123-webhost.nl

4,9 / 5 143 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

  • KvK-nummer: 0866265428
Openingstijden
  • Werkdagen: 9:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00

Overall score

4,9 / 5 143 ervaringen

Totaal (143)

  • Algemeen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Kwaliteit hosting
  • Klantenservice

Laatste 12 maanden (4)

  • Algemeen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Kwaliteit hosting
  • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over 123-webhost

Bij 123 Webhost is het mogelijk om al vanaf € 15,- per jaar jouw website te hosten. Wel moet je er dan nog vaak een domeinnaam bij nemen. De kosten hiervoor bedragen € 6,75 per jaar. 123 Webhost kenmerkt zich door de volgende aspecten:

  • Hosting vanaf € 15,- per jaar maakt 123 Webhost een goedkope webhosting optie.
  • Meer dan 17500 Websites onder beheer
  • Al actief sinds 2003
  • Site wordt gehost op krachtige Dell Servers
  • ’s Nachts upgrades
  • Betalen via iDeal
  • Hoge Uptime ( 99,9% )

Aanbod van 123 Webhost

123 Webhost heeft het volgende aanbod beschikbaar:

Ervaringen 143 op 3 pagina's

Mijn advies : Doe alle mogelijke zaken met dit bedrijf! Geweldig bedrijf!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Alle afdeling van Wabuco Group, doen al jaren zaken met 123-webhost. Echt een geweldig bedrijf met ongekende uitmuntende service!
vrijdag 24 september 2021
Stefan Walhain
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Voordelige hosting met top service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al enkele jaren klant bij 123-Webhost. Pakketten zijn erg voordelig geprijsd en Gunther staat werkelijk altijd klaar om te helpen. Fantastische en persoonlijke service. Absolute aanrader!
vrijdag 17 september 2021
Pascal van Dooren
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super enthousiast
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik moest een extra zakelijke website en had niet het budget om daarmee ook bij de premium-provider te gaan waar ik de eerste heb. 123-webhost werd me aangeraden en ik ben super enthousiast. De helpdesk reageert binnen heel korte tijd op elke (soms onnozele) vraag die ik stel, zelfs in het weekend! En voor de prijs hoef je het niet te laten. Ik ga mijn andere privé websites ook naar 123 overzetten. Ik moet ook minpunten noemen, maar die heb ik nog niet ervaren. Dus sorry.
maandag 23 augustus 2021
Carola Janssen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super snelle en fijne support bij 123-webhost.nl
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik zit al een aantal jaar bij ze en ik ben nog steeds heel erg tevreden over de diensten en de support die ze bieden. Alles werkt naar behoren en de reactietijd is zeer snel met behulpzaam personeel. Ik raad het iedereen aan.
donderdag 24 juni 2021
Marlies
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Uitmuntende hosting en klantenservice!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na 15 jaar klant te zijn geweest bij Webreus nu (na 6 dagen kan geen mail mogelijk) overgestapt naar 123-Webhost. Al mijn domeinen en hosting heb ik overgezet en dat ging allemaal zeer voorspoedig met (waar nodig) deskundig en vriendelijke hulp van de helpdesk. Dit is echt een aanrader!
dinsdag 8 september 2020
Henk van Bruggen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prima webhost
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De meeste websites die ik beheer staan bij 123-webhost en zij zijn echt onovertroffen.
zondag 5 juli 2020
Rein Koetsier
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Uitmuntend !
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al vele jaren klant met meerdere accounts en zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en adequate adviezen. Top.
donderdag 12 maart 2020
Jan Scholtens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zeer goede helpdesk
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb van 2006 tot 2012 een website (van een camping) gehost bij 123-webhost. Altijd goede ervaringen met dit bedrijf gehad. Vanavond vraag ik voor mijn administratie oude facturen op. Ik krijg ze binnen 5 minuten! Wat een top bedrijf! Als ik weer een website nodig heb dan host ik hem weer bij 123-webhost.
dinsdag 10 december 2019
Ton
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Service zoals service bedoeld is
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben al jaren klant bij 123 Webhost en deze partij levert topservice. Het proces van aanvragen van nieuwe domeinen en hosting loopt soepel en snel. In het geval van vragen reageert men snel (zelfs buiten kantooruren) en het wordt altijd opgelost. Top!
vrijdag 25 oktober 2019
Jan Mateboer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
SUPER!!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vandaag mijn domein verhuisd naar deze provider. Daarbij hebben zij mij super snel, super deskundig en super vriendelijk geholpen. Niet normaal!
woensdag 9 oktober 2019
Hans
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Supergoede hosting
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren al onze websites (ruim 10) bij 123-webhost. Wat een verademing na onze vorige hosting waar ik lang moest wachten en vaak het gevoel kreeg een sul te zijn (terwijl ik niet echt een beginner ben). Snelle reacties op een vraag. Behulpzaam en to the point. Heb ik iets niet helemaal goed opgegeven of wil ik later een website verplaatsen naar een ander domein, geen probleem, zo gebeurd. Het geeft een vertrouwt en veilig gevoel als (kleine) ondernemer je website aan 123-webhost toe te vertrouwen en dat mag best gezegd worden. Ik vind dat niet vanzelfsprekend en stuur nu en dan een bloemetje voor de uitstekende service! Nu moet ik ook een minpunt verzinnen, want dat staat in de richtlijn voor een goede review. .... nee, dat lukt me echt niet. 100% eerlijkheid stond ook in de richtlijn!
zondag 26 mei 2019
Marc Scheffer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
De allerbeste die je kan vinden ... zoek dus niet verder :)
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Webhosting, klantenondersteuning, service, snelheid, betrouwbaarheid, eerlijkheid, dienstverlening, .. ... 100% tevreden. Na 20 jaar hosting ervaring, kan ik met een gerust hart zeggen dat deze de allerbeste is. Groeten, Danny
dinsdag 26 maart 2019
Verbiest Danny
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Absoluut de beste 123-webhost.nl
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik werk met 10 verschillende hosting bedrijven omdat klanten dat graag willen... Heb ik de keuze dan laat ik "domeinnaam verwijderd" ze afsluiten bij Gunther of doe ik dat even zelf. Geweldige helpdesk als je een vraag hebt. PS: vertel dit nu niet verder anders gaat iedereen naar hem toe ;)
dinsdag 9 oktober 2018
Frank Langedijk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Beste prijs/kwaliteitsverhouding voor webhosting die je kunt krijgen met support dat hier ver bovenuit steekt!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vaker 123-webhost voorbij zien komen, uiteindelijk door een collega aangeraden vanwege de klantenservice. Dit is dan ook de reden dat ik graag aan mensen die overwegen tot aanschaf wil laten weten dat dit in ieder geval zeer goed zit! Als je je verwachtingen omtrent webhosting bijstelt naar aanleiding van het bedrag wat je er voor betaald, is 123-webhost in mijn ogen de beste keuze! Het bevat alle basis features (en soms meer) om direct van start te kunnen.
vrijdag 10 augustus 2018
Roel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Goede helpdesk
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik kreeg de helpdesk snel aan de lijn. De medewerkers checken ook heel snel allerlei gegevens van je domein en error meldingen. Ook als het geen storing van de hosting is, zijn ze heel behulpzaam. Heel deskundig en een snelle oplossing van het probleem.
woensdag 4 april 2018
Anna Smit
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Top service!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na jaren klant geweest te zijn bij 123 Webhost heb ik de fout gemaakt om een van mijn websites te verhuizen naar Combel. Dit was een grote vergissing want het ene probleem na het andere dook daar op, de klanten service bleek nagenoeg onbestaande en als klant stond je daar dus behoorlijk in de kou. Na het zoveelste probleem met de servers van Combel was de maat vol en heb ik Gunther van 123 Webhost gecontacteerd. Binnen de kortste keren, zonder problemen en down time heeft Gunther heel de handel terug naar 123 Webhost gemigreerd. Top service! Top kerel! Mike
vrijdag 16 maart 2018
Mike Van Berghen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super ondersteuning
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Via 123-webhost beheer ik enkele domeinnamen. Indien er zich een probleem stelt, dan kun je altijd beroep doen op de helpdesk. Je ontvangt heel vlug een klaar en duidelijk antwoord. Ik wou dat alle bedrijven zo'n ondersteuning hadden.
zondag 4 maart 2018
Dieter Vanderplancke
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Echt supergoed
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Als ict-techniek-leek ben ik, natuurlijk vaak onverwachts, aangewezen op o.a. de adviezen en hulp van 123-Webhost.nl. Ik heb hier een aantal domeinnamen en een paar hosting pakketten, doorgaans werkt alles probleemloos maar soms moet ik wat wijzigen en heb ik geen idee. Deze helpdesk reageert snel, hulpvaardig en super deskundig. Pet af!
