Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Webwinkel Vakdagen 2019

Blog

Webwinkel Vakdagen 2019

23 en 24 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Webwinkel Vakdagen 2019 gehouden. Dit evenement dat alweer voor het 13e opeenvolgende jaar plaatsvindt trok vorig jaar ruim 12 duizend bezoekers. De bezoekers van…

23 en 24 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Webwinkel Vakdagen 2019 gehouden. Dit evenement dat alweer voor het 13e opeenvolgende jaar plaatsvindt trok vorig jaar ruim 12 duizend bezoekers. De bezoekers van de Webwinkel Vakdagen zijn hoofdzakelijk werkzaam in de retail en communicatie sector, werken in kleinere bedrijven (tot 20 personen personeel) en bestaan voor 71% uit mannen en 29% uit vrouwen.

Onder de exposanten zien we  hoofdzakelijk software bedrijven, marketing partijen en betaalbedrijven gericht op e-commerce. Hoewel de focus dus nog steeds gericht is op ondernemers met een webwinkel zijn er ook interessante bedrijven aanwezig voor andere internet ondernemers.

Zo zijn de affiliate marketing bedrijven Daisyconen en TradeTracker beide aanwezig. Verder zijn er designers, webontwikkelaars en contentbureau’s waar iedereen met een website gebruik van zou kunnen maken.

Wat ons natuurlijk opvalt is dat er relatief weinig webhosting bedrijven aanwezig zijn, op de exposantenlijst zien we enkel XXL hosting en Oxilion. De belangrijkste sponsor is Lightspeed, bekend van de webshop software.

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 7 & 8, Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht
Datum: 23-24 januari 2019
Openingstijden: 10:00-17:00

Aanmelden is Gratis, ga naar: https://www.webwinkelvakdagen.nl