Total Webhosting Solutions (TWS) heeft webhosting bedrijf deHeeg overgenomen. deHeeg maakt nu onderdeel uit van de groep hosting bedrijven onder TWS. Vorige maand werd nog duidelijk dat Neostrada door deze partij is overgenomen, wat het totaal aantal bedrijven onder de TWS groep inmiddels op elf stuks brengt.

Webhoster deHeeg is gevestigd in Beverwijk en actief in de hosting markt sinds 1999. De diensten van deHeeg worden beoordeeld met en 2,9/5 op basis van 54 ervaringen waarbij opvalt dat er de afgelopen jaren nauwelijks nieuwe reviews zijn geplaatst. deHeeg biedt webhosting aan vanaf €2,50 per maand, WordPress hosting vanaf €19,95 per maand en een Managed VPS vanaf €59,95 per maand.

Over de overname zijn door de beide partijen géén details bekend gemaakt, er is dan ook geen overnamesom bekend. Wel is duidelijk op de website te lezen dat TWS Europese ambities heeft. Hoewel de overnames in 2018 tot nu toe nog in Nederland plaatsvinden verwachten we dat er snel buitenlandse overnames zullen volgen.

Website: TWS

GERELATEERDE ARTIKELEN: