In een persbericht van TWS is bekend gemaakt dat ook webhoster Flexwebhosting nu is overgenomen. Flexwebhosting is opgericht in 2001, gevestigd in Eindhoven en bedient ruim 60.000 klanten.

Eigenaar Jeroen Bouten heeft de aandelen verkocht aan PCextreme om de onderneming hiermee ‘naar een volgende fase van groei te brengen’. Er is géén overnamesom bekend gemaakt. Ook is het opvallend dat TWS ervoor heeft gekozen deze overname geheel onder PCextreme te laten vallen, eerdere overnames werden vanuit TWS zelf gedaan. In het persbericht geeft PCextreme aan dat dit de eerste overname is en dat ze de ambitie hebben meerdere overnames te doen.

Het is de zoveelste overname in de afgelopen twee jaar door ofwel TWS of Team.Blue. Inmiddels vallen al meer dan 30 bedrijven onder één van deze twee hosting partijen (bekijk hier het volledige overzicht).

Flexwebhosting biedt webhosting aan vanaf €2,50 per maand (Instap) en een .NL domeinnaam kost bij het bedrijf €9,95 per jaar.Flexwebhosting wordt beoordeeld met 3,2 uit 5 sterren op basis van ruim 150 reviews.

Bron: https://tws.eu/news/