Webhosting prijzen vergelijken en ervaringen delen doe je op Webhosters.nl!
Vind een hosting provider:
 

Virtuele webhostingVirtuele webhosting

Domeinnamen en e-mailDomeinnamen en e-mail

Dedicated en vps webhostingDedicated en vps webhosting

Co-located en rackspace webhostingCo-located en rackspace webhosting

 

Zylon Internet Services

Zylon Internet Services1 ster1 ster1 ster1 ster1 ster
Ervaringen:12
E-mail:
Adres:Protonstraat 6c
Postcode:9743 AL
Plaats:Groningen
Telefoon:+31 (0)50 360 4554
Fax:+31 (0)50 360 4557

Deel jouw ervaring!
Meer informatie »

Ervaringen met Zylon Internet Services



Service was 5 jaar geleden top, maar tegenwoordig niet meer. Oude servers (PHP 5.3!), en nu al voor de zoveelste keer dat zonder reden de mail er uit ligt, DNS niet bereikbaar is, of de hele website is verwijderd.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzaterdag, 12 augustus 2017
NamensSander
Ik ben al jaren klant bij Zylon en dat bevalt nog steeds prima. Er zullen ongetwijfeld goedkopere hosters zijn, maar de service is prima (deskundig en snel), de uptime is perfect en speciale wensen (een bepaalde versie van PHP bijvoorbeeld) is nooit een probleem.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterzondag, 26 augustus 2012
NamensSander
Websitewww.donarmuseum.nl
Heb al meer dan twee jaar een 1u servertje (oud beestje nu) bij ze ge-colocated voor mijn Vrije Software web-apps. Heb ook wat bandbreedte geponsord gekregen. Zeer goede ervaringen met ze, heel behulpzaam (begon al met alle hulp bij het plaatsen van de server, en een lift naar huis nadien), ook met DNS. Ken Erik inmiddels ook persoonlijk. 'k Ga binnenkort over op een dedicated server bij hun i.v.m. grad studie in het buitenland. Zylon is echt de beste host die je je kunt wensen.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stervrijdag, 10 juli 2009
NamensWybo Wiersma
BedrijfStichting LogiLogi
Websitewww.logilogi.org
Reeds jaren klant met dedicated servers. Heel stabiele connectie met het net. Hosten ondermeer in Redbus amsterdam. Professionele dienstverlening etc...
Dit is je perfecte host imho.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 27 oktober 2008
Namens John
E-mail
Websitewww.ddance.fm
Zeer goede provider.

Deze provider heeft veel technische kennis in huis, een stabiel en goed onderhouden netwerk en goede service. We verwijzen onze klanten die hosting willen altijd direct of indirect (via andere partijen) door naar deze provider.
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 15 september 2008
Namens Edwin Eefting
E-mail
Websitewww.syn-3.eu
Zylon is een hele stabiele hoster, en het bedrijf straalt karakter uit! De mensen zijn aardig en persoonlijk, je krijgt via email snel en correct antwoord.

De servers draaien als een zonnetje! En de engineers willen graag meedenken met je website/database problemen. Wij draaien bij Zylon een vrij groot forum, en zo nu en dan krijgen we mail met suggesties om de boel net even iets beter te laten lopen.

Je kan duidelijk merken dat de mensen van Zylon plezier hebben in hun vak en het leuk vinden om op technisch niveau mee te denken.

Ik kwam via een vriend in aanraking met Zylon en ik kan ze van harte aanbevelen!!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 15 januari 2008
Namens Michiel
E-mail
Websitewww.bj-electronics.nl/
Ik kan niet anders zeggen dan een bijzonder goede ISP! We nemen nu al een half jaar diensten van hun af en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Meteen vanaf de eerste offerteaanvraag bleken ze een zeer persoonlijke en meedenkende insteek te hebben. Bijzonder prettig!

We hebben het dan nog niet eens gehad over de daadwerkelijke diensten zelf. Hier kan ik eigenlijk ook heel kort over zijn: het werkt perfect! Aanpassingen zijn geen problemen, er wordt snel gehandeld.

Topwerk leveren de heren!
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 31 juli 2006
Namens Jasper van Wanrooy
E-mail
Websitewww.royalfish.nl
Ik heb zelf een dedicated server gehuurd bij Zylon internet services in december 2004 en daar tussen door van server veranderd. In de periode dat de server veranderd werd ik snel geholpen en de downtijd bleef kort.

De klantenservice van zylon internet services is goed en je word altijd geholpen bij je problemen.

Zylon stuurt netjes paar dagen voor de werkzaamheden een mailtje met de verwachte werkzaamheden.

Voor het geld dat je betaald krijg je een hele hoop voor terug.


Hier bij wil ik zylon internet services Complimenteren voor de goede service


1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterwoensdag, 28 juni 2006
Namens Patrick J
E-mail
Websiteqixs.nl
Zylon Internet Services is met 1 woord geweldig:
- een zeer stabiele webserver
- klantvriendelijk
- support is zeer goed
- uitbreidingen in alle zaken mogelijk
Is er iets down word er direct een vervanging gezocht.
Een tijd terug had ik een dedicated server die down ging.
Binnen een paar uur werd zo een nieuwe geregeld!
Kijk, da's service waarvan je zegt top!
Ik huur voortaan alles bij zylon, de
prijs is oke (je betaalt voor kwaliteit), service is oke.
Om alles samen te vatten; GOED!!

Bedankt Zylon

www.clan-control.nl
1 ster1 ster1 ster1 ster1 stermaandag, 12 september 2005
Namens Jeen boot
E-mail
Websitewww.clan-control.nl
Zylon internet services is in 1 Woord TOP

geweldig 100% klanten service en 100% Stabiel
Dienst: Status
webhosting Zeer Goed
Dedicated Zeer Goed
Colocation ZEEEEEEER Goed

Duz Zylon is UBer Top

M.V.G.
Rob

www.Divine-Gaming.com
100% Quality Gameservers
1 ster1 ster1 ster1 ster1 sterdinsdag, 30 augustus 2005
Namens Rob nordkamp
E-mail
Websitewww.divine-gaming.com
1 2 Volgende pagina

Zylon Internet Services Deel jouw ervaring!
Adverteren op webhosters?