebreid.
Kant en klare scripts kunnen direct geladen worden, de statistieken worden keurig bijgehouden (alle mogelijke bezoekersinfo, zoekmachine zoekwoorden) en nog vele andere tools. Echt super!
Daarom kan ik Zenid aan iedereen aanraden!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 28 december 2014
NamensMarco
E-mail
Websitewww.marcovw.nl
Ik vindt het jammer om te zien dat er zo negatief geschreven wordt over deze partij terwijl ze juist altijd voor mij klaar staan op welke tijden dan ook en mij altijd correct helpen, daarom wil ik toch even reageren op onderstaande 2 berichten:

@Jason: Dat had inderdaad nooit mogen gebeuren maar het is helaas gebeurd en we zijn en blijven allemaal mensen en mensen maken simpelweg gewoon fouten. Ze maken elke nacht back-ups dus als jij inderdaad alles had verwijderd hadden ze dat vast wel kunnen herstellen.

@Bernardus : Ik kan me niet voorstellen dat jij opeens al je bestanden zomaar kwijt bent en dat er opeens niet meer met ze te praten is, ze reageren bij mij altijd op elke mail en je kan ze ook gewoon bellen. Als jouw account suspended is dan zal daar een grondige reden voor zijn en als inderdaad jouw account vol zit met malware en andere vreemde dingen kan ik me best voorstellen dat dit schade op kan gaan leveren.

Ik wil totaal niet Zenid een hand boven de kop houden maar ik vindt als je dit soort reacties plaats er altijd 2 kanten van een verhaal zijn.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 14 oktober 2014
NamensMaurice Snijders
BedrijfAutorijschool Maurice
E-mail
Websiteautorijschool-maurice.nl
Wat een zeer slechte hosting, heb al een maandje of 12 niks aan de bestanden, vormgeving of hosting directory veranderd.

Redelijk vaak bekijk ik of mijn websites nog online zijn tot deze week mijn verbazing viel op dat mijn accounts SUSPENDED (Geblokkeerd) waren.

Gecontacteerd en de beste persoon Andy begon meteen te dreigen dat hij de schade op mij kon verhalen want, een script wat draaide op mijn hosting had volgens hem zeer grote schade aangericht.

Al met al al mijn bestanden kwijt en geen mogelijkheid met deze persoon voor normale communicatie.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 25 augustus 2014
NamensBernardus Molkenboer
BedrijfBartMolk
E-mail
Websitebartmolk.nl
Helaas was mijn ervaring niet zo positief. Na een verzoeken om ssh toegang tot mijn eigen account, werd ik gemaild in platte tekst een username / wachtwoord van iemand anders. Ik had dus toegang aan een andere site, hun bestanden, alles. Ik laat Zenid weten en ze veranderde onmiddellijk hun wachtwoord. Maar hoe kan dit gebeuren? Ik had wel moeite om ssh toegang te houden tot mijn eigen account, wat elke maand of zo werd weer uitgeschakeld. Niet veilig, niet handig.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 8 maart 2014
NamensJason
Ik ben heel erg tevreden met de diensten van Zenid.net, ze helpen me altijd keurig en snel en zijn altijd behulpzaam ook over de snelheid en mogelijkheden van CPanel ben ik zeer te spreken! altijd snel reactie op mijn vragen. Helemaal top!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 26 februari 2013
NamensAnja van Geijlswijk
BedrijfAnja's Vinyl Shop
E-mail
Websiteanjasvinyl.nl
1 2 3 ... 8Volgende pagina

Zenid Hosting Service Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?