Webhosting bedrijf Vimexx heeft het bedrijf Webruimtehosting overgenomen. Zonder dat het nog publiekelijk is gemaakt melden meerdere klanten van Webruimtehosting dat zij overgezet zijn naar servers van Vimexx.

Team.blue, de eigenaar van Vimexx, heeft nog géén persbericht over deze overname naar buiten gevraagd. In de database van de KVK is echter wel te zien dat Vimexx de handelsnaam Webruimtehosting heeft bijgeschreven. De eigenaar van Webruimtehosting, Meijer, geeft aan dat de klanten binnen Vimexx geïntegreerd worden om continuïteit te waarborgen en nieuwe features te kunnen bieden.

bron: www.kvk.nl

Deze overname lijkt erg goed te passen gelet op het productaanbod van Webruimtehosting en Vimexx. Beide webhosters bieden hosting pakketten aan vanaf respectievelijk €0,45 en €0,99 met ruime specificaties. Webruimtehosting is naar eigen zeggen 12 jaar actief en bedient ruim 8.000 klanten. Opvallend is wel dat Webruimtehosting één van de weinige budget hosters is met telefonische klantenservice. We zijn benieuwd of dat onder een nieuwe eigenaar aanblijft.

  • Webruimtehosting wordt beoordeeld met een 4,6 / 5 (op basis van 90+ ervaringen)
  • Vimexx wordt beoordeeld met een 4,8 / 5 (op basis van 650+ ervaringen)