Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Domeinnaam conferentie NamesCon 2019

Blog

Domeinnaam conferentie NamesCon 2019

Eind januari vindt de 6e editie van NamesCon Global 2019 plaats in Las Vegas. Op dit internationale event komen elk jaar meer dan 1.000 professionals uit de markt samen. Sinds 2016 is NamesCon onderdeel van…

Eind januari vindt de 6e editie van NamesCon Global 2019 plaats in Las Vegas. Op dit internationale event komen elk jaar meer dan 1.000 professionals uit de markt samen. Sinds 2016 is NamesCon onderdeel van WorldHostingDays zodat de evenementen goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Evenement: NamesCon Global 2019
Datum: 27-30 januari 2019
Locatie: Tropicana in Las Vegas, Verenigde Staten
Ticket: Vanaf $699

Naast de nodige netwerkmogelijkheden en keynote sessies zal er ook een live domeinveiling plaatsvinden, in 2017 werd er voor een recordbedrag van $2,7 miljoen aan domeinen geveild op NamesCon.

De domeinnaamveiling wordt uitgevoerd door NameJet, op deze pagina is een overzicht van alle domeinnamen te zien. Ook kan er al worden geboden op de domeinen, op enkele korte domeinnamen zijn al flinke bedragen geboden. Zo is het huidige bod op ‘broker.com’ $150 duizend en staat het hoogste bod op ‘cpu.com’ zelfs al op $606 duizend.

Volledige veiling lijst

Er is nog niet veel bekend gemaakt over de inhoud van de sessies dan wel de sprekers die aanwezig zullen zijn. Een van de keynote presentaties zal in ieder geval gegeven worden door Google Manager Erin McKean. Wel is duidelijk dat er grote sponsoren zullen zijn zoals GoDaddy, Afilias, Sedo, Siteplus en meer.

Wie niet bij NamesCon Global aanwezig kan zijn heeft in juni de mogelijkheid de Europese variant bij te wonen. Van 20 tot 22 juni wordt in Cascais Portugal NamesCon Europe 2019 georganiseerd.