Home / Hosting Bedrijven (A tot Z) / Skyberate Internet Services

Skyberate Internet Services

3,7 / 5 37 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Razendsnelle hosting voor iedere website, klein of groot. Gehost in datacenters met groene stroom.

Bedrijfsgegevens

 • 15 Werknemers
 • KvK-nummer: 57873674
Openingstijden
 • ma-vrij: 09:00-17:00
Website screenshot Skyberate Internet Services

Overall score

3,7 / 5 37 ervaringen

Totaal (37)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (1)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Skyberate
Skyberate Internet Services richt zich sinds 2003 op hoogwaardige hostingoplossingen. Hoewel ze diverse hosting varianten aanbieden waaronder reguliere shared hosting en wordpress hosting is er al geruime tijd een sterke focus op Magento hosting.

Skyberate biedt Magento hosting aan vanaf €15,- per maand en heeft naar eigen zeggen de servers geoptimaliseerd voor Magento. Skyberate host dan ook meer dan 4.000 Magento webwinkels op haar netwerk. Naast shared Magento Hosting biedt Skyberate ook de mogelijkheid tot Magento Server Hosting en Magento Enterprise Hosting.

Skyberate ervaringen en klachten
Heb jij ervaring met de hosting van Skyberate en dan in het bijzonder de Magento hosting van het bedrijf? Dan ontvangen we graag je review over de kwaliteit en snelheid die je hebt ervaren.