maandag 26 februari 2018
Hans
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Uitstekende ondersteuning
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zowel de support per e-mail evenals de telefonische support is uitstekend.. ..zelfs de reactiesnelheid in het weekend is geweldig!
zondag 7 januari 2018
Evert
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb weinig ervaring met andere hostingproviders, maar ik weet wel te zeggen dat ik nog nooit zo'n goede service van iemand of bedrijf heb gehad. Gunther staat altijd voor je klaar geeft altijd snel antwoord en hoe dom mijn vragen ook zijn hij denkt mee en helpt mee! Echt fantastisch - Was iedereen maar zo! Gunther dankjewel en ik hoop dat je nog veel klanten krijgt.
vrijdag 4 augustus 2017
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De vriendelijke service is geweldig, de reactiesnelheid hoog en de duidelijkheid van alle instructies groot. Tel daarbij op het geduld om tijd te nemen voor iemand die een flater heeft begaan - en je snapt, ik ben FAN van 123-webhost.net
vrijdag 20 januari 2017
de Flines
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Uitermate klantvriendelijk en behulpzaam.
vrijdag 9 december 2016
Verberne
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit is slechts één van mijn ervaringen: Ik vroeg tegelijkertijd een aantal website namen aan. Ik dacht dat het handig was om twee website bij elkaar te voegen. Even later bedacht ik dat ik hierdoor geen apart email adres voor die websites kon maken. Eén mailtje, en een paar uur later was alles weer zoals ik het wilde. En dat terwijl ik zelf de fout had gemaakt. Geen gezeur, gewoon uitstekende service.
woensdag 30 november 2016
van Buuren
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben al meer dan 11 jaar klant van 123-webhost en kan er alleen maar lof over spreken. Ook vandaag tijdens het overzetten van data en overige software naar een nieuwe server heb ik wederom uitstekende support gehad van Gunther. Gunther is nooit iets te veel, beantwoordt altijd snel en correct je vragen en helpt je waar hij kan. Gunther je bent een kanjer! Ga zo door :-) Groet, Jean
vrijdag 11 november 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al geruime tijd klant en meer dan tevreden. Dus mag dat ook wel 's opgeschreven worden (zoals hier). Geen fratsen, geen toeters & bellen, enkel recht-voor-je-raap-webhosting . Flexib qua inrichting (binnen kaders), waar nodig degelatie op beheeronderdelen in controlpanel (bijv. DNS). Mijn voornaamste redenen om toentertijd te kiezen voor 123-Webhost was vanwege integratie van Installatron. Binnen het DirectAdmin CP; one-mouse-click-deployment van 30-tal actuele templates voor webapplicaties beheeropties (oa. backup, clone). Ben nl. geen command-line-guy Zo gecontroleerde voortbrenging en onderhoud over subsets van Wordpress sites (ontwikkel- vs. live-versies) te kunnen doen. Snelle en behulpzaam support via ticketing system, veelal ook nog response buiten de gebaande kantoortijden. Door de jaren heen zeer zeer WEINIG issues/instabiliteit of onbeschikbaarheid gehad. Communicatie is helder en duidelijk, notificaties vooraf van verlengingen van hostingpakket en vervaldata domeinnamen. Aanrader, dummy-proof, kind-kan-de-was doen, geschikt voor meer ervaren huis-tuin-en-keuken webadmin's. Herinner me nu ook, eerder goede ondersteuning te hebben gehad bij het (op mijn verzoek, toch) terughalen van een domeinnaam die in verval was. Die stond gelukkig nog in quarantaine van SIDN stond en er nog minder dan 24u recuparatietijd over was. #
dinsdag 8 maart 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
@Maarten (reactie 13 februari): een factuur voor de verlenging van (niet opgezegde) abonnementen is geen 'spookfactuur'. Zegt u aub voortaan tijdig uw abonnementen op als u deze niet wil verlengen en niet pas enkele maanden na de verlenging zoals nu het geval was. Dat voorkomt dit soort ongemakken.
dinsdag 23 februari 2016
Degraeve
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zeer slechte ervaring met deze host. Ze sturen spookfacturen op. Pas op zijn echte oplichters.
zaterdag 13 februari 2016
Bruijn
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 6
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Gunther, wat ben je een verademing! Ik ben zo blij met de servicegerichte instelling die je hebt. Je bent in staat om de informatie binnen het enorme oerwoud aan internettermen op een begrijpelijke manier te vertellen. Je verliest geen een moment het geduld door al mijn vragen. Omdat je niet primair je eigen producten verkoopt maar de juiste informatie geeft waaruit ik zelf de keuze kan en mag maken, verkoop je jezelf. 123-Webhost is en blijft voor mij een topbedrijf.
