Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / iXL Hosting overgenomen door Combell

Blog

iXL Hosting overgenomen door Combell

Het Belgische Combell heeft de Nederlandse webhoster iXL Hosting uit Ede overgenomen. Dit nieuws volgt twee dagen nadat Combell bekend maakte het Belgische Nucleus te hebben overgenomen. Met deze overname verstevigt Combell haar positie in…

Het Belgische Combell heeft de Nederlandse webhoster iXL Hosting uit Ede overgenomen. Dit nieuws volgt twee dagen nadat Combell bekend maakte het Belgische Nucleus te hebben overgenomen. Met deze overname verstevigt Combell haar positie in Nederland, het Nederlandse Byte is ook reeds onderdeel van het Belgische concern.

iXL Hosting is een middelgroot hosting bedrijf uit Ede opgericht door Robert van Esseveld, hij zal het bedrijf verlaten en zijn carrière elders in de ICT voortzetten. iXL Hosting heeft 8.000 klanten en ruim 60.000 websites onder het beheer, er werken in totaal negen mensen.

Deze overname is inmiddels de zoveelste in een reeks die sinds begin 2018 op gang kwam. TWS deed toen een reeks overnames in Nederland, ook TransIP deedt met CloudVPS een grote overname. Bekijk hier welke bedrijven er nu allemaal onder Combell vallen. Wat de gevolgen voor klanten zijn is onduidelijk, het persbericht geeft geen nadere details anders dan dat er over innovatie wordt gesproken.

Persbericht: Combell