Ervaringen 37 op 4 pagina's

Kwaliteit en service loopt achteruit
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Heb onze magento store bij skyberate al enkel jaren draaien en was altijd tevreden. Echter recent gaat het achteruit. Ondanks dat ik betaal voor elastic search krijgen ze het niet aan de praat. Onlangs lag de shop eruit voor meer dan 12 uur. Je betaald voor monitoring maar blijkbaar had niemand iets gezien. Heb al sinds maart een steeds terugkerend probleem wat ze blijkbaar niet op kunnen lossen. Op een recent weer aangemaakte ticket zou ik volgens contract binnen 48 uur een reactie (of beter nog een oplossing) moeten krijgen. Echter inmiddels al 96 uur en nog steeds niets gehoord. Je betaald voor allerlei service maar krijgt die niet
vrijdag 4 december 2020
P. Hagens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
Overstap naar Skyberate
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Wij zijn met Wordpress/WooCommerce websites (5 stuks) overgestapt vanaf een andere hosting partij naar Skyberate. Dit omdat we goede verhalen hoorde over Skyberate van partners waar wij mee werken. Onze vorige partij was vaak slecht bereikbaar en namen of niet op of we kregen een bandje waarom ze nu weer dicht waren. Daarnaast werkte Litespeed ineens niet goed meer en was er geen enkele ondersteuning. Het bleek toch echt niet in onze site te zitten maar op server niveau. Skyberate heeft voor ons verhuisd, een custom aanpassing gedaan en alles draait als een trein. We zien ook gelijk omzetgroei en het aantal klachten dalen. De sites draaien nu een paar weken en er is nette follow-up geweest om te vragen of alles werkte naar behoren en of ze ons met andere dingen konden helpen. Niet de aller goedkoopste optie, maar een fair prijs voor managed pakketten. En inmiddels heb ik wel gemerkt dat goedkoop duurkoop is. Ik lees ook reviews (niet alleen bij Skyberate) over down-time. Dit is natuurlijk zeldzaam, maar als je up-time garantie wilt, dan ben je wel nog een stukje duurder uit en ook daar bestaan partijen voor. Tot nu toe prima ervaring en we gaan onze klanten nu ook overzetten.
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Bedankt voor de positieve review, Jorrit. Wat fijn om te lezen dat jullie blij zijn met je overstap naar ons, dat is natuurlijk ook de bedoeling. En natuurlijk dat jullie zo enthousiast zijn over onze service en dienstverlening. Dat we nog veel jaren mogen samenwerken! Als we nog ergens bij kunnen helpen, dan weet je ons te vinden.
donderdag 30 april 2020
Jorrit
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zeer slechte partij! Ga hier niet naar toe!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Onze webshop door storingen bij Skyberate meerdere malen uit de lucht, op een gegeven moment zelfs een heel weekend wat ons ontzettend veel omzet heeft gekost. Hierdoor waren we genoodzaakt over te stappen naar een betrouwbare partij. Nu houden ze ons aan het contract waarbij ze verwachten dat we de kosten betalen tot einde contract. Waardeloze partij!!
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Dag Pieter, we hebben het probleem bekeken en begrijpen je ontevredenheid. We komen graag met je in contact via de telefoon of e-mail om in goed overleg tot een oplossing komen. Zou je contact met ons willen opnemen? Je kunt ons bereiken op: info@skyberate.nl of 0316-712000.
zaterdag 29 juni 2019
pieter
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 1
Dhr.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Klant bij Skyberate sinds twee jaar, wanneer er een probleempje is wordt snel en adequaat opgelost. Zeer tevreden.
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Beste Verweij, bedankt voor je positieve review! Wij waarderen het dat je tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten.
maandag 6 mei 2019
P. verweij
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super service, dik tevreden!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds kort klant bij Skyberate. We hebben meerdere webwinkels en bij het overzetten kregen we persoonlijk contact toegewezen. Deze heeft de hele verhuizing op zich genomen en ook nog technische problemen verholpen! Zelfs als ze er al waren voor de verhuizing. Super service. De websites lopen echt een stuk sneller nu en deze gasten weten wat ze doen. Ook over de facturatie doen ze niet moeilijk en was de ingangsdatum later dan de 'live' datum om ons zo van dubbele hostingkosten te ontlasten.
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Het hele team van Skyberate geniet van zulke mooie woorden. Fijn dat je zo enthousiast bent over onze service en dienstverlening. We doen er alles aan om onze klant zo goed mogelijk te ondersteunen. Als we nog ergens bij kunnen helpen, dan weet je ons te vinden.
donderdag 18 april 2019
Dirk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
goede service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
We waren deze maand opeens door onze data heen. heel vreemd. We kregen zonder problemen wat data extra omdat het aan het eind van de maand was. Nu een mail gestuurd en ze gaan het oplossen. Topservice!!!
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Bedankt voor je positieve review, Bees Company! Wij waarderen het dat je tijd hebt genomen om deze beoordeling achter te laten.
zaterdag 30 maart 2019
BeeS Company
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zeer tevreden, uitstekende service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Voor onze website in combinatie met een APP waren wij opzoek naar een nieuwe hostingpartner. Onze voorkeur ging uit naar een kleiner Nederlands Hosting bedrijf waar je nog echt klant bent en niet een Hostingbedrijf waar het gaat om massa en je maar een nummer bent. Wij hebben minder goede ervaringen met hostingbedrijven waar het gaat om de massa, de bekende hosting bedrijven van de commercials op tv, waar je voor een spotprijs een pakketje kan afnemen maar wanneer je hulp nodig hebt je enkel en alleen een ticket kan aanmaken en je maar moet wachten tot je een terugkoppeling krijgt. Wij besloten om een samenwerking aan met Skyberate. Skyberate heeft de gehele migratie van de productie site en onze testomgeving uit handen genomen dat is helemaal top! Het is zeer prettig communiceren met de helpdesk, ze zijn begripvol en hebben altijd een helpende hand, ook als je met vragen zit, geen vraag is te gek je wordt nog gewoon echt goed geholpen en de snelheid is ongekend. Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan. Zeker als het gaat om website waarbij omzet wordt gegenereerd raad ik iedereen dit bedrijf aan. Ga zo door Skyberate, bedankt, helemaal top!
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  We zijn heel blij om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, Pascal. We zijn ook heel blij dat je klant bij ons bent geworden. We gaan zo door :). Bedankt en nog een fijne dag.
vrijdag 22 maart 2019
Pascal H
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Gewoon top! Altijd bereikbaar, altijd meedenken
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Onze hosting hebben wij naar alle tevredenheid al geruime tijd bij Skyberate onder gebracht, wat we achteraf gezien al veel eerder hadden moeten doen. We hebben sindsdien geen downtime meer, zoals we dat eerder bij een andere partij wel hadden. Mocht het voorkomen dat er toch iets met de server aan de hand is, dan helpt Skyberate bijzonder snel! Kost wat, maar dan heb je ook wat en eerlijk, iedere euro is het meer dan waard! Skyberate was laatst zelfs bereid om een nieuwe staging-omgeving op te zetten voor het troubleshooten van een uitdaging. Door actief mee te denken hebben we weer een flinke stap gemaakt in klanttevredenheid en conversie.
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Dag Paul, bedankt voor de complimenten. Vinden wij leuk om te horen! We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk mee te denken en bij te dragen aan het online succes van onze klanten. Bedankt en nog een fijne dag.
maandag 18 maart 2019
Paul - IPcam-shop.nl
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Skyberate Internet Services - betrouwbare en transparante hosting partij
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds 2 jaar host ik diverse websites van mijn klanten bij Skyberate. TOPS: - overzichtelijk online service systeem - indien wenselijk kan ik alle zaken zelf regelen. - bij vragen krijg ik snel reactie, telefonisch of via email. - vriendelijke, behulpzame bekwame medewerkers. TIPS: - online service mag iets meer gericht zijn op combineren van diensten - als ik al domein heb en ik neem daarna hosting af, dan wil ik die graag samenvoegen. Als je gaat zoeken online zijn er zeker goedkopere hosting partijen te vinden. Voor mij tellen de tops echter erg zwaar en dus ben ik bereid om iets meer te betalen. De prijs kwaliteit verhouding is daarmee prima. Ik ben erg tevreden over Skyberate als hosting dienst en durf dit bedrijf met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten en andere ondernemers.
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Dag Sandy, goed om te horen dat je de ervaring met ons tot nu toe zo goed is. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Goed dat je naast de tops ook tips geeft. Daar kunnen we zeker wat mee! Bedankt en nog een fijne dag :)
dinsdag 12 maart 2019
Sandy van der Elsen - ColorMe
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zeer slechte ervaring
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Storing na storing, zeer slechte club
 • Reactie hierop van: Skyberate Internet Services
  Beste Nick, wij begrijpen je ontevredenheid. En het betreurd ons dat dit is gebeurd. We komen graag persoonlijk met je in contact via e-mail of telefoon om verder te praten over jouw ervaring.
vrijdag 4 januari 2019
Nick
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Skyberate Internet Services? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Webhosting

EXTRA SMALL

€ 1,99 /maand
 • Opslag: 1 GB
 • Dataverkeer: 1 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

 

WP Shared Start

€ 7,50 /maand
 • Opslag: 1 GB
 • Dataverkeer: 25 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

 

Magento PLUS START

€ 65,00 /maand
 • Opslag: 10 GB
 • Dataverkeer: 100 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

 

Shopware PLUS START

€ 65,00 /maand
 • Opslag: 10 GB
 • Dataverkeer: 150 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

 

VPS Hosting

VPS Instap

€ 75,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 500 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

 

WVPS START

€ 145,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

 

SVPS START

€ 199,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 500 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

 

MVPS START

€ 249,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 500 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

 

Domeinnaam

.nl domeinnaam

€ 10,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • Whois Privacy: Nee

 

.com domeinnaam

€ 15,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • Whois Privacy: Nee