maandag 11 januari 2016
Kroon
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Voor een klant van ons met de supportafdeling gebeld. Hier werd ik erg goed geholpen. Omdat zoveel hostingproviders zich tegenwoordig beperken tot alleen hulp bij hosting en soms zelfs betaalde telefoonnummers of alleen e-mail support verlenen vond ik dit echt een verademing. Website is sloom, kan je me helpen? En vervolgens werden niet alleen de serverinstellingen gecheckt maar werd er veel dieper op ingegaan en werden problemen op de website ook besproken.
donderdag 20 augustus 2015
van Biezen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
@Martin (reactie 2 juli): u bent geen klant van ons, maar van 123website.nl. Graag uw ervaring bij de juiste provider plaatsen, 123-webhost.nl heeft niks te maken met 123website.nl. Waarvoor dank :)
donderdag 16 juli 2015
Degraeve
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik krijg totaal geen reacties op mijn e-mails gestuurd aan de klantenservice sinds 09-06-2015. Diverse herinneringen gestuurd, maar ook daarop geen enkele reactie.
donderdag 2 juli 2015
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 5
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Duidelijk, snel, behulpzaam en erg goede prijs/kwaliteit verhouding! Wat wil je nog meer? Niks! Goede hostingbedrijf waar ik meer dan tevreden over ben.
donderdag 27 november 2014
de Koning
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al bijna 2 jaar een tevreden klant bij 123-webhost.nl. Altijd een zeer snelle respons van zowel de servers als van de medewerkers bij eventuele vragen. Ook de verhuizingen verlopen altijd erg snel en moeiteloos. Alles werkt, is mogelijk en heb nog geen onverwachte verassingen gehad. Ruim voor de vervaldatum van een domeinnaam of hostingpakket krijg je netjes bericht. Kortom, mijn ervaring met 123-webhost: Een zeer complete, professionele en betrouwbare webhost.
maandag 14 april 2014
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik had naar verschillende hostingbedrijven dezelfde e-mail verstuurd voor extra vergelijking. Hierbij was 123-webhost me het meest bevallen! Snel, duidelijk, vriendelijk, ... Vragen worden meteen beantwoord, domeinnaam en hostingpakket 's avonds besteld en 's morgens in orde. Daarna had ik nog vraagjes die meteen beantwoord werden. Bedankt voor de goede service 123-webhost!
donderdag 2 januari 2014
Wynants
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben uitermate tevreden met 123-webhost. Meer dan geweldige ondersteuning. Een mooie overzichtelijke website en dito besturingspanelen. Een verademing na mijn vorige Webhost-ervaring!
zaterdag 14 december 2013
Scheffer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Super hosting bedrijf. Support is echt schitterend! Zeer snelle en goede reacties van Gunther. Hoe krijgen ze het voor mekaar voor deze prijs?
woensdag 22 mei 2013
Dekkers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Super tevreden van de service keer op keer geleverd door Gunther. Geen enkele moeite is teveel en steeds binnen het uur een replay op een mail. Doe zo verder want wij zijn meer dan tevreden.
donderdag 9 mei 2013
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Uitstekende services en snelle beantwoording van mijn vragen. Niets anders dan lof over de hosting, support, en dienstverlening. Vanaf 2 juni 2006 werk ik met 123-webhost.net en deze hostingpartij steekt duidelijk met kop en schouders boven alle andere partijen uit. 5 uit 5 met een dikke pluim !
zondag 14 april 2013
Ditvoorst
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
zeer slecht, zonder overleg een blokkade op de sites en account van de mails. kost mij 1000 euro per dag. heeft lak aan de regels hieromtrent. slechte, klantvriendelijke organisatie
donderdag 4 april 2013
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik gebruik 123-webhost nu meer dan 6 jaar. Eerst mijn eerste prive-website opgezet en eigenlijk nooit meer naar gekeken. Na 5 jaar ben ik me ook meer zakelijk gaan richten op domeinen en websites. Ik bleef waar ik bij was en claimde mijn 2de domein (voor een klant) Het was allemaal nog wat nieuw, dus helaas voor 123-webhost...., ging ik maar met ze emailen. Van de ene vraag kwam de andere vraag, maar op alle vragen snel en professioneel antwoord. In Nederland ben ik nog niemand tegen gekomen met een service zoals ze hier bieden. Vandaag had ik ze ook weer nodig, een klant had mij een verkeerde naam gegeven. Hij kwam daar echter 4 weken later mee. 123-webhost gemaild en deze hebben mij hiermee direct geholpen en alles "geconfigureerd" zonder enige zorgen vanuit mijn kant. Gunter & 123-webhost bedankt!
