Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond
Webhoster vernieuwen 2024

Webhosters gaat Vernieuwen

Webhosters.nl is al vele jaren dé bekendste review site op gebied van hosting en webhosting, maar er zijn ook scheurtjes in onze aanpak. Lees hoe we dit gaan aanpakken.

Geld Verdienen doe je zo

Online Geld Verdienen: Bewezen Methodes

Droom je ervan om je eigen succesvolle online bedrijf te starten, of zoek je eenvoudigweg naar manieren om extra inkomen te genereren?

Achtergrond 27 feb 24

Nieuwe webhosting servers van Site.nl: met LiteSpeed en Redis

Site.nl heeft recentelijk nieuwe webhosting servers gelanceerd die zijn voorzien van LiteSpeed en Redis.

Achtergrond 27 feb 24
Cloud86 formule2

Cloud86 stapt in bij Formule 2 met Richard Verschoor

Hosting bedrijf Cloud86 stapt in als nieuwe sponsor van Richard Verschoor, een groot Nederlands racetalent, van Team Trident. Met beiden de focus op snelheid en goede support is dit een mooie match!

Team Blue

Team.blue: Webhosting bedrijven

De partij achter de volgende grote hosting labels in Nederland: TransIP, Vimexx, Hypernode, VDX, Ixl Hosting, Hipex, Proserve en CloudVPS.

Your Online - Total Webhosting Solutions

Total Webhosting Solutions: Your.Online

Acht (overkoepelende) merken, meer dan zeshonderd medewerkers met in totaal meer dan één miljoen werknemers: Dat is Your.Online. (Voorheen: Total Webhosting Solutions)

storing updates hosting.nl

Storingsmeldingen Hosting.nl nu ook te ontvangen via Discord en Teams

Je kunt nu ook onderhouds- en storingsmeldingen van Hosting.nl ontvangen met Discord en Microsoft Teams.

Het Belang van Hosting in de SEO Strategie

Bij SEO denk je wellicht direct aan de meeste voorkomende en gebruikelijke manieren van optimalisatie: het optimaliseren van zoekwoorden, het plaatsen van de beste content op jouw website en natuurlijk het verkrijgen van Backlinks naar…

Achtergrond 4 jan 24
Gratis Stockphoto's

De 11 beste websites voor (gratis) rechtenvrije stockfoto’s

Op het gebied van gratis stock photo’s is er de laatste jaren een hoop veranderd. Het is namelijk makkelijker geworden. Bekijk direct waar je het beste gratis stockphoto’s kan scoren.

Achtergrond 1 jan 24
Waarde van een domeinnaam

Waarde domeinnaam bepalen en domeinnaam verkopen

Voor dit artikel hebben we contact opgenomen met twee van de bekendste domeinnaam experts van Nederland: Romano Jennekens en John Klokgieter

Achtergrond 13 dec 23
Website Makers en Hosting

Website Makers en Hosting

Als je geen Wordpress wilt gebruiken maar toch snel een website live wilt hebben ben je aangewezen tot ’tools’ genaamd sitebuilders. In Nederland zijn ze in verschillende soorten en maten te verkrijgen.

Webhosting Awards Webhosters.nl

Hosting Awards

Stap in de wereld van eersteklas webhosting met een overzicht van de Best Beoordeelde Webhosters, bekroond in de Nederlandse Hosting Industrie Awards. Ontdek de topnamen die uitblinken in betrouwbaarheid, klantenservice en snelheid.

Achtergrond 1 dec 23
cloud86 duitsland

Cloud86 vanaf nu ook actief in Duitsland

“Schnelles Hosting, aber erschwinglich”. Cloud86 biedt haar diensten nu ook in Duitsland. Het Nederlandse hostingbedrijf heeft een Duitse versie van haar website gelanceerd die vanaf nu te bezoeken is.

Webhosting Snelheidstest 2023

Webhosters Snelheidstest 2023

Onze ‘gouwe ouwe’, de meest complete snelheidstest van Nederlandse bodem: de bekende WordPress Webhosting Snelheidstest van Webhosters.nl. Hieronder vind je de resultaten van 2023.

Hosting 10 nov 23
Onafhankelijke hosts

Onafhankelijke Hosting en Hosting Groeperingen Nederland

Een overzicht van alle hosting bedrijven van de investeringsfondsen en alle onafhankelijke hosting partijen in de Nederlandse hosting markt. Tip: Sla de lijst op je in favorieten! Hij wordt vaak gewijzigd.

Achtergrond 1 nov 23
Cloud86 interview-def-2

Interview met het snelle en snelgroeiende hostingbedrijf Cloud86

In dit artikel wat achtergrond en informatie over het populaire en goed scorende hosting bedrijf Cloud86, over waar ze staan, waar ze voor staan en waar ze naar toe willen.

Achtergrond 27 okt 23
Strato mini vps

Nieuw bij Strato: VPS Linux Mini hosting pakket

We kregen het bericht binnen dat hostingbedrijf STRATO start met een nieuw type hostingpakket: VPS Linux Mini. Dit zijn kleine virtuele servers die lager geprijsd zijn dan de reguliere VPS-modellen van STRATO.

Scam-Webhosting-Solutions-24.jpg

Webhosting Solutions 24 Oplichting

Spookfacturen, hoe herken je ze en hoe ga je er mee om. Vanuit Zweden gaat er nu een spookfactuur rond van Webhosting Solutions 24

Hosting 4 okt 23
cloud86 mijlpaal 25000 klanten

Mijlpaal voor Cloud86: 25.000 klanten

Het aantal klanten van Cloud86 is in korte tijd gegroeid naar 25.000 klanten. Het hostingbedrijf van Nederlandse bodem spreekt over een belangrijke mijlpaal.

weforest

mijn.host gaat samenwerking aan met WeForest

De internet en ICT-sector zijn verantwoordelijk voor veel stroomgebruik. Als hostingprovider maakt mijn.host deel uit van die branche, maar nemen zij graag de verantwoordelijkheid en doen zij zoveel mogelijk hun best om de negatieve impact te verkleinen. Daarom biedt mijn.host al uitsluitend 100% groene hosting aan en hebben zij meerdere initiatieven genomen om hun footprint minimaal te houden.

Nieuwe premium spam filter bij mijn.host hosting

Mijn.host biedt gratis premium spamfilter voor alle hostingpakketten

Mijn.host staart met de integratie van premium Spamfilters – lees hier hoe je hem instelt en zelf beheert.