Vandaag, 29 november 2019, is het Black-Friday. Er zijn steeds meer Nederlandse bedrijven die dit fenomeen aangrijpen om met flinke kortingen te stunten en daarbij zitten ook enkele webhosting bedrijven. Veel acties lopen tegenwoordig het hele weekend in plaats van enkel op vrijdag. Op deze pagina brengen we de meest interessante acties in kaart.

Siteground (75% korting)

75% korting op alle webhosting pakketten van SiteGround tijdens Black Friday dagen. De korting begint op vrijdag 29 november en eindigt op maandag 3 december.

Korting: 75% (leg de korting tot 3 jaar vast)
Geldig: 29 november – 02 december

Korting bekijken

Mijn.host (Tot 70% korting)

Bij mijn.host krijg je 70% korting op de webhosting pakketten: ‘webhosting’, ‘wordpress hosting’ en ‘reseller hosting’. Gebruik de kortingscode BLACKFRIDAY70 tijdens het bestellen. Je kunt de korting tot maximaal 12 maanden vastleggen.

Korting: 70% (op hosting)
Geldig: 29 november – 02 december

Ga naar mijn.host

Antagonist (60% korting op webhosting)

Antagonist geeft vandaag 60% korting op webhosting en 35% korting op .NL domeinregistraties. De korting is het hele Black-friday weekend geldig, dus tot en met de cyber monday op 2 december.

Korting: 60% op webhosting / 35% op .NL domeinregistratie
Geldig: 29 november – 02 december

Ga naar de Actie

TransIP (50% korting)

Webhosting bedrijf TransIP geeft alleen vandaag 25% korting op webhosting, stack en VPS. De korting geldt voor de eerste 6 maanden. Deze actie is slechts 1 dag geldig, vandaag tot en met 23:59!

Korting: 50% op webhosting (eerste 6 maanden)
Geldig: 29 november (t/m 23:59 vanavond)

Zie TransIP

Yourhosting (20% korting op webhosting)

In de Black-friday deals van Yourhosting geldt ere een korting van 20% op shared webhosting pakketten voor nieuwe klanten. Ook is er een 50% kortingsactie op SSL. De actie loopt tot en met maandag 2 december.

Bezoek Yourhosting