woensdag 27 maart 2013
Speijers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben zelf webbouwer en ben na vele hosts bij 123 terecht gekomen. Het was liefde op het eerste gezicht. Hun ping ging sky high, eindeloos aantal databases, briljante helpdesk en altijd direct en deskundig antwoord. De grootste schok kwam begin dit jaar toen ik een notificatie kreeg dat mijn jaar afliep met de mogelijkheid om op te zeggen! Geen stilzwijgend verlengen, gewoon netjes vragen. Echt mensen en vooral webdesigners en bouwers, twijfel niet. 123 is de beste, Gunther for president!
maandag 14 januari 2013
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Hi, Nooit problemen gehad en altijd direct een antwoord op mijn vragen. Alleen vandaag zondag 25 November rond 23 uur alle website's down. Zelf hun eigen site. Ik dacht dat dit niet kon, met al hun backup systemen. Jammer kost me klanten in deze drukke periode.... Hopelijk hebben ze het zo weer onder controle. Groet, Michel
zondag 25 november 2012
Thomissen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Het beste wat me is overkomen: een hosting bedrijf die zijn doel niet mist! Sinds kort klant, maar zeer tevreden over de opstart, support en vooral over de kwaliteit!! Een dikke 5 sterren waard, al mag je van me binnen een paar maand een nieuw verslag verwachten. BEDANKT 123-webhost.nl !!!
maandag 15 oktober 2012
Verbiest
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Super goed hosting bedrijf!! Ze staan altijd voor je klaar (Gunther) en weten precies waar ze over praten, hebben echt kennis van zaken! Prijzen zijn ook concurrerent. Nooit meer een ander!
dinsdag 4 september 2012
Buitendijk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Geweldig, Uitstekend, A1, Wij zijn van plan om nog veel meer te hosten
zaterdag 30 juni 2012
Forum
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben al jaren een zeer tevreden klant van 123-webhost. De support is super en blijft na al deze jaren dat ik al klant ben nog steeds van hoog niveau. Gisteren heb ik twee nieuwe dedicaded servers gehuurd, welke zoals altijd weer perfect werden opgeleverd. Ik had mijn hoofd er vandaag niet echt bij en heb daardoor een paar domme fouten gemaakt welke ik anders nooit zou maken, maar met de support van Gunther is dit weer perfect opgelost. Support is altijd snel, ook in de weekenden, hier kunnen veel webhosters een voorbeeld aan nemen. Kortom ik ben een zeer tevreden klant, en zal deze webhoster dan ook aan iedereen aanbevelen. Jean
vrijdag 1 juni 2012
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Kwam van starthosting af(eindelijk!!). 123webhosting is een verademing. Werkt gewoon goed. Voor hulp moet je wel naar Belgie bellen. Maar je wordt wel goed geholpen. Aanrader..
donderdag 20 oktober 2011
H
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren een trouwe klant en ik kan niet anders zeggen dat de service enorm betrouwbaar is! Als ondernemer van een designbureau is het van belang dat de websites van m'n klanten online blijven en dat hun wensen snel in orde gemaakt kunnen worden. Dat is allemaal mogelijk bij 123 Webhost.
woensdag 27 juli 2011
Haneveld
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zelf al bijna 2 jaar klant bij hun. Ook al mijn klanten breng ik onder bij 123-Webhost. Perfecte uptime en super service, want ook ik heb soms wat vragen. Gewoon een superbedrijf, zoals deze zie je ze niet veel meer.
dinsdag 12 juli 2011
van Dijk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben al jaren klant bij Gunther en consorten. Heb diverse domeinen en diverse hosting accounts. Ik heb nog nooit problemen gehad en de service is fenomenaal. Als ik een vraag heb wordt er altijd snel geantwoord, ook buiten kantoortijden. Website was een keer gehackt: binnen no-time een backup teruggezet en alles was weer ok (en gat gedicht). En zo zijn er veel voorbeelden. Voor de prijzen die ze hanteren kun je echt niet fout gaan!!
donderdag 14 april 2011
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

  • 100% eerlijk is.
  • plus- en minpunten bevat.
  • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

  • grove/kwetsende taal bevat.
  • links bevat.
  • onjuist is.
  • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.
Richtlijnen reviews op webhosters.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met 123-webhost.nl? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Small

€ 1,66 /maand
  • Opslag: 1 GB
  • Dataverkeer: 50 GB
  • SSD: Ja
  • Telefoon: Ja
  • Verhuisdienst: Nee
  • SSL: Nee